domingo, 25 de julio de 2010

Raspberry Friands

Friands de Gerds i Sigur Rós

Aquesta setmana he anat de bòlit entre la feina i un fabulós monogràfic de reposteria que he fet a un lloc fantàstic: Fabulous Baking Co. No fa massa que el vaig descobrir tot i que ja fa un temps que corre...es tracta d'un lloc molt tranquil on poder anar a fer un cafè acompanyat d'un cupcake o d'un altre dolç deliciós dels que fan i petar la xerrada. També ofereixen cursos de diverses temàtiques i tenen una petita tenda on pots comprar tot el material necessari per cuinar tot el que t'ensenyen a les classes. La decoració és molt sofisticada i el personal molt agradable. En fi, que el recomano a tothom! Tan de bo algún dia pogués tenir algo així!

Doncs bé, el curs que vaig fer era de 3 tardes i aquestes són les receptes que ens van ensenyar: brownie marmolejat amb crema de cacahuet, Angel food cake amb xocolata, Pastís de formatge amb cireres, Cupcake de coco i merengue, brownie clàssic, pecan pie (tartaleta de nous pecanes), pastís de pastanaga, galetes de nous i xocolata, galetes de civada i germen de blat torrat, pastís de cafè cruixent, Boston Cream Pie i Friands de gerds.

Aquest últim és el que he triat per aquest post!

Els friands són uns pastissets d'ametlla que es preparen en motllos per cupcakes i es serveixen de cap per avall amb un glassejat de sucre. Es van fer famosos a Australia i Nova Zelanda i normalment porten algún fruit dins com ara gerds o nabius, però també he llegit que poden portar fruits secs o xocolata.
Seguint la recepta del curs, jo els vaig fer de gerds!
Ingredients:

125 grams de mantega desfeta (al microones en funció descongelat ja va bé)
1 tassa de pols d'ametlla (110 grams)
1 tassa i 2/3 parts de tassa de sucre llustre tamissat (250 grams)
3/4 parts de tassa de farina normal tamissada (110 grams aprox)
1/2 culleradeta (de te) de royal
5 clares d'ou
125 grams de gerds (jo en compraria més per poder decorar)

Procediment:

Greixem uns motlles de madalenes/cupcakes/muffins i precalenten el forn a 180ºC.
Desfem la matenga al microones en funció descongelat i reservem.
Barregem la resta d'ingredients amb la batidora. Afegim la mantega i la incorporem.
Aboquem la massa en els motlles (3/4 parts) i enfonsem 2 o 3 gerds a l'interior de la massa.
Ho posem al forn 18/22 minuts a 180ºC. Un cop freds es desenmotllen, es posen cap per avall i els glassegen. Com?

Glassejat:

Ingredients: sucre llustre i aigua (no poso quantitats perquè les que tinc són per molt glassejat. Ho podeu fer fàcilment a ull posant aigua i sucre fins obtenir la quantita i textura desitjada).
Procediment: barregem unes gotetes d'aigua amb el sucre llustre i anem afegint gotetes fins obtenir la textura desitjada.

Consell: jo li vaig afegir unes gotetes d'essència d'ametlla i li va donar un aroma molt bo.

Oi que és senzill?

Finalment, jo li vaig posar un gerd a sobre per decorar. Un punt de color vermell per animar les postres que dedico al bloc de la cuina vermella que se que estan passant per un moment difícil. Molts ànims!

De Friands 072010
I ara que he esbrinat com pujar cançons, us deixo amb una d'un dels meus grups preferits: Sigur Rós.




Friands de Frambuesas y Sigur Rós

Esta semana he estado muy liada entre el trabajo y un fabuloso monográfico de repostería que he hecho en un sitio fantástico: Fabulous Baking Co. No hace mucho que lo descubrí aunque ya hace un tiempo que corre...se trata de un sitio muy tranquilo dónde poder ira a hacer un café acompañado de un cupcake o de un otro dulce delicioso de los que hacen. También ofrecen cursos de diferentes temáticas y tienen una pequeña tienda dónde puedes comprar todo el material necesario para cocinar todo lo que te enseñen en las clases. La decoración es muy sofisticada y el personal muy agradable. En fin, que lo recomiendo a todo el mundo! Ojalá algún día pudiera tener algo así!

Pues bien, el curso que hice era de 3 tardes y estas son las recetas que nos enseñaron: brownie marmoleado con crema de cacahuete, Angel food cake con chocolate, Pastel de queso con cerezas, Cupcake de coco y merengue, brownie clásico, pecan pie (tartaleta de nueces pecanas), pastel de zanahoria, galletas de nueces y chocolate, galletas de avena y germen de trigo tostado, pastel de café crujiente, Boston Cream Pie y Friands de frambuesas.

Este último es el que he escogido para este post!

Los friands son unos pastelitos de almendra que se preparan en moldes para cupcakes y se sirven boca abajo con un glaseado de azúcar. Se hicieron famosos en Australia y Nueva Zelanda y normalmente llevan algun fruto dentro como frambuesas o arándanos, pero también he leído que pueden llevar frutos secos o chocolate.
Siguiendo la receta del curso, yo los hice de frambuesa!



Ingredientes:

125 gramos de mantequilla deshecha (en el microondas en función descongelado ya va bién)
1 taza de polvo de almendra (110 gramos)
1 taza y 2/3 partes de taza de azúcar glas tamizado (250 gramos)
3/4 partes de taza de harina normal tamizada (110 gramos aprox)
1/2 cucharadita (de te) de royal
5 claras de huevo
125 gramos de frambuesas (yo compraría más para poder decorar)

Procedimiento:

Engrasamos unos moldes de madalenas/cupcakes/muffins y precalentamos el horno a 180ºC.
Deshacemos la matequilla al microondas en función descongelado y reservamos.
Mezclamos el resto de ingredientes con la batidora. Añadimos la mantequilla y la incorporamos.
Vertemos la masa en los moldes (3/4 partes) y hundimos 2 o 3 frmabuesas en el interior de la masa.
Lo ponemos en el horno 18/22 minutos a 180ºC. Los sacamos y cuando estén fríos se desmoldan, se ponen boca abajo y los glaseamos. ¿Cómo?

Glaseado:

Ingredientes: azúcar glas y agua (no pongo cantidades porque las que tengo son para mucha glasa. A ojo podéis ir añadiendo azúcar o agua hasta tener la cantidad y textura deseada).
Procedimiento: mezclamos unas gotitas de agua con el azúcar glas y vamos añadiendo gotitas hasta obtener la textura deseada.

Consejo: yo le añadí unas gotitas de esencia de almendra y le dio un aroma muy bueno.

Sencillo, ¿verdad?

Finalmente, yo le puse una frambuesa encima para decorar. Un punto de color rojo par animar los postres que dedico al blog de la cuina vermella que sé que estan pasando por un momento difícil. Muchos ánimos!


De Friands 072010

miércoles, 21 de julio de 2010

All i oli

All i oli i una miqueta de sal

Aquesta és una entrada express tot i que fer la recepta no sempre ho és... A casa meva el meu pare sempre ha fet l'All i oli i sempre l'ha fet només amb all, oli i una miqueta de sal, res més. El sabor és intens, sobretot tenint en compte que li posa una mitja de 6 dents d'all... Això sí, amb paciència i força de braç hi va afegint l'oli suficient per suavitzar una mica el gust.

Ara que ja no visc a casa dels meus pares el meu xicot s'ha animat i ben aviat li ha agafat el truc! Diumenge passat en va fer un per dur a un dinar familiar a casa els meus pares...


De Collages
Ingredients:

6 dents d'all
Oli d'oliva
Un polsim de sal

Cal morter, ma de morter, força als braços i un voluntari (a casa meva es fa així!:P)!

Procediment:

Pelem les dents d'all, li treiem la part central i les tallem a trossets petits.
Posem les dents d'all trinxades dins un morter i amb la ma de morter els anem aixafant fins fer una pasta força compacta.
Cridem a un voluntari i li demanem que introdueixi un rajolí d'oli a una de les puntes del morter perquè no caigui directa al fons sino que vagi relliscant per l'interior del morter. Això s'ha d'anar fent cada cop que el que fa l'All i Oli tingui ben incorporat l'últim rajolí d'oli amb la pasta d'alls i fins que considerem que l'all i oli té el gust desitjat.

