viernes, 14 de enero de 2011

Bon any 2011/Feliz año 2011!!

(si no entiendes catalán, verás que debajo de cada párrafo en catalán, está la traducción en castellano :) )

Bon any 2011!!

Sí, ja han passat 15 dies gairebé! però com he fet unes vacances força llargues del bloc (i de la feina també, però no tantes), no he pogut desitjar el nou any amb cap entrada, així que ho faig ara i us desitjo a tots que aquest any us porti moooolts somriures i unes receptes boníssimes!! :)

Dit això, dir-vos que després d'aquestes vacances torno amb moltíssimes ganes de seguir compartint mil coses amb tots els blocaires. Així que poc a poc m'anire posant al dia amb les cosetes que heu anat publicant i començaré a encendre fogons. No us pensarieu que us desempallagarieu de mi, oi? :P

I abans d'endinsar-me en aquest nou any amb moltíssimes hores de cuina per davant, he volgut fer aquest post despedint el 2010 i donant la benvinguda al 2011. Aixi doncs, us deixo amb algunes de les cosetes que he fet aquests dies nadalencs i que no he pogut anar publicant. Ah!! i amb la super estrella de reis!! :) Espero que us agradi!!

Pastís en conserva.

Totalment copiat de la Cuina vermella. Idea i recepta. Només he canviat els pots. Em va encantar només veure-ho i tot i que no tenia pensat fer-ho, finalment em vaig animar. La recepta i idea original la podeu veure al seu bloc.


Feliz año 2011!!

Sí, ya han pasado 15 días casi! pero como he hecho unas vacaciones bastante largas del blog (y del trabajo también, pero no tantas), no he podido desearun buen año con ninguna entrada, así que lo hago ahora y os deseo a todos que este año os traiga muchas sonrisas y unas recetas buenísimas!! :)

Dicho esto, deciros que después de estas vacaciones vuelvo con muchísimas ganas de seguir compartiendo mil cosas con todos los blogueros. Así que poco a poco me iré poniendo al día con las cositas que habéis ido publicando y empezaré a encender fogones. No pensabais que os ibais a deshacer de mí, verdad? :P

Y antes de adentrarme en este nuevo año con muchísimas horas de cocina por delante, he querido hacer este post despidiendo el 2010 y dando la bienvenida al 2011. Así pues, os dejo con algunas de las cositas que he hecho estos días navideños y que no he podido ir publicando.
Ah!! y con la super estrella de reyes!! :) Espero que os guste!!


Pastel en conserva.

Totalmente copiado del blog La Cuina Vermella. Idea y receta. Sólo he cambiado los botes. Me encantó sólo verlo y a pesar de que no tenía pensado hacerlo, finalmente me animé. La receta e idea original la podéis ver en su blog.




Caseta de gingebre

Abans de començar festes ja em vaig proposar de fer-ne una i per ser la primera no está malament! Tot i que la recepta de galeta que vaig fer no em va agradar gens... em sembla que jo i la melassa no ens avenim massa (no pretenia fer aquesta rima tan horrible. Ha sortit totalment de forma espontànea), només abocar-la a la barreja i olorar-la vaig saber que d'allà no sortiria res que m'agradés... No penjaré la recepta però si algú atrevit la vol, que m'ho digui i la penjo! Ah, i si algú té una recepta boníssima de galetes de gingebre i li ve de gust, que me l'expliqui!! :)


Casita de jengibre

Antes de empezar fiestas ya me propuse hacer una y para ser la primera no está mal! A pesar de que la receta de galleta que hice no me gustó nada... me parece que yo y la melaza no nos avenimos demasiado, sólo verterla en la mezcla y olerla supe que de allí no saldría nada que me gustara... No colgaré la receta pero si alguien atrevido la quiere, que me lo diga y la cuelgo! Ah, y si alguien tiene una receta buenísima de galletas de jengibre y le apetece, que me lo explique!! :)



Unes senzilles galetes decorades

Unas sencillas galletas decoradas


Un pastís de l'Arc de Sant Martí

Una bona amiga em va demanar si podia preparar alguna cosa especial per l'aniversari del seu nen de 4 anys, el Nil, i que estigués relacionat amb la cuina i finalment la cosa especial es va convertir en un taller de decoració de magdalenes i del pastís d'aniversari del Nil i pintura amb xocolata i dits. Us podeu imaginar com va acabar això últim, oi?
Us deixo fotos del pastís decorat pels nens de la festa d'aniversari. Les coses que han clavat i sobresurten, són xuxes amb forma de dit que suquen el pastís, imaginació al poder!


