tag:blogger.com,1999:blog-4442422749099095849.post144326030695998945..comments2024-03-27T10:16:04.890+01:00Comments on Galette | Blog: Canelons de carbassa/canelones de calabazaAlbahttp://www.blogger.com/profile/09838057634605646238noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-4442422749099095849.post-60291543181503722812010-10-08T17:33:08.185+02:002010-10-08T17:33:08.185+02:00Quina il·lusió Sònia!!Tinc ganes de veure la teva ...Quina il·lusió Sònia!!Tinc ganes de veure la teva foto!<br />M'alegro que us agradessin. Beixamel d'api??què bona, no? l'hauré de provar! <br /><br />PetonetsAlbahttps://www.blogger.com/profile/09838057634605646238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4442422749099095849.post-41093127116771996972010-10-07T21:34:14.130+02:002010-10-07T21:34:14.130+02:00Alba, acabem de menjar els teus canelons, amb beix...Alba, acabem de menjar els teus canelons, amb beixamel d'api...bonissims!<br /><br />Els publico dissabte, els passo devant de tooootes les receptes q tinc programades, en deferencia al teu post del pa d'avui....;-)<br /><br />Un petó,Soniahttps://www.blogger.com/profile/16683636996071688499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4442422749099095849.post-66965402799152748762010-08-10T09:53:06.018+02:002010-08-10T09:53:06.018+02:00Mmmm... el parmesà també hi deu quedar molt bé! I ...Mmmm... el parmesà també hi deu quedar molt bé! I a més ajuda a reduir la dolçor de la carbassa i així no cal posar tanta sal... <br /><br />Per la propera faré uns quants amb mató i una quants amb parmesà! :)Albahttps://www.blogger.com/profile/09838057634605646238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4442422749099095849.post-90644643197534463582010-08-09T22:54:24.691+02:002010-08-09T22:54:24.691+02:00Ostres, com veuràs fa no res que he descobert el t...Ostres, com veuràs fa no res que he descobert el teu blog i ja porto tres entrades que m'han captivat!<br />Aquesta recepta la coneixia, jo hi afegeixo una mica de parmesà ratllat a la barreja de carbassa i ja li dóna un punt salat. Me l'has fet venir a la memòria...Sarahttps://www.blogger.com/profile/09156515405044683230noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4442422749099095849.post-56130734884120827972010-08-09T11:43:53.511+02:002010-08-09T11:43:53.511+02:00jiji...sí, no més trampes! :)
Moltíssima casualit...jiji...sí, no més trampes! :)<br /><br />Moltíssima casualitat!! !Quan he vist les fotos al teu bloc ha sigut com un deja vú!Nosaltres hi vam anar dissabte... Hagués sigut divertit haver-hi anat el mateix dia sense saber-ho! je je!!Albahttps://www.blogger.com/profile/09838057634605646238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4442422749099095849.post-22213171870482167382010-08-09T11:10:21.777+02:002010-08-09T11:10:21.777+02:00M'encanta la carbassa, de totes les maneres po...M'encanta la carbassa, de totes les maneres possibles! Però amb canelons no l'he feta mai... ho provaré seguríssim! Ei, i ja està bé la trampa de la beixamel, eh? Mira que és super fàcil de fer... ;)<br /><br />Nosaltres vam ser al Guggenheim el divendres. I vosaltres? Quina casualitat, oi? Je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4442422749099095849.post-47651163011971405702010-08-05T18:18:55.276+02:002010-08-05T18:18:55.276+02:00Vermells, sí que és veritat que als mercats n'...Vermells, sí que és veritat que als mercats n'hi ha tot l'any, però a mi també em recorda a tardor (de fet diria que és el moment de collita natural). És més, la fira a la que vaig anar era a la tardor i els pagesos concursaven amb les seves millors carbasses d'aquell any, que curiosament no eren les més grans sino les que més pesaven. Llàstima que només tinc unes fotos al mòbil perquè les penjaria perquè veièssiu quines carbasses més enormes hi havia! Petons!<br /><br />MºJosé, prova'ls! encara que només sigui per la curiositat. A mi em van sorpendre molt gratament! :) Petons!Albahttps://www.blogger.com/profile/09838057634605646238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4442422749099095849.post-37205286659673594362010-08-05T10:34:08.431+02:002010-08-05T10:34:08.431+02:00Han de ser la repera!! no sé perquè sempre faig el...Han de ser la repera!! no sé perquè sempre faig els canelons de carn, ara em ve molt de gust tastar els teus...petonetsMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4442422749099095849.post-79174456186961106542010-08-05T10:32:31.949+02:002010-08-05T10:32:31.949+02:00No sé perquè, la carbassa em recorda a la tardor i...No sé perquè, la carbassa em recorda a la tardor i hivern, i no sé per què, ja que als mercats en tenim tot l'any. Els teus canelons són súper suggerents. Un petonet, Alba!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4442422749099095849.post-46207407174333970182010-08-04T20:00:31.601+02:002010-08-04T20:00:31.601+02:00Sonia, sí que estan bons, sí!! :) La de la foto la...Sonia, sí que estan bons, sí!! :) La de la foto la vaig comprar a la fira anual de carbasses de Sant Feliu de Codines. En qualsevol cas, la que faig servir per la recepta és del tipus allargat que deuen ser les que veus més.<br /><br />Miss Nono, segur que el mató li deu donar un gust molt bo també, ho hauré de provar!! :)<br /><br />A totes dues... prometo provar de fer la beixamel el proper cop, hihi!! :)Albahttps://www.blogger.com/profile/09838057634605646238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4442422749099095849.post-21606436579243182802010-08-04T19:20:42.614+02:002010-08-04T19:20:42.614+02:00Què bons!! jo tinc una recepta al bloc de lassanya...Què bons!! jo tinc una recepta al bloc de lassanya de carbassa però jo poso mató.<br />Coincideixo amb la Sonia i com una beixamel casolana no hi ha res!<br />petonsAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02663970945912247099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4442422749099095849.post-51744376270518664062010-08-04T18:25:18.409+02:002010-08-04T18:25:18.409+02:00Això ha d'estar molt bo! Jo no trobo aquestes ...Això ha d'estar molt bo! Jo no trobo aquestes carbasses, provaré amb les q hi ha per aqui...<br /><br />El q no entenc és pq no fas la beixamel, si és el més fàcil.....<br /><br />Petons,Soniahttps://www.blogger.com/profile/16683636996071688499noreply@blogger.com