Ull!! si posem massa oli de cop, se'ns tallarà la barreja!


domingo, 18 de julio de 2010

Quiche vegetal

Quiche de vegetals

Em sembla que he aconseguit fer grans les fotos! Era una batalla pendent...Ara només em falta apendre a fer fotos...Després de veure les increibles fotos dels blocs que segueixo, m'estant entrant ganes d'apuntar-me a un curs!
I per fi la meva primera recepta salada! Tot i que el que m'agrada més és fer postres (o intentar-ho), també m'agrada cuinar altres coses i com als del meu voltant els agrada més les receptes salades, aprofitaré per compartir també algunes de les que vagi fent!
Aquest dissabte vam anar a la costa brava a passar el dia i per dinar vam fer una ràpida quiche amb unes verdures que estaven a punt de morir a la nevera: un porro gran, mig carbassó, dues cebetes tendres i uns espàrrecs. El resultat va ser molt millor del que esperàvem!

Ingredients:

4 ous
250 ml de nata líquida
sal
Un porro gros
Un manat d'espàrrecs verds
Una ceba tendra grossa o dues de petites
Mig carbassó
Una base de pasta brisa
Parmesà en pols

Procediment:

Preparem un motllo rodó i hi posem la pasta brisa, la punxem amb una forquilla per evitar que s'infli.
Sal pebrem i ofeguem la ceba, el porro i el carbassó en oli.
Bullim els espàrrecs trossejats uns 5 minuts i els afegim a l'anterior barreja.
D'altra banda batem els ous, afegim la nata líquida i un polsim de sal.
Barregem ambdós preparats i ho aboquem dins el motlle preparat amb la pasta brisa.
Ho posem al forn uns 20/30 minuts a 180º.
Ho retirem, ho deixem refredar i espolvoragem una mica de parmesà el pols per sobre.

Bon profit!!




Quiche de vegetales

Mi primera receta salada! A pesar de que lo que más me gusta cocinar son postres, también me gusta cocinar otras cosas i como a los de mi alrededor les gustan más las recetas saladas, aprovecharé para compartir algunas recetas que vaya haciendo!
Este sábado fuimos a la costa brava a pasar el día y para comer preparamos una rápida quiche con verduritas que estavan a punto de morir en la nevera: un porro grande, medio calabacín, dos cebollas tiernas pequeñas y unos espàrragos. El resultado fue mejor de lo que esperábamos!

Ingredientes:

4 huevos
250 ml de nata líquida
sal
Un puerro grande
Un manojo de espárragos verdes
Una cebolla tierna grande o dos de pequeñas
Medio calabacín
Una base de pasta brisa
Parmesano en polvo

Procedimiento:

Preparamos un molde redondo y ponemos la pasta brisa, la pinchamos con un tenedor para evitar que se hinche.
Ponemos sal y pimienta a la cebolla, puerro y calabacín y las rehogamos en aceite o mantequilla.
Hervimos los espárragos troceados unos 5 minutos y los añadimos a la mezcla anterior.
Por otro lado batimos los huevos, añadimos la nata líquida y una pizca de sal.
Mezcamos los dos preparados y lo vertemos todo dentro del molde preparado con la pasta brisa.
Lo ponemos en el horno unos 20/30 minutos a 180º.
Lo retiramos, lo dejamos enfriar y lo espolvoreamos con un poco de parmesano en polvo por encima.

Bon profit!!

martes, 13 de julio de 2010

Carquinyolis amb moscatell/con moscatel

Carquinyolis i... una miqueta de moscatell!


Aquest divendres passat va venir un amic a sopar a casa, L'Enric, i ens va portar una ampolla de moscatell fet per un amic seu. Com veureu el vam saber aprofitar amb els carquinyolis que vaig fer estrenant per fi la recepta de la classe d'en David Lienas de reposteria catalana. Què bons estaven sucadets amb moscatell!!



Ingredients:

280 grams de farina
200 grams de sucre llustre
2 Ous
5 grams de llevat químic
Un polsim de sal
80 grams d'ametlles torrades amb pell
Pell de llimona
Canyella en pols


Procediment:

Tamissem la farina i el sucre en un bol, li posem la mica de sal, el llevat químic i la canyella i ho barregem. En un altre bol barregem els ous amb la pell de llimona. Barragem els dos preparats i afegim les ametlles.

Fem dues barres de massa de 4 cm d'ample, 3 de gruix i uns 20 de llarg aproximadament i les posem sobre un silpad o paper de forn. Ho posem al forn uns 25 minuts a 160ºC.

Els treiem del forn i tallem les dues tires a rodanxes d'un dit d'ample. Disposem les rodanxes sobre la safata del forn i les hi tornem a posar fins que s'acabin de fer.

