jueves, 13 de mayo de 2010

Muffins de chocolate/xocolata!



Y llegó la primera receta!
Esta receta la encontré en algunos blogs que sigo y me encantó, así que la comparto con quién me lea:

Ingredientes:

300gr de harina "bizcochona"
40 gr de cacao en polvo
1 cucharadita de levadura química
220 gr de azúcar
2 huevos
1 cucharadita de esencia de vainilla
160 ml de aceite
125 ml de leche
180 gr de chocolate con leche troceada



Preparación:

- Precalentamos el horno a 180ºC.
- Mezclamos la harina, el cacao, el azúcar y la levadura por un lado, y los huevos, la vainilla, el aceite y la leche por el otro.
- Hcemos un agujero en el medio los ingredientes secos, y vertemos los líquidos i lo mezclamos todo.
.- Añadimos los trozos de chocolate con leche y lo mezclamos con suavidad.
.- Llenamos los recipientes para muffins hasta llenar 3/4 partes.
.- Los dejamos en el horno a 180ºC durante unos 20/25 minutos.
.- Nos los comemos!!


I la primera recepta!!
Aquesta recepta la vaig trobar en alguns bogs que segueixo i em va encantar, així que la compartiré amb qui em llegeixi!!

Ingredients:

300gr de farina "bizcochona"
40 gr de cacao en pols
1 culleradeta de llevadura química
220 gr de sucre
2 ous
1 culleradeta d'essència de vainilla
160 ml d'oli
125 ml de llet
180 gr de xocolata amb llet trossejada

Preparació:

- Precalentem el forn a 180ºC.
- Barrejar la farina, el cacao, el sucre i la llevadura per un cantó, i els ous, la vainilla, l'oli i la llet per un altre.
- Fem un forat al mig dels ingredients secs, hi aboquem els líquids i ho barregem tot.
.- Afegim els trossos de xocolata amb llet i barregem suaument.
.- Omplim els recipients per muffins fins a omplir-ne 3/4 parts.
.- Els deixem al forn a 180ºC durant uns 20/25 minuts.
.- Ens els mengem!


2 comentarios:

  1. Acabo de fer les muffins!
    Molt bones, però la xocolata a trossets se m'ha desfet i han quedat massa tupides!
    El pròxim cop, una mica més de llevadura... :)

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails