lunes, 14 de mayo de 2012

Cumpleblog and the winner!


Feia tant temps que no entrava a blogger que no sabia que s'hagués canviat el format de gestió del mateix, espero que no faci gaire, quina vergonya! :P

Sigui com sigui, torno a treure el cap. Ja feia dies que en tenia ganes i a més tenia un compromís amb vosaltres...i és que havia d'anunciar el guanyador del sorteig que vaig anunciar ja fa...molt. I ho faig avui perquè per aquestes dates fa 2 anys vaig començar el meu blog i ho he volgut celebrar el meu dia de festa amb el pastís i cupcakes que us ensenyo en aquesta entrada.

Tots dos estan formats per un pa de pessic de coco amb un farcit de pinya cuita al forn amb vainilla, sucre i rom i ganache muntada de xocolata blanca i cardamom, i cobert per la mateixa ganache muntada de xocolata blanca i cardamom. 

Per cert, ja tinc càmera i estic molt contenta amb ella. Finalment m'he decidit per Canon! ;)

Hacía tanto tiempo que no entraba a blogger que no sabía que se hubiera cambiado el formato de gestión del mismo, espero que no haga mucho, qué vergüenza! :P 

Sea como sea, vuelvo a sacar la cabeza. Ya hacía días que tenía ganas y además tenía un compromiso con vosotros...y es que tenía que anunciar el ganador del sorteo que anuncié ya hace...mucho. Y lo hago hoy porque por estas fechas hace 2 años empecé mi blog y lo he querido celebrar mi día de fiesta con el pastel y cupcakes que os enseño en esta entrada. 

Lso dos están formados por un bizcocho de coco con un relleno de piña cocida al horno con vainilla, azúcar y ron y ganache montada de chocolate blanco y cardamomo, y cubierto por la misma ganache montada de chocolate blanco y cardamomo. 

 Por cierto, ya tengo cámara y estoy muy contenta con ella. Finalmente me he decidido por Canon! ;)



Ingredients pel pa de pessic:

1 tassa de coco ratllat
1 tassa i 3/4 de farina
250 gr de mantega pomada
2 tasses de sucre (jo posaria menys perquè pel meu gust és un pèl massa dolç)
4 ous
1 tassa de llet a temperatura ambient
2 culleradetes d'impulsor químic
1/2 culleradeta de sal

Ingredientes para el bizcocho:


1 taza de coco rallado
1 taza y 3/4 de harina 
250 gr de mantequilla pomada 
2 tazas de azúcar (yo pondría menos porque para mi gusto es demasiado dulce)
4 huevos 
1 taza de leche a temperatura ambiente 
2 cucharaditas de impulsor químico 
1/2 cucharadita de sal



Procediment:

Prescalfem el forn a 180ºC i preparem el nostre motllo.
En un bol mitjà barregem la farina, el coco, l'impulsor i la sal i reservem.
En un bol gran batem la mantega fins que quedi suau. Afegim el sucre poc a poc i batem fins que quedi esponjós.
Afegim els ous un a un fins que quedi tot incorporat.
Afegim en el bol gran la barreja de la farina en tres parts alternant-la amb la llet i batem just perquè s'incorporin (cal mirar de no emulsionar la barreja en excés).
Posem la massa en el motlle del cake i de les cupcakes.
Ho posem al forn uns 20/25 minuts les cupckaes, i 35/40 minuts el cake (o fins que punxem amb un escuradents i aquest surti net).



Procedimiento: 


Precalentamos el horno a 180ºC y preparamos nuestro molde.
En un bol mediano mezclamos la harina, el coco, el impulsor y la sal y reservamos. 
En un bol grande batimos la mantequilla hasta que quede suave. Añadimos el azúcar poco a poco y batimos hasta que quede esponjoso.
Añadimos los huevos uno a uno hasta que quede todo incorporado. 
Añadimos en el bol grande la mezcla de la harina en tres partes alternándola con la leche y batimos justo hasta que se incorporen (hay que mirar de no emulsionar la mezcla en exceso). 
Ponemos la masa en el molde para el cake y para las cupcakes.
Lo ponemos en el horno unos 20/25 minutos para las cupckaes y 35/40 minutos paracake (o hasta que pinchamos con un palillo y este salga limpio).




Ingredients per la ganache muntada:

180 gr de xocolata blanca
425 gr de nata per muntar
4/5 veines de cardamom

Ingredientes para la ganache montada:


180 gr de chocolate blanco
425 gr de nata para montar
4/5 vainas de cardamomo



Procediment:

Escalfem la nata amb les veines de cardamom partides a foc fort fins que bulli.
Ho apartem del foc i ho aboquem sobre la xocolata partida a trossets.
Ho deixem un minut i remanem fins que tot quedi ben incorporat.
Ho refredem al congelador fins que arribi a 3 ºC.
Muntem amb varetes (jo ho faig amb l'elèctrica)


Procedimiento: 


Calentamos la nata con las vaines de cardamomo partidas a fuego fuerte hasta que hierva.
Lo apartamos del fuego y lo abocamos sobre el chocolate partido a trocitos.
Lo dejamos un minuto y mezclamos hasta que todo quede muy incorporado.
Lo enfriamos en el congelador hasta que llegue a 3 ºC.
Montamos con la batidora.




I ara sí... el guanyador!! No sabia com fer el sorteig i via FB he demanat que em diguessin un númes de l'1 al 87. El primer que ha comentat un número, ha sigut el que sense saber de què anava ha fet de ma innocent. ;)! El número ha estat....el 5!!

Moltes felicitats a l'afortunada!! Posa't en contacte amb mi per doanr-me les teves dades i et pugui enviar el pack que estic preparant!! :)

Y ahora sí... el ganador!! No sabía como hacer el sorteo y vía FB he pedido que me dijeran un número del 1 al 87. El primero que ha comentado un número, ha sido el que sin saber de qué trataba ha hecho de mano inocente. ;)! El número ha sido....el 5!! Muchas felicidades a la afortunada!! 


Ponte contacto conmigo para darme tus datos y te pueda enviar el pack que estoy preparando!! :)





Nota: La idea del pastís quadrat amb les ratlles fetes amb la forquilla, la vaig treure d'un pastís que vaig veure que una blocaire pujava a FB fa poquet. Com segueixo molta gent, no recordo qui era, però si ho esbrino ho afegiré en aquest post.


La decoració de la pinya ho vaig treure de la web Duitang.

Nota: La idea del pastel cuadrado con las rayas hechas con el tenedor, la saqué de un pastel que vi que una bloguera subía a FB hace poquito. Cómo sigo mucha gente, no recuerdo quién era, pero si lo averiguo lo añadiré en este post.


 La decoración de la piña lo saqué de la web Duitang.


38 comentarios:

  1. Es veu delicios i delicat!!! les dues idees molt bones!!! i felicitats Anniki!!!! petonets a totes dues!!!

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  2. Boníiiiisim el pastís i els cupcakes. Ja tenia ganes de llegir.te de nou.

    Molts petons i feliç setmana bonica.

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  3. Boníiiiisim el pastís i els cupcakes. Ja tenia ganes de llegir.te de nou.

    Molts petons i feliç setmana bonica.

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  4. El pas de pessic es veu tan sucós!!! a més de ser boníssim t'ha quedat preciós.
    M'alegro que ja tinguis càmera!! jo també sóc de Canon ;)
    petonets guapíssima!!!

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  5. T'han quedat moníssims!!! A més de l'aspecte, que és inmillorable, la combinació pinya coco és una delícia! M'alegro de que ja tinguis solucionat el tema càmera i que, ni que sigui de tant en tant, ens segueixis obsequian amb aquestes delícies que apareixen per el teu blog.

    Molts petonets!!

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  6. Apaaaa, la desapareguda! ja era hora, bonica! i moltes felicitats pel cumpleblog. Espero q tot et vagi molt rebé!!!

    (per cert, l'Anniki està de vacances, jo diria q no veu blocs, ho dic per si triga a donar-te les dades, crec q torna a final de mes)

    molt petons i no triguis tant a "tornar"....a veure si tancaran blogger i tot... :-)

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  7. Me encanta la decoración de la piña y me alegro que seas canonista ;P
    Un besote

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  8. Moltes felicitats a L'Anna!!!!!!!!
    El pastís deu ser boníssim, pinya, coco, cardamom....... ummmmm
    Per cert, canon, bona elecció.
    Petonets

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  9. Se me hace la boca agua... qué buena pinta!! Y las fotos son una delicia, buena elección de cámara.
    Besos

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  10. Que maco, que bo, com m'agradaria probar-lo i que be que estiguis per aqui...petonets

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  11. Benvinguda de nou, feia molt que no en sabiem de tu! Una proposta dolça la mar de bona i sobretot original. Quina encertada amb aquests ingredients, et felicito pel resultat ;)

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  12. Encantada de llegir-te de nou Alba!!! t'he trobat a faltar!

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  13. Tiene una pinta impresionante!!!!
    Qué gusto verte de nuevo por aquí, seguro que más adelante ya sacas más tiempo.
    si tus fotos ya me encantaban seguro que ahora te sales, a la vista está lo que se ve.
    Ah! Y enhorabuena a la ganadora del sorteo.
    Besotes!!

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  14. Tiene un aspecto de lo mas apetitoso! enhorabuena por el cumple!;-) Bssss wapísima.

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  15. Ufff, con estos ingredientes, una delicia !!
    Besitos

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  16. Quina bona pinta! Feliç cumpleblog :D Petonets!

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  17. Enhorabona ANNIKI!! i Felicitats Alba pel cumple blog!!!
    M´encanta com queda la pinya sobre el mini pastiset.. mhmhm em ve de gust tastar la combinacio..

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  18. Alba la desaparecida ja,ja¡¡ y de golpe dos sensacionales entradas a cual mejor.me encantan las dos.
    Felicidades a Anna por el premio y esta de vacaciones asi que tardara en ponense en contacto.
    canon¡¡ perfecta es mi marca
    y felicidades por tu cumple Bloc
    peto

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  19. Felicidades por tu cumpleblog ;). Esta si que es buena forma de celebrarlo!!! Besos.

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  20. Moltes felicidats pel teu cumple bloc! M'encanta la decoracio del pastis!!!!!

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  21. Hola guapa!!! et trobava a faltaaaaaaaaaaaaar!!!
    Que bé lo de la càmara! A disfrutar-la!
    Com va tot? ja veig que has tornat per la porta gran amb aquest pastís, es veu deliciós! Una bona manera de celebrar un aniversari. Segueix així.
    Et deixo que he de marxar però t'escric de nou aviat.
    Petonets!!!

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  22. oooo, que be! per fi tornem a tenir-te per aquí!!!! ja trobava a faltar jo una de les teves entrades, i ho has fet amb una magnífica recepta!!!! quina monada. Molts petonets i enhorabona a 'Anniki! estarà emocionada!!!!

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  23. Moltes felicitats per aquests dos anys de tan bona feina!! I un pastís a l'alçada de tal celebració, molt i molt bonic, delicicat, deliciós!!!
    També felicitats a la guanyadoram Anniki!!!
    Petonets guapa, ens alegra molt saber de tu....

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  24. Hola Alba!!qué alegría saber de tí! qué estupenda receta y no sé si es la cámara nueva o que pero las fotos son maravillosas!

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  25. Enhorabona per tot: pel cumple blog, per la recepta, per les fotos, per la càmara Canon (jo també sóc canonista)...
    Felicitats,
    Nani

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  26. Que maravilla de decoración, de ganache blanco, divino!!!

    Mil besos preciosa.

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  27. ooooooooooooooohhhhhhhh!!!felicidades por tu cumple blog, yo n ose ni cuando es el mioo!increible!tengo que mirar un dia de estos!!!me ha gusatdo mucho el postre, esque la piña asi queda super chic!!!un besito guapa

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  28. Wow, quina pinta! M'encanta la xocolata blanca...
    Felicitats pel bloc-aniversari!
    Marta

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  29. Alba, cuánto tiempo guapísima!!
    Y encima apareces por la puerta grande con esta pedazo de tarta que me pienos copiar todita todita!!
    Se te echa de menos...
    Un besazo y felicidades a la ganadora!!

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  30. Felicitats pel cumple-blog reina! Ànims que aviat tindràs més temps lliure! Love U. ptons.

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  31. HOLA preciosa! M'encanta el teu blog, tota una inspiració! Et convido a visitar el meu i a que participis al concurs de foto receptes que estic fent!
    Petonets!
    Carolina.
    www.lacocinadecarolina.com

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  32. Creo que ya sabes lo que pienso, pero te lo digo de nuevo, eres una artista mi niña!
    Un abrazote!

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  33. ooohhhhhhhh estava de viatge i no ho havia vist!!!! Moltes gràcies!!!! Ara t'estic!!! Espero que encara estigui a temps :SS Petonets bonica!!!

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  34. Pero dónde andabas???? Pues sí que hace tiempo que no te veo los "jocicos". Qué bien... cámara nueva.
    Oye... y dónde se sabe quién es el número 5?
    Besitosssssssss

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