Finalment, poseu una mica de moscatell en un got i a sucar carquinyolis!! :)






"Carquinyolis"y ... un poquito de moscatel

El viernes pasado vino un amigo a cenar a casa, Enric, y nos trajo una botella de moscatel hecha por un amigo suyo. Como veréis lo supimos aprovechar bien con los carquinyolis que hice estrenando por fin la receta de David Lienas de repostería catalana. Qué buenos estaban remojados de moscatell!!


Ingredientes:

280 gramos de harina
200 gramos de azúcar glas
2 huevos
5 gramos de levadura química
Una pizca de sal
80 gramos de almendras tostadas con piel
Canela en polvo
Piel de limón

Procedimiento:

Tamizamos la harina y el azúcar en un bol, le ponemos una pizca de sal, la levadura química y la canela y lo mezclamos. En otro bol mezclamos los huevos con la piel de limón. Mezclamos los dos preparados y añadimos las almendras.

Hacemos dos barras de masa de 4 cm de ancho, 3 de grosor y unos 20 de largo aproximadamente y las ponemos sobre un silpad o papel de horno. Lo ponemos en el horno unos 25 minutos a 160ºC.

Las sacamos del horno y cortamos las dos tiras a rodanchas de un dedo de ancho. Disponemos las rodanchas sobre la bandeja del horno y las volvemos a poner hasta que se acaben de hacer.

Finalmente, ponemos un poco de moscatel en un vaso y a remojar "carquinyolis"!! :)







jueves, 8 de julio de 2010

Chocolate and walnuts cake

PastísDeNousIXocolataBoníssimDeL'Amalia!!

Per fi! per fi acabo el posgrau!Aquesta setmana he entregat l'última pràctica/examen del posgrau que vaig començar el Setembre passat. Ara només em faltarà entregar el treball final però per sort ens donen "vacances" i tindré temps per fer-lo amb calma!! :)

Dit això, aprofito per publicar una entrada que tinc moltes ganes de compartir amb els poquets que em llegiu! Ja fa un temps una companya de feina i amiga va portar un pastís a la feina per celebrar el seu aniversari. Ella es diu Amalia i és de Romania i el pastís amb el que ens va deleïtar sembla ser típic d'un país veí: Hongria. Tot i així no ho sap del cert perquè ella l'ha après dels seus ascendents sense explicacions... tot un misteri! El fet és que aquell pastís ens va alegrar molt el dia a tots i totes i ella, molt amablement, ens va revelar la recepta. Ja l'he fet uns 3 cops... no pas perquè m'ho demanin els del meu voltant sino perquè m'encanta a mi!!Us animo a fer-lo (tret que no us agradin les nous)!

Nosaltres el va fer dissabte passat per les postres d'un dinar familia que vam fer a casa per la meva familia per part de mare. Erem 13 persones entre grans i petits i ens vam proposar fer un dinar especial.



Per si algú té curiositat i sobretot perquè em va ilusió explicar-ho (:P), aquest va ser el menú: Entrants: gominoles de martini (recepta extreta de la cuina vermella), montadets de mermelada de tomàquet i formatge de cabra fós i orenga, i figues amb bacó i pinyons.
Primer plat: Deconstrucció d'empedrat (recepta d'en David Lienas).
Segon plat: Canelons de carbassa (recepta d'una amiga).
Postres: el pastís que ocupa aquesta entrada i galetes de te pel café.
Menú infantil: pasta feta d'una forma molt divertida (ho podeu veure aquí) i tulipes de gelat de vainilla i xocolata amb toppings de núvols petits i boletes de xocolata.
I de regal per tots: galetes decorades del mickey i de la minnie.

Potser que expliqui d'una vegada la recepta, oi?

Doncs bé, abans dels ingredients, comentar-vos que jo sempre faig la meitat de la recepta perquè sino surt un pastís enorme!

Ingredients:

Pel pa de pessic de nous:

9 clares d'ou
10 cullerades soperes de sucre (si pot ser llustre millor)
200 grams de nous mòltes
5 cullerades soperes de farina de tot ús
1 cullerada de llevadura

Per la crema d'ou

9 rovells d'ou
9 cullerades soperes de sucre llustre
1 sobre de puding de vainilla (si no en trobeu, es pot fer fent una crema pastissera amb els ous i el sucre).

Per les nous caramelitzades

9 cullerades de sucre
100 grams de nous trossejades
100 grams de nous mòltes
250 grams de mantega

I també ens caldrà

200 grams de xocolata blanca
200 grams de xocolata negra

(una bomba, oi?)


Procediment:

Pa de pessic de nous:

Barregem en un bol la farina, el sucre, el llevat químic i les nous (jo no vaig trobar nous mòltes així que vaig comprar de normals, les vaig torrar al forn una mica i després amb un corró i paciència les vaig anar trinxant entre dos draps).
D'altra banda muntem les clares a punt de neu.
Barregem els dos preparats suaument i els aboquem en un motlle previament preparat per anar al forn.
Ho tenim al forn uns 20 minuts a 190ºC.

Crema d'ou:

Preparem el púding de vainilla tal i com ho diu el sobre però amb una mica menys de llet i amb la quantitat de sucre de la recepta aquí descrita (9 cullerades). Un cop el púding arrenca el bull, apartem el cassó del foc i hi afegim els rovells d'ou remanant sense parar. Ho tornem a posar al foc i seguim barrejant fins que la crema tingui la textura desitjada (hem de tenir en compte que al refredar-se s'espessirà una mica més). Ho deixem refredar a la nevera.
Si no trobeu el púding recomano fer una crema pastissera ben senzilla ja que com veureu, a aquesta s'hi afegirà el preparat de nous caramelitzades i això serà el que li donarà el gust a la crema.
Us poso la recepta d'una de ben fàcil del llibre "Escuela de cocina, Pastelería" (us poso les mesures equivalents a la receta que estem fent, espero fer-ho bé!):

75 cl de llet
150 grams de sucre que canviem per 9 cullerades de sucre llustre.
75 grams de farina
36 grams de pralín/3 cullerades d'extracte de cafè/120 grams de xocolata fosa (si no voleu no cal posar res d'això)

Portem la llet a ebullició en un cassó. Mentrestant barregem els rovells amb el sucre i afegim la farina. Aboquem la meitat de la llet bullint als rovells sense deixar de batre i ho aboquem amb la resta de llet del cassó. Posem el cassó al foc i anem barrejant fins trobar la consistència desitjada. Finalment passem la crema en un recipient per aromatitzar-la, posem un film transparent a sobre i ho deixem a la nevera fins que es refredi del tot.

Nous caramelitzades:

Caramelitzem el sucre i afegim les nous i la mantega.
Barregem la crema/puding amb aquest preparat.


Muntatge:

Sobre el pa de pessic hi posem una capa fina de xocolata blanca previament desfeta. Un cop refredada, hi posem una capa gruixuda de la crema/puding barrejada amb el preparat de nous i per acabar a sobre hi posem una capa de xocolata negra desfeta (jo la desfaig amb una mica de crema de llet, menys que pel ganache, però si suficient perquè la xocolata de sobre no quedi dura com una pedra i no poguem tallar bé el pastís). Ho reservem a la nevera fins el moment de servir!




Moltes gràcies Amalia!!


PastelDeChocolateYNuecesBuenísimoDeAmalia!!

Por fin! por fin termino el posgrado! Esta semana he entregado la última práctica/examen del posgrado que empecé el pasado Septiembre. Ahora sólo me faltará entregar el trabajo final pero por suerte nos dan "vacaciones" y tengo tiempo de hacerlo con calma!yuhuuu!!


Dicho esto, aprovecho par apublicar una entrada que tengo muchas ganas de compartir con los poquitos que me leeis! Hace un tiempo una compañera de trabajo y amiga trajo un pastel al trabajo para celebrar su cumpleaños. Ella es de Rumania y el pastel con el que nos deleitó parece ser de un país vecino: Hungría. Sin embargo, no lo sabe con certeza dado que ella lo aprendió de sus ascendentes sin explicaciones...todo un misterio!El hecho es que ese pastel nos alegró mucho el día a todos y todas y ella, muy amablemente, nos reveló la receta. Ya la he hecho 3 veces...y no porque me lo pidan los de mi alrededor, sino porque me encanta a mi!! Os animo a hacerlo (salvo que no os gusten las nueces...)!!

Nosotros lo hicimos el sábado pasado para postres de una comida familiar que hicimos en casa para mi familia por parte de madre. Éramos 13 personas entre mayores y pequeños y nos propusimos hacer una comida especial.