Un pastel del Arco iris

Una buena amiga me pidió si podía preparar algo especial por el aniversario de su niño de 4 años, Nil, y que estuviera relacionado con la cocina y finalmente la cosa especial se convirtió en un taller de decoración de madalenas y del pastel de aniversario de Nil y pintura con chocolate y dedos. Os podéis imaginar como acabó esto último, verdad?
Os dejo fotos del pastel decorado por los niños de la fiesta de aniversario. Las cosas que han clavado y sobresalen, son chuches con forma de dedo que mojan el pastel, imaginación al poder!




I la protagonista de reis, la Kitchen Aid!!!! Ho volia compartir amb vosaltres perquè a partir d'ara les receptes no només les cuinaré jo ;P!

Y la protagonista de reyes, la Kitchen Aid!!!! Lo quería compartir con vosotros porque a partir de ahora las recetas no sólo las cocinaré yo ;P!

Una abraçada ben forta a tots!! :)

Un abrazo bien fuerte a todos!! :)

32 comentarios:

  1. Estàs feta una artista!!! I quina sort aquesta Kitchen Aid tan xula!! Si la veu en Jordi es morirà d'enveja...

    ResponderEliminar
  2. Alba bonita!, me alegro de verte!!!
    Has hecho muchas cositas lindas y buenas...y tu regalo...vaya regalo!!!..pero no te envidio porque a mi tambien me la han regalado!!! jijijiji!!!!
    Mil besitos y feliz regreso!!!!

    ResponderEliminar
  3. Oh!!! Quines galetetes més xules i quin pastissos!! No et queixaràs dels Reis, eh? Jo començaré a fer bondat a partir d'ara a veure si els Reis me la porten el pròxim any. Un petó! Paula

    ResponderEliminar
  4. Quant de temps Alba! M'alegro de verue't per aquí de nou.
    Veig que les festes han probat, i els regalets també, jeje.
    La caseta de gengibre et va quedar molt mona, jo no se quin gust deuria tenir la teva galeta, però jo normalment faig una recepta que queden molt bé i menys fortes de lo habitual (potser perque no porten melassa), la vaig publicar fa poc, així que si et passes pel meu blog segur que la veuràs.
    Espero més receptes delicioses de les que vas publicant eeeh :P

    Petonets!

    ResponderEliminar
  5. Oooooh!! Bon any guapa! Per fi has tornat, que ja t'enyorava per aquí!!
    Quina passada tot el que hs fet, t'ha quedat tot moníssim, quina feinada nena!
    I la Kitchen Aid... quina enveja!! Sempra m'ha encantat... algun dia, alguna dia... jejeje

    Petonarros bonica!
    Sandra

    ResponderEliminar
  6. alba!!! crec que estava a punt d'escriure a "quien sabe donde" jajajajaj, et trobàvem a faltar! oeeeeeee, m'alegro de que tornis a estar on-line! quines coses més maques que has fet!!! un petó enorme guapa!!!

    ResponderEliminar
  7. Qué buena pinta todo y menudo regalazo.
    1003 besitos

    ResponderEliminar
  8. Hola Alba! que bé que ja has tornat! com veus t'hem trobat a faltar.
    He mort d'enveja en veure sa teva Kitchen Aid, estic per deixar de xerrar-te :D !!!
    En vull una desde fa ni se sap quan de temps, però sempre hi ha coses més importants que pagar, comprar o arreglar...
    Espero que la disrutis molt i tenguis un 2011 meravellós.
    Una abraçada per tu i un altra per la Kitchen Aid!

    ResponderEliminar
  9. Qué cosas tan ricas has hecho; te han cundido mucho las vacaciones.
    Que disfrutes mucho la kitchen, a mí también me la han regalado y estoy como niña con zapatos nuevos.
    Besos

    ResponderEliminar
  10. Un reportaje de lujo, y esa Kitchen Aid!!! ahhhh, qué suerte, y qué cosas tan ricas nos vas a preparar a partir de ahora!
    Un beso.

    ResponderEliminar
  11. Moltes felicitats, moltes felicitats... L'any que ve "fiestorro"!!!!!!!;)
    Estic molt contenta de que hagis tornat. Quin súper regal i el menjar té una pinta estupenda!!!!!!!!!
    Ja rebs encàrrecs? Ets una artista.
    Molts petonets.

    ResponderEliminar
  12. Pastissets en concserva, genials. Em semblen un regal fantàstic que penso copiar. Amb la cullereta de fusta queda super original, moníssim.
    La caseta, una monada. M'encanta. Ja la veig a qualsevol aparador.
    Les galetes, una cucada.
    El pastís, una preciositat.
    La kitchenAid, enveja total.

