Em sembla que he aconseguit fer grans les fotos! Era una batalla pendent...Ara només em falta apendre a fer fotos...Després de veure les increibles fotos dels blocs que segueixo, m'estant entrant ganes d'apuntar-me a un curs!
I per fi la meva primera recepta salada! Tot i que el que m'agrada més és fer postres (o intentar-ho), també m'agrada cuinar altres coses i com als del meu voltant els agrada més les receptes salades, aprofitaré per compartir també algunes de les que vagi fent!
Aquest dissabte vam anar a la costa brava a passar el dia i per dinar vam fer una ràpida quiche amb unes verdures que estaven a punt de morir a la nevera: un porro gran, mig carbassó, dues cebetes tendres i uns espàrrecs. El resultat va ser molt millor del que esperàvem!
Ingredients:
4 ous
250 ml de nata líquida
sal
Un porro gros
Un manat d'espàrrecs verds
Una ceba tendra grossa o dues de petites
Mig carbassó
Una base de pasta brisa
Parmesà en pols
Procediment:
Preparem un motllo rodó i hi posem la pasta brisa, la punxem amb una forquilla per evitar que s'infli.
Sal pebrem i ofeguem la ceba, el porro i el carbassó en oli.
Bullim els espàrrecs trossejats uns 5 minuts i els afegim a l'anterior barreja.
D'altra banda batem els ous, afegim la nata líquida i un polsim de sal.
Barregem ambdós preparats i ho aboquem dins el motlle preparat amb la pasta brisa.
Ho posem al forn uns 20/30 minuts a 180º.
Ho retirem, ho deixem refredar i espolvoragem una mica de parmesà el pols per sobre.
Bon profit!!
Quiche de vegetales
Mi primera receta salada! A pesar de que lo que más me gusta cocinar son postres, también me gusta cocinar otras cosas i como a los de mi alrededor les gustan más las recetas saladas, aprovecharé para compartir algunas recetas que vaya haciendo!
Este sábado fuimos a la costa brava a pasar el día y para comer preparamos una rápida quiche con verduritas que estavan a punto de morir en la nevera: un porro grande, medio calabacín, dos cebollas tiernas pequeñas y unos espàrragos. El resultado fue mejor de lo que esperábamos!
Ingredientes:
4 huevos
250 ml de nata líquida
sal
Un puerro grande
Un manojo de espárragos verdes
Una cebolla tierna grande o dos de pequeñas
Medio calabacín
Una base de pasta brisa
Parmesano en polvo
Procedimiento:
Preparamos un molde redondo y ponemos la pasta brisa, la pinchamos con un tenedor para evitar que se hinche.
Ponemos sal y pimienta a la cebolla, puerro y calabacín y las rehogamos en aceite o mantequilla.
Hervimos los espárragos troceados unos 5 minutos y los añadimos a la mezcla anterior.
Por otro lado batimos los huevos, añadimos la nata líquida y una pizca de sal.
Mezcamos los dos preparados y lo vertemos todo dentro del molde preparado con la pasta brisa.
Lo ponemos en el horno unos 20/30 minutos a 180º.
Lo retiramos, lo dejamos enfriar y lo espolvoreamos con un poco de parmesano en polvo por encima.
Bon profit!!
I per fi la meva primera recepta salada! Tot i que el que m'agrada més és fer postres (o intentar-ho), també m'agrada cuinar altres coses i com als del meu voltant els agrada més les receptes salades, aprofitaré per compartir també algunes de les que vagi fent!
Aquest dissabte vam anar a la costa brava a passar el dia i per dinar vam fer una ràpida quiche amb unes verdures que estaven a punt de morir a la nevera: un porro gran, mig carbassó, dues cebetes tendres i uns espàrrecs. El resultat va ser molt millor del que esperàvem!
Ingredients:
4 ous
250 ml de nata líquida
sal
Un porro gros
Un manat d'espàrrecs verds
Una ceba tendra grossa o dues de petites
Mig carbassó
Una base de pasta brisa
Parmesà en pols
Procediment:
Preparem un motllo rodó i hi posem la pasta brisa, la punxem amb una forquilla per evitar que s'infli.
Sal pebrem i ofeguem la ceba, el porro i el carbassó en oli.
Bullim els espàrrecs trossejats uns 5 minuts i els afegim a l'anterior barreja.
D'altra banda batem els ous, afegim la nata líquida i un polsim de sal.
Barregem ambdós preparats i ho aboquem dins el motlle preparat amb la pasta brisa.
Ho posem al forn uns 20/30 minuts a 180º.
Ho retirem, ho deixem refredar i espolvoragem una mica de parmesà el pols per sobre.
Bon profit!!
Quiche de vegetales
Mi primera receta salada! A pesar de que lo que más me gusta cocinar son postres, también me gusta cocinar otras cosas i como a los de mi alrededor les gustan más las recetas saladas, aprovecharé para compartir algunas recetas que vaya haciendo!
Este sábado fuimos a la costa brava a pasar el día y para comer preparamos una rápida quiche con verduritas que estavan a punto de morir en la nevera: un porro grande, medio calabacín, dos cebollas tiernas pequeñas y unos espàrragos. El resultado fue mejor de lo que esperábamos!
Ingredientes:
4 huevos
250 ml de nata líquida
sal
Un puerro grande
Un manojo de espárragos verdes
Una cebolla tierna grande o dos de pequeñas
Medio calabacín
Una base de pasta brisa
Parmesano en polvo
Procedimiento:
Preparamos un molde redondo y ponemos la pasta brisa, la pinchamos con un tenedor para evitar que se hinche.
Ponemos sal y pimienta a la cebolla, puerro y calabacín y las rehogamos en aceite o mantequilla.
Hervimos los espárragos troceados unos 5 minutos y los añadimos a la mezcla anterior.
Por otro lado batimos los huevos, añadimos la nata líquida y una pizca de sal.
Mezcamos los dos preparados y lo vertemos todo dentro del molde preparado con la pasta brisa.
Lo ponemos en el horno unos 20/30 minutos a 180º.
Lo retiramos, lo dejamos enfriar y lo espolvoreamos con un poco de parmesano en polvo por encima.
Bon profit!!
la costa brava, ummm!
ResponderEliminary yo aqui pasando calor!
la quiche tiene una pinta increible!
besitos
Hola bonica, doncs t'han quedat molt bé les fotos de la teva quiche!
ResponderEliminarLa recepta és estupenda!!!
Les fotos t'han quedat genials, ja en saps molt!!!
ResponderEliminarLes quiches m'encanten, admeten moltes variacions i aquesta teva amb verdures és molt del meu gust.
Ivanna, moltes gràcies guapa!va ser una mini escapada, ara t'acompanyo amb la calor!
ResponderEliminarVermells, Gemma, moltes gràcies pels vostres comentaris guapos! He de confessar-vos que el meu problema amb les fotos és que faig "trampeta"...Resulta que el meu pare és un gran aficionat a la fotografia i fa un parell d'anys es va canviar de màquina de fer fotos. La vella no la volia revendre i menys llençar així que va decidir donar-me-la. En definitiva, tinc una bona màquina i un bon automàtic! jejeje :P Quan me la va donar, tot i que la fotografia sempre m'ha agradat no trobava res que em motivés prou com per apendre a treure-li tot el suc. Ara que he començat el blog i que he vist les maravelloses fotos que feu tots vosaltres, m'estic animant! :)
Una abraçada ben forta a tots!!
Pues yo lo hare pero si no te parece mal ,en lugar de " Un porro grande" casi mejor pongo un puerro no por nada pero quiero que lo pruebe mi niño tambien...ji.ji
ResponderEliminarAlba ya sean saladas o dulces tus recetas siempre te salen de muerte.Asi que adelante ,deleitanos con tus recetas.
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
ResponderEliminarYa sabes que siempre se me escapa alguna catalanada!!Pero bueno, esta mejor la rectifico rápido que no quiero confusiones!!
ResponderEliminarPetonets guapa!! :)