domingo, 27 de junio de 2010

Coca de Llardons

Coca de llardons ràpida

I per Sant Joan...coca de llardons!!

Aquesta passada revetlla de Sant Joan estava ben atabalada preparant les maletes per marxar de pont però volia fer una coca de llardons casolana. Per sort, vaig trobar una recepta fantàstica al blog de la cuina de casa. És una recepta ràpida de preparar, de coure i de menjar de tan bona que està! :)

La foto la vaig fer per la nit i no tenia una bona llum, però és suficient per veure el resultat



Ingredients:

Una làmina de pasta de full preparada
100 grams de llardons
150 grams de sucre (jo en vaig posar una mica menys)
Licor d'anís i canyella (opcional)
Pinyons
ou

Procediment:

Estemen la làmina de pasta de full i l'estirem una mica amb un corró. La pintem amb el licor d'anís i afegim una mica de canyella. Imaginem la làmina partida en tres parts iguals i a la part central hi posem la meitat dels llardons i una tercera part del sucre. Tapem la part central amb una de les parts laterals. Ho xafem una mica amb el corró i hi afegim l'altra part de llardons i una altra tercera part del sucre. Per acabar, tapem aquesta part amb el tercer cantó de la làmina i la pintem amb ou. Hi posem la resta de sucre i els pinyons i cap al forn! (jo també li vaig posar alguns llardons per sobre)
Ho deixem uns 30 minuts a 190ºC.

Encara que Sant Joan hagi passat, val la pena fer-la!!

I ben aviat...crònica del pont a París!

3 comentarios:

  1. Jo Alba qué pinta! a ver si practico para el año que viene quedar como una reina la noche de San Juan!!! :-D

    ResponderEliminar
  2. T'ha quedat fantàstica!!!!!!
    La coca de llardons feta a casa queda boníssima, oi? :)

    ResponderEliminar
  3. Marina, no te hará falta practicar mucho, ya verás como te quedará genial a la primera! :)

    Gemma, moltes gràcies! La veritat és que ha estat un gran descobriment. I tens raó feta a casa queda boníssima! Em sembla que em copiaré moltes de les teves receptes! :)

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails