sábado, 15 de septiembre de 2012

La recepta del 15: chocolate fudge




Dia 15 i per tant dia de publicació del repte dels nois de la recepta del 15! No només ja fa massa que no participava en els seus reptes i ja no podia continuar sense fer-ho, sinó que aquest mes m'ho han posat impossible per fallar, i és que el tema era la xocolata!! Ja podia haver un terratrèmol que res podia impedir que fes alguna recepta amb xocolata. I aquí teniu el resultat: uns caramels tous de xocolata que m'han sorprès molt positivament. 
Com la base està feta de caramel la combinació és increïble: caramel i xocolata, es pot demanar més? 

Espero que us agradin!! 

Per cert, per aquells que vau preguntar on havia comprat la cullera vella de fer boles de gelat va ser al Mercantic, un mercat fixe d'antiguitats de Sant Cugat. A vegades s'hi troben coses fantàstiques com cert plat per fer Pies americans que ben aviat us ensenyaré :P! Algún dia hauria de fer una reflexió sobre el consumisme... especialment de coses velles utilitzades. L'Arnau no acaba d'entendre què trobo a les coses que han passat per tantes mans (i boques en alguns casos (per exemple: coberts...)) i perquè pago per tenir-les... Espero que com a mínim els que em llegiu m'entengueu...jjj
En fi, a per la recepta!!



Día 15 y por lo tanto día de publicación del reto de los chicos de la recepta del 15! No sólo ya hace demasiado que no participaba en sus retos y ya no podía continuar sin hacerlo, sino que este mes me lo han puesto imposible para fallar, y es que el tema era el chocolate!! Ya podía haber un terremoto que nada podía impedir que hiciera alguna receta con este ingrediente. Y aquí tenéis el resultado: unos caramelos blandos de chocolate. Como la base está hecho de caramelo la combinación es increíble: caramelo y chocolate, se puede pedir más? 

 Espero que os gusten!!

Por cierto, para aquellos que preguntasteis donde había comprado la cuchara vieja de hacer bolas de helado, fue en Mercantic, un mercado fijo de antigüedades de Sant Cugat. A veces se encuentran cosas fantásticas como cierto plato para hacer Pies americanos que bien pronto os enseñaré... :P Algún día tendría que hacer una reflexión sobre el consumismo... especialmente de cosas viejas utilizadas. Arnau no acaba de entender qué encuentro en las cosas que han pasado por tantas manos (y en ocasiones bocas (por ejemplo: cubiertos...)) y porque pago para tenerlas...Espero que como mínimo los que me leéis me entendáis...jjj
En fin, a por la receta!!


55 comentarios:

  1. Alba que delicia, es realmente un regalo a los enamorados del chocolate...petonets

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  2. La receta tiene pinta de estar buenisimaaaaaaaaa, pero tiodavía me gustan más la fotos. Una preciosidadddddddddd!
    Buen fin de semana.
    http://juegodesabores.blogspot.com.es/

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  3. Ai l'Arnau... li haurem d'explicar que precisament la gràcia és que hagin passat per moltes mans! i jo que sóc peliculera intento imaginar quines mans, i què en van fer... per cert quan el fan el mercantic? bé, si jo estic reclosa...
    Per cert, parlant de xocolata tenim un curs pendent senyureta!!!!!
    petonets

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  4. Aix... ara ho veig que és permanent...
    I no t'he dit res dels caramels que han de ser espectaculars!!!!
    petonets

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  5. Esto es una delicatessen al 100% y que imagen tan bonita Alba, felicitaciones y muchos besos!

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  6. Albetaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
    Quant de temps!!
    A tu t'agrada la xocolata??? No m'ho puc creure!!!!
    Ai, l'Arnau....aquests homes no entenen aquestes coses. ;DD
    M'agrada molt la teva proposta i amb aquestes fotos fan ganes d'agafar-ne un!!
    Petons guapetona!!!

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  7. Doncs jo també busco coberts, plats, safates...antigues. M'encanten i a mes donen un altre aire a les fotos, oi? El fudge es de les meves "gourmanderies" preferides!!. Molt bona recepta. Petons!

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  8. Tocaya!!
    me acabas de enamorar con esta receta!!Soy chocolateadicta, jeje. La haré sin duda, gracias por compartir!!
    Besazo

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  9. Alba, sempre fas unes coses bonissimes i unes fotos increíbles!!!!!m'envies un cap aquí??jejeje. muak

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  10. Que maravilla, Fudge!!!! Una de mis debilidades!!! y te han quedado geniales, me recuerdan a los que he comido en USA. Las fotos espectaculares, como siempre.

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  11. Sin palabras me has dejado y literalmente babeando...

    Besos.

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  12. Ohh quina bona pinta!! M'encanten aquests caramels, de peque eren els primers que volaven de les caixes de llauna, m'en recordo que tenia hasta estudiat el tipus i el color de l'envoltori perque no s'em escapessin jeje.
    M'alegro que tornis a estar per aquí, sempre proposos coses genails!

    Petonets!!


    pd: maill

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  13. Divino, en casa les fascina el fudge y de chocolate mil veces más!!

    Besos :D

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  14. Tienen que estar divinos, me has tentado, ¡ainss, con lo chocolatera que soy y a estas horas!!! Me llevo uno para el camino.
    Besos.

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  15. No, no es pot demanar més, la combinació de xocolata i caramel, tot amb un bombó, ha de ser irresistible! A més, les fotos són precioses. Felicitats de Gemma de http://pelplaerdecuinar.blogspot.com.es

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  16. Amb el puntet de mel han de quedar uns bombonets deliciosos.

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  17. Eres una artista! lo sabes verdad??? Por cierto, cómo va tu proyecto?

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  18. si us plau!!! això és un autèntic pecat!!!!!!!!!! Em sembla que pecaria amb tant de gust...
    PTNTS
    Dolça

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  19. Quina delícia! A mi també m'agraden les antiguitats ;)
    Marta

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  20. Mmmm, quins bombons tan capriciosos. Per menjar gelats a l'estiu em semblen perfectes, també ;-)

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  21. Buffsss!!! Quins pecats més irresisitibles!!! M'acabarien fent mal!!!!
    Ptns

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  22. Meravellòs, quina delicia...quin pecat més deliciòs. Per cert, sí que t'entenc. No em puc estar amb les coses àntigues

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  23. Tu ho has dit: no es pot demanar res més, quina cosaaaaaaa!

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  24. ohh! la combinació caramel i xocolata ha de ser impresionant segur!! A mi també m'agraden molt les coses antigues, aquests homes hi ha coses que no poden entendre!

    petonets

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  25. Alba ideal para todos pero para los adictos al chocolate es tremenda esta receta y el toque de miel le va bien seguro
    peto

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  26. Doncs a mi em passa una mica com a l'Arnau, si és per fer bonic mira, no passa res però si l'he de fer servir... Prefereixo aquests caramels!
    Molts petonets.

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  27. jajajaja pobre Albeta, ets una incompresa amb les teves compres... jo t'entenc! Aquests caramels em van robar el cor des del primer moment! Quina pinta!
    Moltes gràcies per participar reina!
    Petonets
    Sandra

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  28. Ohhhhhhhh! Quina cosa més bona. Això és de luxe. Alba, ets única.
    Nani

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  29. Doncs un altre "Oleee" quines maravelles que ens fas!!!! Muaks

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  30. Quina delícia, mare meva! Fa temps que aquest tipus de caramels tous els tinc a pendents, però veient-los ara, amb xocolata... no crec que tardi massa en provar-los.

    Una abraçada!

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  31. Alba querida, me encantan las fotos! Son muy bonitas! Que tal estás? Todo a punto? No pude ir a lo de Ingrid, pero quiero subir a verla un día, un sábado, te aviso por si te quieres apuntar? Y gracias por la receta! Besos

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    Respuestas
    1. Gracias guapa!
      Claro, me apunto seguro! :)
      Te escribo y te cuento un poco cómo va lo mío!

      Besos!

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  32. Ay! estoy deseando hacer esta receta!! me encanta!!!
    y yo te comprendo perfectamente con todas estas cosas "usadas" que compras... por supuesto que te comprendo!!

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  33. Quina recepta més bona Alba! A mi m'encanten els coberts i que hagin passat per moltes mans encara fa que siguin més especials! Una abraçada!

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  34. Alba, las fotos son preciosas, y la receta fantástica, tengo ganas de chocolate a todas horas, ni te imaginas lo bien que me sentarían un par de bomboncintos.
    Un beso

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  35. Hola Alba,
    quant de temps! Jo he estat molt desconnectada perquè quan millor em va posar-me a fer el blog és quan la Joana dorm, però amb l'estiu i les ganes de juerga que té, no fa un horari gaire anglès que diguem, i se'n va a dormir tard (i aleshores jo ja no tinc esma per res).

    En fi, que volia passar a saludar-te, a dir-te que em fas molta enveja amb tot el temps que tens i els projectes que duràs a terma, i que el pastís de casament que vas fer em sembla una passada de bonic i segur que deliciós (quan has explicat la perícia d'haver.lo de trasnportar m'has fet pensar en aquest realities americans sobre pastissos, segur que n'has vist alguns).

    Una abraçada maca!

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  36. Respuestas
    1. per cert! tinc un motlle de pie pendent d'utilitzar! segur que el vem comprar en el mateix lloc! jeee

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  37. Aquesta recepta hauria d'estar prohibida! És un vici!
    Petons
    Mónica-Recetas de Mon

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  38. Que sencilla y buena es esta receta! Me encanta, con tu permiso tomo nota y me quedo por aqui. Un saludo,
    Carmen

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  39. Hola, ¿que tal? Soy un compañero de Bitacoras.com, quería enviarte este mensaje para presentarme por si todavía no me conoces.

    Me llamo David del Bass, soy un madrileño de 28 años, tengo una web de autoayuda, es seduccionysuperacion.com, me gustaría que te pasases a echarle un vistazo y me digas que te parece, si no te importa, estoy abierto a escuchar críticas y propuestas para mejorar.

    Si quieres que estemos en contacto a través de las redes sociales estoy en Twitter @daviddelbass y en Facebook facebook.com/daviddelbass

    Espero tu respuesta, un abrazo!

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  40. Ummmmmmmmmmmmm... ha sido leer fudge y venir cual flecha veloz. Qué delicia Alba... Y no es difícil!
    Bsitossssssssssssssss

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  41. Se me han saltado hasta las lágrimas con esta combinación.

    Besos

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  42. Una combinación perfecta...ahora toca prepararlo :D
    Saludos

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  43. ¡Qué buena pinta y qué excelentes fotos!

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  44. En queda algun!!! :O Quina gana..... Segur que són bonissims,...dels que s'enganxen a les dents :P M'agraden.....m'agraden molttttt
    Petonets. MAR, de EQNME

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  45. ¡qué pintón!
    yo lo he hecho alguna vez, intento no hacerlo mucho porque me lo como, pero ahora que he visto el tuyo...¡lo hago fijo!
    un besito

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  46. Hola Alba!
    Acabo de intentar hacer esta receta y no me ha salido :(( (una pena pq está buenísimo de sabor)
    Sabrías decirme si el problema es la miel? es que, aparece en los ingredientes pero no en la elaboración.
    Yo la añadí de todas maneras pero no se solidificó y no he podido desmoldarlo (me los estoy zampando a cucharadas :))
    Gracias por adelantado guapa!
    bss

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    Respuestas
    1. Hola Ly!!

      Pues tienes razón, no expliqué cómo poner la miel. Ésta se pone justo antes del chocolate y la mantequilla. Se vierte sobre la mezcla del caramelo y nata y la mezcla se calienta hasta alcanzar los 114ºC. Después se añade el chocolate y la mantequilla.

      Lo corregiré!! Gracias por avisar. A ver si así te sale bien. Recuerda dejarlos 2 horas en nevera!! :)

      Besos!!!

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  47. Que riquisimo por favor y las fotos....................mas, me quedo por aqui, un beso.

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