    Una abraçada

    ResponderEliminar
  13. Quina tornada més espectacular, la teva! Aquestes festes has tingut bastanta feina. M'encanta tot el que fas. Per cert, el partís amb l'arc de sant Martí magnífic. En tinc la recepta i només espero que hi hagi algun dia especial per fer-lo.
    Una abraçada!

    ResponderEliminar
  14. Feliç 2011!
    Ja veig que no has parat, eh?
    I quin regal de Reis, és una passada! Segur que aquesta Kitchen Aid et farà molt bon servei ;)

    ResponderEliminar
  15. Alba!! Ja et trobavem a faltar preciosa! però ens deixes una desfilada de coses meravelloses que no té preu. Els pastissets en conserva són cuquíssims i segur que varen ser tot un èxit. La caseta xula xula! com les galetes,.... i aquest Rainbow Cake! m'encanta, el vaog veure a la web de la Martha Stewart i el tinc pendent.
    La KA exquisita amb aquest color!!
    Moooolts petonets!!

    ResponderEliminar
  16. Feliz Año!!!!
    Menudos regalazo, disfrútala mucho!!
    Me encanta todo lo que ahs hecho, qué preciosidad!
    La idea de la Cuina genial, como siempre, digna de imitar!
    Bss

    ResponderEliminar
  17. acabo de veure que el 13 ha estat l teu cumple??? i no ho hem celebrat al món blocaire? aiaiaiaiiaiaia. Moltes felicitats guapíssssssssima!!! petonets

    ResponderEliminar
  18. Nena, jo també he vist que va ser el teu aniversari... PER MOLTS ANYS! I dius que 29?! O sigui que ets de la millors quinta, visca el 82!! Si ja deia jo que ets de les bones jijiji

    ResponderEliminar
  19. Albota bonica!! moltes gràcies!:) Jo ja feia molt temps que la demanava i per fi ha arribat. Sort que ho puc compartr amb la gent blocaire perquè els meus amics i familia no saben ni de què els parlo quan els hi dic que m'han porta tuna kitchen aid, jeje!! Molts petonets!! :)

    Juana, muchas gracias guapa!! Qué ben que también te la hayan regalado. Seguro que harás cosas riquísimas con ella! Muchos besitos!! :)

    Bon Tiberi, moltes gràcies!! :) Jo l'he hagut de demanar durant més d'un any i he de confessar que no m'he portat tan bé perquè me la portessin...jiji! Molts petonets!! :)

    Nee, moltes gràcies pel comentari i per dir-me això de la teva recepta de galetes. me la miro seguríssim sabent que no porta melassa!! :) Molts petonets!! :)

    Sandra!!! Jo també us trobava a faltar!! Aix, amb aquesta rebuda que m'esteu donant us regalaria una kitchen aid a tots!! jijiji!! I merci per la felicitació!! No vaig pensar en dir-ho a l'entrada!! Per cert, em creus si et dic que tenia la sensació que haviem ser de la mateixa edat més o menys? Visca el 82!! Molts petonets bonica!! :)

    ResponderEliminar
  20. Judith guapa!! moltes gràcies!! jajaja, quin riure això del "quién sabe dónde". no tornaré a desaparèixer tants dies sense avisar per si de cas ets capaç de fer-ho!! jijijiji!! I sí, el 13 vaig cumplir 29 anys i no vaig dir res. Sóc una mica desastre, oi? :P Moltes gràcies per la felicitació i mooolts petonets!! :)

    Maria, muchas gracias y bienvenida!! Te mando muchos besos!!

    Lucia, moltes gràcies bonica!! Ja li he donat l'abraçada a la Kitchen Aid de part teva, jiji!! Se com et sents, jo també l'he anat veient a mots blocaires i em moria d'enveja. Quan arrib veuràs com l'espera haurà valgut la pena!! Molts petonets!!! :)

    Pilar, muchas gracias!! Veo que es un regalo que han hecho a muchas blogueras, jiji!! Disfrútala tu también mucho!! Muchos besos!! :)

    A tengo un horno y se cómo usarlo, muchas gracias guapa!! es bonita, eh!! Muchos besos!!

    Mònica, moltes gràcies bonica!! Entre totes m'esteu fent emocionar amb la rebuda!!Ja m'agradaria rebre encàrrecs, ja!! Mooolts petonets!! :)

    Catieu, moltíssimes gràcies per tots els comentaris. Els pots de pastís son uan monada i la recepta que proposaven els vermells, està boníssima. Jo els vaig regalar a la familia i a tots els ha encantat. la conserva ha durat més aviat poquet!! :) Molts petonets!! :)

    ResponderEliminar
  21. Nyanyels, moltíssimes gràcies i benvinguda!! :) El pastís de l'Arc de Sant Martí va ser tot un èxit. Els nens no s'ho esperaven gens i quan el vam tallar, van al·lucinar. Molts petonets!! :)

    Gemma, moltes gràcies!! Doncs la veritat és que aquestes festes m'han passat volant entre celebracions, compres i preparació de regals comestibles! I la veritat és que sí que és una passada el regal que els reis m'han portat, :P L'any que ve no cal que em portin res!! Molts petonets!!

    Íngrid bonica!! moltes gràcies!! :) Els pastissets en conserva els vaig posar sota la manta del tió pels grans de la familia i els va encantar. Això de conserva va ser més aviat simbòlic perquè tothom ja se l'ha cruspit!! A mi també m'encant a el color de la KA que m'han portat. De fet crec que els resi van rebre un xivatasso!! :) Mooooolts petonets!!

    Pami muchísimas gracias y bienvenida!! :) La verdad es que sí, la idea de los pasteles en conserva es estupenda!! Muchos besos!

    ResponderEliminar
  22. Alba quant de temps! Feliç any nou i felicitats pel cumple ( ho he llegit més amunt :p). Déu meu quin "despliegue" de coses dolces! veig que no has perdut el temps, no. Per cert, enveja i molta pel regal de reis!
    molts petons.

    ResponderEliminar
  23. Hola Alba!! jo també torbava a faltar les teces receptes!!!

    Per cert...on has trobat els bots de conserva?!!Durant totes les vacances de Nadal he estat buscant uns que pogués ficar al forn per fer uns pastissets i no els he trobat per enlloc i to i que hagin passat les festes no em dono per vençuda!!!
    Gràcies i felicitats per la KA!!! Quina gran ajuda!!!
    Ptunets

    ResponderEliminar
  24. Qué maravillas y delicias navideñas! Me ha encantado todo! Me alegro de que hayas pasado una Navidad fantástica y que vuelvas con nuevas energías para hacernos babear con tus exquisiteces :)

    Un abrazo

    ResponderEliminar
  25. feliz año y feliz Kitchen Aid!!
    besos

    ResponderEliminar
  26. Alba, cómo te han cundido las vacaciones, jeje
    Todo precioso...lo del pastel en conserva me lo apunto porque me ha encantado la idea.
    Un beso, guapa.

    ResponderEliminar
  27. Ana, doncs sí, portava molt temps perduda. Ara estic fent alguns intensius per posar-me al dia de els cosetes que heu anat publicant!! Molts petonets guapa!!

    Davinia, moltes gràcies!! doncs els pots que he fet servir els vaig comprar a una tenda de la meva ciutat (Sabadell), però també els he vist al condis (són de la marca 4 staggione). En qualsevol cas, els vermells diria que els van comprar als xinos (cosa que vaig llegir quan jo ja tenia els meus, que sinó els compro allà!!), així que tan els que he fet servir jo com els dels vermells, segur que no et donaràn cap problema al forn! :) Molts petonets!! :)

    Akane, muchas gracias! Tengo pendiente pasarme por tu cocina a ver qué has ido preparando. Muchos besos!! :)

    Antonia, muchas gracias!! :) Besooos!!

    Mabel, el pastel en conserva es estupendo para regalar (a parte no te tienes que preocupar de que quede bonito, jijiji). Muchos besos!! :)

    ResponderEliminar
  28. T'esperem a la pròxima Recepta del 15, eh? ;)

    ResponderEliminar
  29. Alba!!!quina enveja que em fas amb aquesta Kitchen Aid!!!!! Quins reis!!!!
    Veig que aquestes festes has estat molt atrafegada, quin munt de coses que has fet!!!
    Jo també et dessitjo feliç 2011.

    Laura (Cocina Homemade)

    ResponderEliminar
  30. eh wapa! No he podido mirar tu blog hasta hoy! qué nivelazo que estás ya cogiendo! qué pastel arco iris tan chulo! Nil y yo te damos las gracias por traer una fiesta tan especial. besitos!

    ResponderEliminar
  31. Hola Alba!
    Enhorabona per la Kitchen Aid!! ja fa temps que la vull i sa veritat no em resulta fàcil d'aconseguir. Em diuen que pot tardar dos mesos a arribar-me... tu que ja la tens em podries dir si és normal? o dir-me on la vas comprar?
    Gràcies

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails