lunes, 9 de enero de 2012

Coca de poma/de manzana &



Avui volia fer una entrada una mica especial. Però no porto cap recepta complicada, ni original, sinó una de molt senzilla i que després d'haver-me endinsat una mica en el món reposter, ja no tinc clar que es pugui dir coca, però així és com li deiem a casa meva quan era petita i avui no li vull canviar el nom.
La part especial no és la recepta en sí, sinó el fet que aquesta va ser la primera cosa dolça que vaig cuinar i la única (dolça) que feia la meva mare (ja sabeu que la cuina no és el seu fort :P).
Tot i que el procediment no és el més habitual i no puja com la que portaven altres nens a l'escola, a mi m'encanta i em recorda a la cuina de casa els meus pares...


Hoy quería hacer una entrada un poco especial. Pero no traigo ninguna receta complicada, ni original, sino una de muy sencilla y que después de haberme adentrado un poco en el mundo repostero, ya no tengo claro que se pueda decir coca, pero así es como la llamábamos en casa  cuando era pequeña y hoy no le quiero cambiar el nombre.
La parte especial de la entrada no es la receta en sí, sino el hecho que esta fue la primera cosa dulce que cociné y la única (dulce) que hacía mi madre (ya sabéis que la cocina no es su fuerte :P).
A pesar de que el procedimiento no es el más habitual y no sube como la que traían otros niños a la escuela, a mí me encanta y me recuerda a la cocina de casa mis padres...



I per què aquesta recepta i per què avui? Com anunciava a l'anterior post, aquest any he decidit fer un gir a la meva vida. L'origen el meu canvi de rumb professional, almenys durant uns mesos. Ara no m'estendré a explicar tot el que m'ha passat pel cap durant els darrers anys, però breument us diré que feia ja temps que em sentia poc motivada a la feina i necessitava fer alguna cosa més. Així que a la que he vist la possibilitat de canviar, he decidit ser valenta i fer un salt. No deixo del tot la meva feina anterior però almenys durant uns mesos (els que m'aguantin :P) quedarà a segon pla i la protagonista serà la pastisseria. Demà començo un stage a l'obrador de la pastisseria Hofmann i per això avui volia compartir amb vosaltres la primera recepta dolça que vaig fer. Tampoc m'estendré dient-vos com estic de nerviosa i la por que tinc de tots els canvis que estic tenint, segur que ja imagineu que molt. A més divendres faig 30, així que els nervis són dobles!

¿Y por qué esta receta y por qué hoy? Cómo anunciaba a el anterior post, este año he decidido hacer un giro en mi vida. El origen mi cambio de rumbo profesional, al menos durante unos meses. Ahora no me extenderé a explicar todo lo que me ha pasado por la cabeza durante los últimos años, pero brevemente os diré que hacía ya tiempo que me sentía poco motivada en el trabajo y necesitaba hacer algo más. Así que a la que he visto la posibilidad de cambiar, he decidido ser valiente y hacer un salto. No dejo del todo mi trabajo anterior pero al menos durante unos meses (los que me aguanten :P) quedará a segundo plano y la protagonista será la pastelería. Mañana empiezo un stage en el obrador de la pastelería Hofmann y por eso hoy quería compartir con vosotros la primera receta dulce que hice. Tampoco me extenderé diciéndoos cómo estoy de nerviosa y el miedo que me dan todos los cambios que estoy teniendo, seguro que ya imagináis que mucho. Además este viernes hago 30, así que los nervios son dobles!

L'horari que faré i haver de baixar cada dia a Barcelona em condicionarà molt els meus hàbits però espero poder-vos seguir visitant encara que sigui de tant en tant i poder treure una mica el cap pel meu bloc explicant-vos com m'està anant tot. No us oblideu de mi, eh!! :) Us deixo amb la recepta i un gràcies per visitar-me i animar-me sempre amb els vostres comentaris!

El horario que haré y tener que bajar cada día a Barcelona me condicionará mucho mis hábitos pero espero poderos seguir visitando aunque sea de vez en cuando y poder sacar un poco la cabeza por mi blog explicándoos como me está yendo todo. No os olvidéis de mí, eh!! :) os dejo con la receta y un gracias por visitarme y animarme siempre con vuestros comentarios!

  

Ingredients:
3 gots petits (com de iogurt) de farina
2 gots petits de sucre
3 ous
1/2 got d'oli i 1/2 de llet
1 sobre d'impulsor químic
Poma golden tallada a làmines
 
 
Preparació:
  • Prescalfem el forn a 180ºC i preparem un motlle (posem un paper de forn a la base i laterals).
  • Posem tots els ingredients en un bol menys la poma i triturem amb el túrmix.
  • Posem la meitat de preparat al motlle.
  • Posem trossets de poma tallada.
  • Posem l'altra meitat de preparat i la resta de poma per sobre.
  • Fornegem fins que al punxar-lo amb un escuradents aquest últim surti net.
 
 
Ingredientes:
3 vasos pequeños (cómo de yogur) de harina
2 vasos pequeños de azúcar
3 huevos
1/2 vaso de aceite y 1/2 de leche
1 sobre de impulsor químico
Manzana golden cortada a láminas

Preparación:
  • Precalentamos el horno a 180ºC y preparamos un molde (ponemos un papel de horno a la base y laterales).
  • Ponemos todos los ingredientes en un bol menos la manzana y trituramos con el túrmix.
  • Ponemos la mitad de preparado en el molde.
  • Ponemos trocitos de manzana cortada.
  • Ponemos la otra mitad de preparado y el resto de manzana por encima.
  • Horneamos hasta que al pincharlo con un palillo este último salga limpio.

73 comentarios:

  1. Enhorabuena, mi Alba, por esta nueva etapa...ya verás que será exitosa como todo lo que haces! Nosotros estaremos siempre aquí esperando tus noticias!
    Un beso grande!!!

    ResponderEliminar
  2. Cuca, MOLTA SORT EN AQUESTA NOVA ETAPA!! Ets una valenta amb totes les lletres i en majúscula, segur que et va de conya!
    Les bruixetes ens oferim a tastar tot el que aprenguis, eh? jijijiji
    Ah, i la coca a mi m'encanta tal qual!
    Petons
    Sandra

    ResponderEliminar
  3. Guapa ja veuràs que triomfaràs com la cocacola!!!! i després les bruixetes i en Jordi serem els teus alumnes. A més ara que t'atrapa la vellor perdràs la por! ;P
    petonets

    ResponderEliminar
  4. Es una preciosa manera de comenzar tu nueva etapa en la vida. Una entrada llena de nostálgia, me alegro que mantengas ese recuerdo y no quieras cambiarle de nombre.
    Te deseo toda la suerte del mundo, espero de verdad que nunca sientas que te has equivocado. Optimista 100%.
    Besos mil!

    ResponderEliminar
  5. Tot allò que ens cuinen les mares ens deixen emprenta oi que si? Només dir-te dues coses, mil ànims, força de voluntat i motivació per aquesta nova decisió que acabes de prendre, i la segona, 30 el divendres? filla on haig de firmar per semblar així de jove als 30?!!!
    T'esperem per rebre informació fresca de pastisseria ;) Petons!!

    ResponderEliminar
  6. Alba, qué fantástico, todo lo que nos vas a enseñar! Me das mucha envidia, en serio, con 30 añitos de ná y metida en pastelería! Seguro que lo disfrutarás muchísimo, a por ello!

    ResponderEliminar
  7. no estiguis nerviosa que tot anirà de conya!!!! molts ànims, relaxa't! bé, intenta-ho!"!!

    ResponderEliminar
  8. Apaaaa, nena....si faras 30! se't junten les coses a celebrar! m'alegro molt per tu, ja ho saps i espero q tot et vagi requetebé!

    la coca aquesta la feia ma mare, pero amb pinyons enlloc de poma....q bona!

    ResponderEliminar
  9. Querida Alba,
    Creo que has sido muy valiente y la valentía se premia, y la recompensa de tu trabajo y tu esfuerzo merecerá la pena.
    Creo que has tomado una importante decisión y no te arrepentirás, en su día yo tomé la mía y dejé mi seguridad en el trabajo y de lo que me arrepiento es de no haberlo hecho antes.
    Seguro que esta nueva etapa de tu vida será tan gratificante como exitosa, lo importante es que te sientas bien contigo misma y sigas adelante.
    No te olvidaré, es imposible, esperaré a que pases por aquí de cuando en cuando para leer lo contenta que estás y lo bien que te va.
    Te deseo mucha suerte en tu nuevo camino.
    Un beso con cariño sincero.

    ResponderEliminar
  10. Mucha suerte en esta nueva etapa valiente!!! seguro que todo irá bien, no hay más que ver el entusiasmo con el que haces todo. Mi primera receta tambien fué un bizcocho, aunque el mio sin manzana.
    Un beso.

    ResponderEliminar
  11. MUCHA SUERTE ALBA Y SEGURO QUE SERA DURO PERO CON GANAS Y CON TU JUVENTUD CASI 30 LO CONSEGUIRAS Y NOSOTROS ESPERAREMOS PARA QUE NOS HAGAN RICAS RECETAS COMO LA DE HOY Y APRENDER DE TI
    BON ANY
    PETO

    ResponderEliminar
  12. Avui pensava en tu!! demà? ja! com passa el temps!! molta sort, segur que es l'inici d'una gran aventura! aquesta coca m'encanta, jo tambè la tinc al blog i com a tu, em recorda la meva infantessa!
    molta sort i endavant!
    muac

    ResponderEliminar
  13. Alba tot t'anirà molt bé! jo vaig canviar radicalment de professió als 27 anys i no m'en penedeixo gens!
    Espero que trobis temps per anar explicant'nos coses, eh?

    ResponderEliminar
  14. Nenaaaaaaaaaaaaaaa....quina enveja em fas!!!! és el meu somni...xo ara amb el Jan i la Carlota en camí m'és impossible!!! Així que fas molt ben fet d'aventurar-te en aquesta experiencia...segur que serà mooooolt enriquidora!!!!
    Endavant Alba!
    Petunets,
    Eva.

    ResponderEliminar
  15. Alba, te deseo lo mejor... Eso justamente es la crisis: una catarsis que nos ayuda a abandonar lo que nos lastra y llevarnos hacia lo que nos hace feliz. Me alegro mucho por ti que hayas arriesgado, pues, quien no arriesga nada en la vida, nada gana, nada vive...
    Mucha suerte y espero seguir viéndote, que nos cuentes cosas. Sé feliz y aprende mucho!!!!!!
    Un besote

    ResponderEliminar
  16. Alba, cuando las cosas se hacen con pasión, todo sale mucho mejor, así que ese cambio seguro que será para muy bien. ¨Y además, si no te atreves ahora a punto de cumplir 30, ¿cuándo te vas a atrever? Seguro que todo sale genial.
    Un beso enorme y si no me oaso por aquí antes del viernes, ¡¡muchas felicidades!!
    Besos.

    ResponderEliminar
  17. ole ole i ole!!! visca la nostra bruixeta més dolça!!! segur que t'anirà genial, ja ho veuràs! ah! suposo que em tens reservada la meva plaça al curset, no??? estic convençuda que seràs una gran pastissera, i sinó temps al temps!!!! a més, ara et tindré ben a prop!!!! ;))))) petonets reina i que vagi molt i molt bé!

    ResponderEliminar
  18. Albetaaaaaaaaaaa!!!
    Vull un bocí d'aquesta coca de poma. Ja ens explicaràs si li podem seguir dient coca o no!
    Segur que t'anirà molt i molt bé. Ja ho veuràs!! Jo també m'apunto al curset!!
    Molts d'ànims! Pensa que el món és dels valents, i tu ho has estat!!!
    Petonets

    ResponderEliminar
  19. Com vols que ens en oblidem de tu? És totalment impossible fer-ho si ets més dolça que tots els teus pastissos junts...
    Ganes de celebrar la teva entrada als 30 com cal!
    I et desitjaria sort però no et cal, vagis on vagis i facis el que facis sé que t'anirà genial!
    Per cert, ara que he tornat a casa dels pares la meva mare s'ha proposat fer de mi una cuinera acceptable... ja t'explicaré l'experiència!
    muaaaaaaa

    ResponderEliminar
  20. Ánimo en tu nueva etapa, que seguro te irá genial, Hoffman, qué nivelazo!!! Felicidades por tu cumpleaños, qué cumplas muchos más te deseo todo lo mejor, besos mil!!!

    ResponderEliminar
  21. Això del canvi deu ser per rondar els 30 anys. La meva filla petita també va decidir fer un canvi en aquesta edat. Molta sort!
    Nani

    ResponderEliminar
  22. Alba!!! Quina alegria!!!!!. Sempre costa deixar el terreny "segur" i llençarse a volar...,
    crec que t´haurà costat i hauras donat les teves voltes, pero m´alegro moltissim que tinguis la força per llençar-te.
    Se que disfrutaras un munt i t´anirà perfecte!!!
    Per aqui seguirem esperant que "ensenyis la poteta" de tant en tant.. :)
    Una forta abraçada!

    ResponderEliminar
  23. Alba, molta sort en aquesta nova aventura!
    Jo com a amant de la pastisseria, et desitjo el millor i que disfrutis moltissim de tot el que aprenguis ara de nou, suposo que també son els temps que corren els que fan que prenguem decisions dràstiques (a mi ara mateix em passa una mica com a tu... i tot i la por, és molt emocionant!)
    A i que no quedi, la recepta, genial ;)
    un petonet maca

    ResponderEliminar
  24. Albaaaaaa!!! Enhorabona!!! :) I res de por! Si t'han acceptat és perquè ets capaç. ;) Segur que serà molt bona experiència!! I ja saps, si et falten ajudants som molts els que hi estem disposats a venir. ;)
    Petons i endavant!!

    ResponderEliminar
  25. Alba guapa, cómo nos vamos a olvidar de ti!!! Imposible!!! tengo que reconocer que tal y como están las cosas has sido muy valiente con el cambio, y te deseo toda la suerte del mundo....y ya que soy un poco bruja he de decirte que creo que la tendrás, entre otras cosas porque te la mereces!!
    Mantenos informados que, al menos yo, soy muy chafardera y no quiero perderme detalle jeje
    Por cierto que se olvidaba, la coca de manzana sencilla pero seguro que muy rica.
    Miles de besos.

    ResponderEliminar
  26. Oh Alba quina notícia tan fantàstica! :D Sóc de l'opinió que per ser feliç has de treballar en alguna cosa que t'agradi, i si deies que la teva anterior feina no et motivava, qualsevol canvi que puguis fer serà positiu!! Et desitjo moltíssima sort, encara que em sembla que no la necessitaràs :) I tranquil·la, que aquí ningú s'oblida de tu jeje

    La coca de poma m'ha enamorat. Serà perquè comporta tanta càrrega emotiva? Probablement! jaja

    Un petonet guapa!! :D

    ResponderEliminar
  27. Molt be!! Els somnis s'han de perseguir i lluitar per ells, aixi que endavant!!. Ja veuras que tot sortira be. Molts petons

    ResponderEliminar
  28. Ojalá yo pudiera hacer lo mismo! Entiendo tu miedos y tus nervios, pero creo que el camino del corazón siempre lleva a buenos lugares. Uno a veces busca su suerte y has hecho bien en seguir el impulso.
    No te puedo negar que me hace sentir cierta envidia, me encantaría poder dar un buen giro a mi vida.
    Un beso grande, toda la suerte del mundo y felicidades por esa coca. Las cosas sencillas no son menos valiosas.

    ResponderEliminar
  29. Estoy viendo las fotos de abajo, y eres tan amante del "traperío" como yo.
    A pesar del blog y todo eso, por reyes nada de cosas cociniles, trapos, trapos, zapatos y bolsos!
    Mucha suerte en tu nueva andadura, esos profes te van a hacer la ola!!! :)

    ResponderEliminar
  30. Quina emocio Alba!!! Els somnis s'han de perseguir i s'ha de ser molt valenta per fer-ho! Enhorabona!!! Seras una mestra pastissera en un tres i no res... i la inversio de temps i dedicacio haura valgut la pena!!!
    Un petonas enorme, no et cal sort, tu ho vols i tu ho aconseguiras!!!
    Sònia

    ResponderEliminar
  31. yo a esto mismo le echo 1 yogur, pero asi tal cual y lo llamo bizcocho de yogur con manzana jaja ta de muerte doy fee, las fotos muy chulis

    ResponderEliminar
  32. Que vagi molt bé tot plegat, i la coca de poma, una delícia!

    ResponderEliminar
  33. Cómo me alegro de leer lo que dices.
    Espero de verdad que lo disfrutes todo lo posible, y no te preocupes de mirar atrás: estoy segura de que no lo vas a hacer. No sé que te espera en el futuro (alguien lo sabe?), pero sea lo que sea, y aunque ahora tengas un vértigo incontrolable, disfruta cada momento. Hacer lo que te gusta es ya un regalo que tienes delante. Vuelve, como al pensar en esta receta deliciosa, a ser una niña, y olvídate del "para qué", de sacar utilidad práctica a todo lo que hagas, y disfruta, como los niños en un juego, de la experiencia. Es lo único que vale la pena, lo único que queda, lo que te va a hacer feliz, lo que hará que te olvides de todas las horas, de todo el esfuerzo, y de lo que se pueda torcer, si es que llega el caso. Vuelve a ser una niña persiguiendo su sueño y disfruta de tu viaje.
    Te deseo lo mejor.
    Y que se preparen en la Hoffman!
    Un beso enorme.
    Estoy feliz por tí.

    ResponderEliminar
  34. Qué post más bonito… Y además esta coca pinta buenísima. Que tengas toda la suerte del mundo con tu stage en Hofmann!!! Ya nos contarás tu experiencia por allí. Te esperamos a la vuelta :) ¡Un beso!

    ResponderEliminar
  35. albaaa querida compi de pasteleria ,me encanto tu blog y estoy super contenta con tu cambio sera para bien,un abrazo muy fuerte y mil besos a los chicos y chicas de hofmann,hasta pronto!!!!

    ResponderEliminar
  36. Ostres, a la meva mare li passava algo semblant... la meva només feia una coca d'anís, jajaja (la vaig penjar al meu blog, és una de les primeres publicacions que vaig fer). Així que crec que t'entenc bastant bé pel que fa a això, jejeje. Em guardo la recepta per fer-la algún dia :) Te pinta d'estar boníssima!! Espero que et vagi molt i molt bé a la nova feina, segur que ho faràs molt bé!!:)
    Ànims!! Petons desde Vilanova i la Geltrú :P

    ResponderEliminar
  37. M'encanta la recepta i és la mateixa que fèiem a casa i, quina casualitat, també en diem coca. Però nosaltres hi posàvem trossets de xocolata. Aquesta versió m'encanta. És deliciosa!

    Que tinguis molta sort en el nou rumb i sobretot, molt sort per demà. Ja ens aniràs explicant.

    Una abraçada molt forta!

    ResponderEliminar
  38. Tenía muchas ganas de saber qué serían esos cambios que ya habías comentado, y tengo que decir que me imaginaba que sería algo así! Enhorabuena Alba por dar este pequeño gran salto, porque hay que ser valiente para atreverse a algo así, a saber plantarse si una no está satisfecha con su trabajo y sabe qué es lo que realmente le gustaría hacer. Felicidades y mucha suerte en tu nuevo rumbo!

    La coca me parece una maravilla, por ser de manzana y por los recuerdos de tu infancia que te trae. Estas recetas de familia son las mejores, con su historia detrás :) Y encima deliciosa!

    Un abrazo, y no te olvides tú de nosotros que nosotros no nos olvidaremos de tí, faltaría más!

    ResponderEliminar
  39. Buen día Alba, soy la madre de Laura....DIOS, que voy a hacer sin tu blog....me aburriré mucho. Que te vaya muy requetebien, te lo mereces. Un beso!

    ResponderEliminar
  40. Molt ven fet...ara es el moment!!! estic segura que tot t'anirà molt i molt be...et desitjo el millor....
    per començar l'any aquesta coca es perfecta...i tingues per segur que la faré...un petonas i felicitats!!!!

    ResponderEliminar
  41. Alba només et puc dir que t'admiro profundament!! Aquesta vida està feta pels valents!!! Així es que molta sort i ja veuràs com tot surt rodat.

    La coca té un aspecte ben bo... a mi em sembla una coca ideal, perquè m'agrada molt la poma.

    Molt petonets guapa!!!

    ResponderEliminar
  42. Espero que tingues sort, entenc les pors però ànims.
    Fas de una recepta senzilla una obra d'art de la fotografia.
    Tinc una recepta de púding de poma al meu blog que a mi m'encanta i a la meva dona mes.
    Sort.

    ResponderEliminar
  43. Moltíssimes felicitats!!! Espero que tot vagi molt bé en aquesta nova etapa, segur que t'aporta moltes experiències positives i nous enfocs des dels quals poder mirar la vida.
    La coca, com totes les receptes que s'associen a la infància, te quelcom d'especial, transpira l'ilusió i el color d'aquells temps.

    Molts petonets!!!

    ResponderEliminar
  44. Ai que nostàlgica que et tenim! Com t'estarà anant?
    La coca a mi em sembla genial, és com la que venen als forns!
    Petons.

    ResponderEliminar
  45. Feliz año Alba!!! Esta tarta de manzana tan rústica es genial! un beso

    ResponderEliminar
  46. Alba! enhorabuena, qué magnífica manera de empezar el año! Quiero que todo te vaya fenomenal, siempre te alegrarás de haber dado este paso!

    ResponderEliminar
  47. Alba et desitjo molta sort amb els nous canvis.... les pors son normals, pero si no ens arrisquem a fer alló que ens agrada, sempre quedara el dubte, que hagués passat si ho hagués fet...

    I la coca es sencilla, pero molt bona, la meva mare feia una similar...

    Petons i molta sort.

    ResponderEliminar
  48. mm que bona pinta te la coca!quina gana a aquestes hores!
    Es molt interessant el canvi de rumb que has fet, però de ben segur que t'anirà molt bé, perquè t'agrada i disfrutes fent el que fas. I tot haver de baixar a bcn i anar de bòlid, segur que et compensarà. M'agrada molt pensar que encara hi ha gent valenta i capaç de mirar endavant!
    Moltisima sort! i disfruta de la teva nova vida!

    ResponderEliminar
  49. Eres una valiente y te admiro por ello, seguro que te irá fenomenal, de lo que hagas en la escuela nos lo enseñas, eh!
    Un bizcocho-coca de lo más apetecible.

    Besos y suerte!

    ResponderEliminar
  50. M'encanta aquesta coca,t'ha quedat perfecta, jo també en tinc una de preparada per publicar algun dia d'aquests.

    ResponderEliminar
  51. Me encanta tu blog!!! Enhorabuena!!! Chulíiiisimo
    Un beso
    Paloma
    www.chocolatmalaga.blogspot.com

    ResponderEliminar
  52. En ma casa tb fem aquesta "coca" i no pense caviar-li el nom! Jejeje
    Doncs, el teu nou projecte pinta molt bé, que tinguis molta sort! Hi ha que ser valenta! Jo tb necessito pegar un bot i fer un canvi, però no veig el moment. Així que...molt d'ànim!! Segur que et va genial ;)
    Petons guapa

    ResponderEliminar
  53. Digues que sí!!Valenta! Per què en aquesta vida hem de perseguir el que ens fa feliços! Moltes felicitats i molta sort en aquesta nova etapa, que sense cap dubte serà una experiència única!!!

    Petons!!

    ResponderEliminar
  54. Alba, molta sort en aquesta nova fase de la teva vida i estic completament segura que t'anirà molt bè.
    Només tenim una vida i hem de intentar ser feliços i anar evolucionant.
    Per els 30, no et preocupis, jo en tinc 32 i no tornaria enrera per res del mon. Crec que per una dona els 30 és una década de molts canvis i coses bones, n'estic segura.
    Molts petonets guapa!!!

    ResponderEliminar
  55. Me encanta la coca y de manzana ya me la has puesto apetecible total, las fotos como siempre delicadas y llenas de belleza!
    Nada que me lo llevo todo :D

    Besotes.

    ResponderEliminar
  56. Alba espero i desitjo que aquesta nova etapa sigui fantàstica! ets molt valenta i pensa que fas ben fet, que de vida només n'hi ha una i s'ha d'aprofitar cada moment amb tot allò que un mateix gaudeixi fent!!
    ahh, la coca és tot un clàssic! molt bona!!
    petonets

    ResponderEliminar
  57. Qué rico este bizcocho, Alba (a mí se me parece más a eso que a una coca).... con manzana, cómo me gusta!!!! Me ha entrado hambre de sólo mirarlo!!!! Estoy una temporada a dieta, si no, lo haría hoy mismo :(
    Espero hayas empezado el año con buen pie.
    Besos.

    ResponderEliminar
  58. La primera recepta que es fa a la cuina sempre és especial... encara que després en trobis millors versions, la primera es recorda amb molt d'amor. Jo també vaig començar amb una coca semblant, en el meu cas la típica del iogurt ;)

    ResponderEliminar
  59. qué bien Alba, es un lujo poder hacer lo que a uno le gusta. Seguro que el cambio te va a aportar cosas buenas y serás feliz, te lo mereces por valiene. Mucha suerte.
    Me encanta tu coca
    Besos

    ResponderEliminar
  60. Felicidades por esta nueva etapa y felicidades por mañana. La receta genial. bss guapísima.

    ResponderEliminar
  61. Qué rica!! Me encantan las recetas dulces que incluyen manzana!La tuya tiene una pinta estupenda. Un beso :)

    ResponderEliminar
  62. ¡¡¡¡¡¡¡¡FELIZ CUMPLEAÑOS!!!!!!!!!!!
    Te deseo todo... que tengas un maravilloso día, que toques el cielo de ilusión por tus nuevos planes, y que toda la energía que tienes dentro se ponga a trabajar para alcanzar tus sueños.
    Como decía el poeta Douglas Malloch,
    Si no fueras camino, sé vereda.
    Si no puedes ser sol, sé una estrella.
    No es por el tamaño por lo que se vence.
    Sé lo mejor de aquello que quieras.
    Y recuerda, descubre tus talentos y tu propósito en la vida. Eso te llevará a hacer lo que amas y porque haces las cosas con amor, obtendrás lo que necesitas.
    FELIZ DIA,FELIZ AÑO, FELICES NUEVOS SUEÑOS
    Flori.

    ResponderEliminar
  63. Alba això te una pinta.... mmm.. ;)

    ResponderEliminar
  64. Que rica tiene que estar esta coca, me la apunto, besitos y feliz año.

    ResponderEliminar
  65. aquesta coca segur que esta boníssima, primer venint de una cuinera com tú y despres per vindre de la hoffman, es una escola molt bona y segur que no t'estàs equivocant en la teva decisió, molta sort!!
    mai abans t'havia comentat pero de veritat que porto temps seguit el teu blog y mirant totes les teves receptes, y sobretot les fotos!! Sens dubte que em guardo la recepta! :)

    ResponderEliminar
  66. el solo hecho de que su sabor pueda llevarte a tu infancia es lo que la hace especial y única :)

    ResponderEliminar
  67. Alba, venia aquí per veure si trobava una recepta de pa de llet i vaja la sorpresa que em trobo! això no és un gir això és una super voltareta, una passada, de veritat! No ser, quasi em fas venir les llàgrimes als ulls d'emoció. Ja ser que tinc fills i això no es canvia per res del món però una de les coses que veig en totes vosaltres, tampoc ens portem tants anys per això no puc dir que sigui qüestió de salt generacional, és aquesta facilitat que teniu per poder fer coses, per un moment donat donar un gir a l'interruptor i dir, fins aquí he arribat, vull canviar-ho i ho faré. Jo em sento anclada en un port del que no puc sarpar, sobretot a nivell professional, d'estudiar i llavors fer quelcom que m'ompleni realment com a persona individual, no vull dir com a mare, família, que això ja m'omplena, i molt. Per això penso que tot això que feu és com un somni, cosetes que em fan emocionar realment perquè ho trobo genial, fantàstic, una gran alegria de la qual participo, perquè en realitat en aquest món hi som per ser feliços, i trobo que això que tu faràs és pura felicitat. Ui, quin rollasso per ser diumenge a primera hora del matí, oi? Res, que me n'alegro molt i et desitjo que aquest stage sigui molt i molt profitós, t'ho passis molt i molt bé i en gaudeixis el màxim, que hi siguis molt i molt feliç fent-ho. I moltes felicitats, bonica, això i els trenta s'han de celebrar.
    Petonets i una fortíssima abraçada :-)

    ResponderEliminar
  68. Alba enhorabuena! Me parece muy valiente por tu parte que dejes un poco más de lado tu trabajo habitual para dedicarte a lo que realmente te gusta! Eso es genial y estoy segura de que te irá muy muy bien!

    Espero que sigas publicando por aquí, porque no queremos dejar de leerte!

    Un besito y, por cierto, una coca estupenda!

    ResponderEliminar
  69. Pues dí que sí, yo si puediera tambiénl o haría, decisiones así cuesta tomarlas pero luego sonlas mejores, estoy segura de que te va a ir genial. Te deseo lo mejor
    Un beso

    ResponderEliminar
  70. ¡Hola Alba! he estado los últimos meses muy desconectada y no había leído este post pero espero que todo esté rodando a la perfección y te envío todo mi ánimo para que conviertas tu sueño en realidad.

    ¡Enhorabuena por la decisión y por haberte decidido a ponerte manos a la obra!

    Beso gordo

    ResponderEliminar
  71. Alba, jo tampoc havia llegit aquest post!! Espero que et vagi molt bé... i a veure si et veig, perquè la hofmann queda tant a prop de la feina que un dia a la setmana vaig a provar alguna llepolia per esmorzar! molts ànims! una abraçada!

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails