Galetes decorades
Ja us podeu imaginar que a la nostra familia no els va saber gens greu que sobressin tants ratolins ferits...
Donat l'èxit de les galetes, us deixo la recepta i us animo a fer-les. És ben senzilla i dóna molt bon resultat!
Ingredients:
480 grams de farina normal
226 grams de mantega a temperatura ambient
226 grams de sucre
1 ou mitjà a temperatura ambient
una mica de sal
una cullaradeta d'essència del que vulgueu (jo n'hi poso de coco i queden boníssimes. Si algú té problemes per trobar-ne, que m'ho digui!)
Procediment:
Preescalfem el forn a 175ºC.
Posem el sucre i la mantega en un bol i ho barregem fins que quedi una pasta cremosa. Després afegim l'ou i la culleradeta d'essència i seguim barrejant.
Tamisem la farina i la barregem amb el polsim de sal. A continuació l'anem abocant a la massa anterior poc a poc mentres barregem. Un cop obtenim la massa ben lligada, la posem sobre un marbre o similar, l'acabem de lligar amb les mans, l'estirem una mica i l'emboliquem amb un film transparent. La reservem a la nevera durant una hora com a mínim.
Passat aquest temps, la treiem, l'estirem fins obtenir el grossor desitjat, i la tallem amb la forma que escollim.
Les posem sobre un paper de cuina i les tenim al forn uns 12 minuts.
P.D.: per si algú s'ho pregunta, vam decorar les galetes amb "fondant". Una pasta de sucre amb textura de plastelina que es pot treballar molt bé. Jo la compro ja preparada i colorejada, però també es pot fer a casa amb una mica de paciència.
Galletas decoradas
Hace unos días la amiga con la que suelo quedar para hacer galletas me propuso hacer unas del mickey y minie para el cumpleaños de la hija de una amiga suya. Ha sido un gran reto porque no teníamos cortador con la forma del famoso ratón y por tanto tuvimos que hacerlas cortando una por una con una plantilla... Finalmente, lo conseguimos y el resultado fue bastante satisfactorio! Eso sí, al final hicimos muchas más galletas ya que se nos rompieron varias orejas...
Ya os podéis imaginar que a nuestra familia no les supo nada mal que sobraran tantos ratones heridos...
Dado el éxito de las galletas, dejo aquí la receta y os animo a hacerlas. Es muy sencilla y da muy buen resultado!
Ingredientes:
480 gramos de harina normal
226 gramos de mantequilla a temperatura ambiente
226 gramos de azúcar
1 huevo mediano a temperatura ambiente
una pizca de sal
una cucharada de esencia del que queráis (yo pongo de coco y quedan buenísimas. Si alguien tiene problemas para encontrarla que me lo diga!)
Procedimiento:
Precalentamos el horno a 175 ºC.
Ponemos el azúcar y la mantequilla en un bol y lo mezclamos hasta que quede una pasta cremosa. Después añadimos el huevo y la cucharadita de esencia y seguimos mezclando.
Tamizamos la harina y la mezclamos con la sal. A continuación lo vamos vertiendo a la masa anterior poco a poco mientras mezclamos. Un vez obtenemos la masa bien ligada, la ponemos sobre un mármol o similar, la acabamos de mezclar con las manos, la estiramos un poco y la envolvemos con un film transparente. La reservamos en la nevera durante una hora como mínimo.
Pasado este tiempo, la sacamos, la estiramos hasta obtener el grosor deseado, y la cortamos con la forma/s que escojamos.
Las ponemos sobre un papel de cocina y las ponemos al horno durante unos 12 minutos.
P.D.: por si alguien se lo pregunta, decoramos las galletas con "fondant". Una pasta de azúcar con textura de plastelina que se puede trabajar muy bién. Yo la compro ya preparada y coloreada, pero también se puede hacer en casa con un poco de paciencia.
jo Alba qué pasada!!!!!!!! parecen de pastelería de lujo!! Enhorabuena!
ResponderEliminarNenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, de aqui a la pasarela de Milan con nuestras galletas hahahaha. Tengo una idea que he visto en una revista para las proximas!!!
ResponderEliminarGracias Marina!!A ver si te atreves tu!! :)
ResponderEliminarWapiii!!hihihihi! te he mandado más fotos para que las cuelgues en tu blog! Vuelve ya y me cuentaaas!! :)
t'han quedat perfectes! què mones :)
ResponderEliminarjo no he fet mai ni amb glassa ni amb fondant, a veure si m'animo un dia.
petons
Moltes gràcies!!
ResponderEliminarNomés veient les coses que fas, estic segura que si t'animes et quedaran increïbles!! :)
Hola, Alba.Sóc la Núria de Cerdanyola.
ResponderEliminarJa veig que estàs feta una bona cuinera.
Enhorabona. Quina bona pinta. Aviam si m´animo a probar alguna receptona.
PD: t´agraeixo la recepta de casa del all i oli. El probaré.
PD: aviam si et faig probar unes postres de cabell d´àngel molt fàcils de fer.
Queda PENDENT!!!!!
Petonets, GUAPA.
BON PROTIT.
Oh!!!! a la meva fillola li encantarien! és una autèntica fan del Mickey i la Minnie!!
ResponderEliminarpetonets