Por si alguien tiene curiosidad y sobretodo porque me hace ilusión explicar-lo (:P), este fue el menú: Entrantes: gominolas de martini (receta del blog la cuina vermella), montaditos de mermelada de tomate y queso de cabra fundido y orégano, e higos con bacon y pinyones.
Primer plato: "Deconstrucció d'empredrat" (receta de David Lienas).
Segundo plato: Canelones de calabaza (receta de una amiga).
Postres: el pastel que ocupa esta entrada.
Menú infantil: pasta hecha de forma divertida (lo podéis ver aquí) y tulipanes de hehlado de vainilla y chocolate on toppings de nubes pequeñas y bolitas de chocolate.
Y de regalo para todos: galletas decoradas del mickey y la minnie.

Estaría bien que explicara la receta del pastel, verdad?

Pues bien, antes de empezar, comentaros que yo siempre hago la mitad de la receta porque sino el pastel saldría enorme!

Ingredientes:

Para el bizcocho de nueces:

9 claras de huevo
10 cucharadas soperas de azúcar (si es glas mejor)
200 gramos de nueces molidas
5 cucharadas soperas de harina de todo uso
1 cucharada de levadura

Para la crema de huevo

9 yemas de huevo
9 cucharadas soperas de azúcar glas
1 sobre de puding de vainilla (si no lo encontrais, se puede hacer con una crema pastelera con los huevos y el azúcar).

Para las nueces caramelizadas

9 cucharadas de azúcar
100 gramos de nueces troceadas
100 gramos de nueces molidas
250 gramos de mantequilla

Y también necesitaremos

200 gramos de chocolate blanco
200 gramos de chocolate negro

(una bomba, verdad?)



Procedimiento:

Bizcocho de nueces:

Mezclamos en un bol la harina, el azúcar, la levadura química y las nueces (yo no encontré nueces molidas así que las compré normales, las tosté en el horno un poco y después con un rodillo y paciencia las fui triturando entre dos trapos).
Por otro lado montamos las claras a punto de nieve.
Mezclamos los dos preparados suavemente y vertemos la mezcla en un molde previamente preparado para ir al horno.
Lo tenemos en el horno unos 20 minutos a 190ºC.

Crema de huevo:

Preparamos el púding de vainilla tal y como lo dice el sobre pero con un poco menos de leche y con la cantidad de azúcar de la receta aquí descrita (9 cucharadas). Una vez el púding empieza a hervir, apartamos el cazo del fuego y añadimos las yemas de huevo mezclándolas sin pararlo volvemos a poner en el fuego y seguimos mezclando hasta obtener la textura deseada (debemos tener en cuenta que cuanto se enfríe se espesirá un poquito más). Lo dejamos enfriar en la nevera.

Si no encontrais el púding recomiendo hacer una crema pastelera muy sencilla ya que como veréis, a ésta le añadiremos el preparado de nueces caramelizadas y esto será lo que le dará más sabor a la crema.
Os pongo la receta de una de fácil del libro "Escuela de cocina, Pastelería" (os pongo las medidas equivalentes a la receta que estamos haciendo, espero hacerlo bién!):

75 cl de leche
150 gramos de azúcar que cambiamos por 9 cucharadas de azúcar glas.
75 gramos de harina
36 gramos de pralín o 3 cucharadas de extracto de café o 120 gramos de chocolate fundido (si no queréis no hace falta poner nada de esto)

Ponemos la leche a hervir en un cazo. Mientrastanto mezclamos las yemas con el azúcar y añadimos la harina. Apartamos al leche hirviendo del fuego, vertemos la mitad de la leche hirviendo en el bol dónde tenemos las yemas sin dejar de mezclar y vertemos esta mezcla en el cazo con el resto de leche fuera del fuego. Ponemos el cazo en el fuego y mezclamos hasta obtener la consistencia deseada. Finalmente passamos la crema en un recipiente para aromatitzarla, ponemos un film transparente encima i lo dejamos en la nevera hasta que se enfríe del todo.

Nueces caramelizadas:

Caramelizamos el azúcar y añadimos las nueces y la mantequilla.
Mezclamos la crema/púding con este preparado.


Montaje:

Sobre el bizcocho ponemos una capa fina de chocolate blanco previamente deshecha. Una vez enfriada, ponemos una capa gruesa de la crema/púding mezclada con el preparado de nueces y para acabar encima ponemos una capa de chocolate negro deshecho (yo la deshago con un poco de crema de leche, menos que para el ganache, pero sí suficiente para que el chocolate de encima no quede duro com una piedra y no podamos cortar bién el pastel). Lo reservamos en la nevera hasta el momento de servir!


Muchas gracias Amalia!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails