Flam de xocolata blanca i nabius
Si segueixo amb aquest ritme acabaré amb el llibre de En minutos de Donna Hay en un moment! Per ara totes les receptes que he fet m’han agradat i n’hi ha moltes que tinc marcades com a pendents. Avui us en porto una de molt fàcil i original. El llibre parla de mousse, però a mi no em sembla que sigui una mousse. La textura està entre la quallada i el flam i per no posar els dos noms, l’he batejat com a flam. Un flam de xocolata blanca i nabius.
Així mateix aprofito per dir-vos que hem publicat el primer repte a Film and Food. Hem vist que la gent s’ha espantat una mica, però de debò que no és difícil. Si busqueu recetas Julia Child a Sant Google, veureu que hi ha un enllaç on us donen 44 receptes seves de cop! I sinó podeu visitar el blog de Entre ollas anda el fuego que ens han dit que ells cada setmana cuinen una recepta de la Julia Child. O demanar-nos una a nosaltres! Per descomptat no cal que mireu la pel•lícula, ni que us agradi (faltaria més!!). La idea és que a través d’una pel•lícula trobem l’excusa per cuinar tots junts i si veieu que la temàtica de la pel•lícula us agrada, tingueu un títol per mirar el dia que us vingui de gust. I si tot i el que us he dit, seguiu pensant que ens hem passat, doncs passeu-vos amb nosaltres i poseu-nos una recepta ben difícil, :P!!
Així mateix aprofito per dir-vos que hem publicat el primer repte a Film and Food. Hem vist que la gent s’ha espantat una mica, però de debò que no és difícil. Si busqueu recetas Julia Child a Sant Google, veureu que hi ha un enllaç on us donen 44 receptes seves de cop! I sinó podeu visitar el blog de Entre ollas anda el fuego que ens han dit que ells cada setmana cuinen una recepta de la Julia Child. O demanar-nos una a nosaltres! Per descomptat no cal que mireu la pel•lícula, ni que us agradi (faltaria més!!). La idea és que a través d’una pel•lícula trobem l’excusa per cuinar tots junts i si veieu que la temàtica de la pel•lícula us agrada, tingueu un títol per mirar el dia que us vingui de gust. I si tot i el que us he dit, seguiu pensant que ens hem passat, doncs passeu-vos amb nosaltres i poseu-nos una recepta ben difícil, :P!!
I dit això…la recepta!!!
Ingredients (per 6 vasets):
150 grams de xocolata blanca a trossets petits
500 ml de nata líquida
2 culleradetes de gelatina en pols
3 cullerades d’aigua freda
Nabius
Preparació:
En un bol posem l’aigua freda i la gelatina i deixem que la gelatina absorbeixi l’aigua.
En un cassó posem la nata líquida i la xocolata i escalfem fins que es desfagi.
Barragem la gelatina amb la nata i xocolata.
Ho posem en vasets i introduïm alguns nabius al gust.
Ho deixem a la nevera fins que qualli (uns 40 minuts).
En un cassó posem la nata líquida i la xocolata i escalfem fins que es desfagi.
Barragem la gelatina amb la nata i xocolata.
Ho posem en vasets i introduïm alguns nabius al gust.
Ho deixem a la nevera fins que qualli (uns 40 minuts).
Flan de chocolate blanco y arándanos
Si sigo con este ritmo acabaré con el libro de En minutos de Donna Hay en un momento! Por ahora todas las recetas que he hecho me han gustado y hay muchas que tengo marcadas como pendientes. Hoy os traigo una de muy fácil y original. El libro habla de mousse, pero a mí no me parece que sea una mousse. La textura está entre la cuajada y el flan y para no poner los dos nombres, lo he bautizado como flan. Un flan de chocolate blanco y arándanos.
Así mismo aprovecho para deciros que hemos publicado el primer reto en Film and Food. Hemos visto que la gente se ha asustado un poco, pero de verdad que no es difícil. Si buscáis recetas Julia Child en Santo Google, veréis que hay un enlace donde os dan 44 recetas suyas de golpe! Y sino podéis visitar el blog de Entre ollas anda el fuego que nos han dicho que ellos cada semana cocinan una receta de Julia Child. O pedirnos una a nosotros! Por supuesto no hace falta que miréis la película, ni que os guste (faltaría más!!). La idea es que a través de una película encontremos la excusa para cocinar todos juntos y si veis que la temática de la película os gusta, tengáis un título para mirar el día que os apetezca. Y si a pesar de lo dicho, seguís pensando que nos hemos pasado, pues pasaos con nosotros y ponednos una receta muy difícil, :P!!
Así mismo aprovecho para deciros que hemos publicado el primer reto en Film and Food. Hemos visto que la gente se ha asustado un poco, pero de verdad que no es difícil. Si buscáis recetas Julia Child en Santo Google, veréis que hay un enlace donde os dan 44 recetas suyas de golpe! Y sino podéis visitar el blog de Entre ollas anda el fuego que nos han dicho que ellos cada semana cocinan una receta de Julia Child. O pedirnos una a nosotros! Por supuesto no hace falta que miréis la película, ni que os guste (faltaría más!!). La idea es que a través de una película encontremos la excusa para cocinar todos juntos y si veis que la temática de la película os gusta, tengáis un título para mirar el día que os apetezca. Y si a pesar de lo dicho, seguís pensando que nos hemos pasado, pues pasaos con nosotros y ponednos una receta muy difícil, :P!!
Y dicho esto…la receta!!!
Ingredientes (para 6 vasitos):
150 gramos de chocolate blanco a trocitos pequeños
500 ml de nata líquida
2 cucharaditas de gelatina en polvo
3 cucharadas de agua fría
Arándanos
Preparación:
En un bol ponemos el agua fría y la gelatina y dejamos que la gelatina absorba el agua.
En un cazo ponemos la nata líquida y el chocolate y calentamos hasta que se deshaga.
Mezclamos la gelatina con la nata y chocolate.
Lo ponemos en vasitos e introducimos algunos arándanos al gusto.
Lo dejamos en la nevera hasta que cuaje (unos 40 minutos).
Jo em quedo embelesada mirant aquest flam enlloc de buscar una recepta de lapeli...me voy!
ResponderEliminarun petó
tiene una pinta estupenda. Y las fotos mas todavia. Bss guapa.
ResponderEliminarOhhhhhhh Alba! quin flam tan deliciós!!
ResponderEliminarAvui és el dia dels navuis a ca l'Alba i ca l'Ingrid....jejejej
T'ha quedat genial amb aquests potets de iogurt.
I així m'agrada, a animar a tothom!!!!!! a participar!
Petonetssss bonica
Alba, es un postre sencillo, de los que siempre apetecen...me gusta!
ResponderEliminarBicos
Us heu posat d'acord amb l'Íngrid per anar a buscar nabius? Unes postres molt xules, i la presentació com sempre genial. Ara me'n vaig tot seguit cap a film and food!!
ResponderEliminarUnos vasitos de pecado Alba, caray como me gustan y con arándanos ya me rematas jejeje
ResponderEliminarMolt bons aquests gotetes, me n'enduc un parell cap a la Bordeta!!
ResponderEliminarM'he de mirar bé lo de la Julia Child, però ja pots comptar que no hi faltarem!! :P
Petonets bonica!
Sandra
Acab d'aprendre que "arándanos" en català es diuen "nabius"! no en tenia ni idea! quan he llegit el títol m´he quedat ben perduda!
ResponderEliminarHummmmm...Delicioso.....
ResponderEliminarBesitos
Rita
Alba, qué rica la combinación del chocolate blanco y los arándanos!! Me parece un postre perfecto para sorprender y muy fácil de hacer...
ResponderEliminarEn cuanto al reto, por supuesto que desde ahora, empiezo a empollarme las recetas... tampoco es tan difícil!! Si encima nos habéis dejado escoger... que más queremos!!
Un beso, guapa.
Doncs jo també tinc la llista de receptes pendents més llarga que un dia sense pa, des que et llegeixo!!!
ResponderEliminarAquest me l'apunto segur: a la Kissumenja li encanta la xocolata blanca... I m'encanta la presentació en gotets de iogurt reciclats: nosaltres ho fem molt! :-)
Una abraçada!
Albitaaaa!!!!, pero que libro es ese de Donna hay??, yo lo quierooooo!!!, ademas este flan parece delicioso, lo tengo que probar!!!!
ResponderEliminarOye, ahora me paso a ver el reto de Film and food, que pinta super bien!!!!!
Y tambien quiero un carnet de socia!!!
Besitos..me voy "pa" ya1!!!:)
Flam de xocolata? això s'ha de provar i aviat, jeje. No sóc gaire de xocolata blanca jo, però crec que amb els nabius deu quedar-hi molt bé.
ResponderEliminarAra em passo pel vostre blog a veure aquest repte, jeje, no prometo res però s'intentarà :P.
Petonets!!
Doncs si totes tenen aquesta bona pinta ja les pots anar fent toooooooooooootes que jo les espero!
ResponderEliminarMolts petonets.
Alba con esta mezcla, me has ganado..qué cosa mas rica!!! Y por cierto, asusta por que estamos hablando de una cocinera en toda regla y de la cocina francesa...es mi opinión, pero para que están los retos, para superarnos, no? Pues habrá que intentarlo, seguro que también habrá recetas fáciles.
ResponderEliminarBss
Este flan me ha parecido un pecadillo. Teiene que estar genial. Voy a ver lo del reto, pero el problema es que las recetas de Julia Child están en inglés y las que no lo dominamos ndamos un poco perdidas. Intentaré buscar y rebuscar a ver si encuentro algo.
ResponderEliminarBesos Alba,
Pues me encantan las recetas de Donna Hay, ¡pon todas las que quieras!!voy ahora mismo a ver lo de film and food... ¡me he puesto nerviosa!!
ResponderEliminarPuedes creer que se me hace la boca agua viendo tus fotos? el sábado que hay mercadillo buscaré esos arándanos y haré este flan seguro!
ResponderEliminarUn besito!
El chocolate blanco pega con cualquier fruta, me encanta con la frambuesa, con el arándano tiene que ser muy bueno también! Me gustan mucho tus fotos!! Son preciosas.
ResponderEliminarBesos!!!
Que bueno!!nunca he probado un flan de choco blanco desde luego en las fotos tiene una pinta buenisima y viniendo de Donna Hay tiene que ser exito seguro.
ResponderEliminarYa estoy con el reto de film and food.a ver que tal.besos Esther
hola bonica!!! doncs tu segueix presentant-nos aquestes delicies!!! si l'Yves llegeix xocolata blanca.... és la seva perdició!!!! ;P petonets
ResponderEliminarUna bomba, si senyor, pero deu ser bonissim no? serà questió de provar.
ResponderEliminarNanit.
Ara
Que bo... Ostres, no l'he provat de fer mai amb xocolata blanca, però ha d'estar de mort. I amb els nabius... Nyam! Per cert, el projecte Film and Food fantàstic. Molt i molt bée!
ResponderEliminarPetonets!
Quines coses me boniques que fas!!! Les fotos sempre em deixen captivades!!!
ResponderEliminarLa recepta molt interessant i combinada amb els navius!!!
Laura (Cocina Homemade)
Qué vasitos tan ricos! Yo tengo hecha una receta parecida y me encantó la textura con sabor a chocolate blanco.
ResponderEliminarAquests gots han de ser una delícia!!!
ResponderEliminarTé una pinta excel·lent. Ha de ser súper dolcet amb la xocolata blanca. És una recepta molt curiosa. Amb el teu permís, m'apunto la recepta.
ResponderEliminarUna abraçada!
que bons!!!
ResponderEliminarpetonets
Molt bons aquests gotets de flam amb nabius, molt tendadors!!!
ResponderEliminarDeliciosos esos flanes. Me encantan.
ResponderEliminarEstá claro que Donna Hay es una mina, aunque no creo que te supere en la calidad de las fotos.
Besos
Té molt bona pinta aquest puddin/flam/mousse... ara me'n menjava un de bona gana... acabe de dinar... llàstima!
ResponderEliminarLes fotos molt xules, per cert.
Aquesta a casa volarà. Els tinc adictes a la xocolata blanca. Recepta guardada......
ResponderEliminarHan de quedar uns gotets de vici total, super llaminers... I l'acidesa dels nabius ha de contrarestar molt bé la dolçor de la xocolata blanca.
ResponderEliminarQue bo! Jo feia una salseta molt pareguda amb els mateixos ingredients: nata, xocolate blanc, tot fos i deixat refredar; era ideal per a unes broquetes de maduixes i plàtan. Un postre ràpid i molt vistós. Aquest flam deu tenir el mateix gust, i combinat amb els nabius... mmm... Fantàstic. Per cert, gràcies per citar un bloc on fan receptes de la pel·li, així serà més fàcil. Besets.
ResponderEliminarAlba quin flam mes rico!! A mi també em flipa Donna Hay! Per cert em sembla que no t´ho havia dit però la foto de la capçalera del teu blog m´agrada molt! Petons!
ResponderEliminarAlba buenísimo y además te ha quedado precioso, unas fotos geniales con una atmósfera súper cálida y un estilismo genial
ResponderEliminarBsos
Alba, quines postres més bones!!! I les fotos com sempre, xulíssimes! Ja tinc triades dues receptes pel repte de la Julia Child. A veure si m'hi poso, perquè amb aquest bon temps em ve més de gust anar a caminar que tancar-me a la cuina, necessito aire lliure.
ResponderEliminarUna forta abraçada guapíssima!
amb Nabius, que bo ha d´estar!!!
ResponderEliminarMaquisima la recepta, fotos i tot el conjunt!!
Encontrar hoy por hoy un buen libro de recetas, donde salgan y encima estén ricas no es demasiado fácil, por mucho que pueda parecer lo contrario. Te felicito por haberlo hecho, por compartirlo y por enseñarnos las maravillas que estás haciendo.
ResponderEliminarPostre sano y rico. Estupenda opción.
Besitos.
Usted es tan talentoso. Me gusta ver la luz tan extraordinaria en sus fotografías.
ResponderEliminarOhhh!!!Ohhhh!!!Oh!!! Crec que no cal dir res més, oi??...Bé, afegiré...mmmm...mmmm....i...nyam....nyam!!! ;)
ResponderEliminarT'he contestat al meu bloc el que em demanaves dels peixets de la quiche, però t'ho copio aquí (encara que no té res a veure amb la teva entrada) perquè suposo que et serà més fàcil llegir-ho que si has de venir i cercar la resposta "els peixets estan fets amb un poc de massa de la base. En vaig reservar un poc i amb un ganivet vaig anar tallant la forma del peix. Vaig agafar un pessic de massa i li vaig posar unes gotetes de tomàtiga fregida i la vaig mesclar amb la massa perquè agafàs un to un poc vermellós i poder fer la boca.
El peixet el vaig posar a la superfície quan la quiche ja duia uns minuts enfornada, si l'hi posava abans al ser massa líquid el farciment el peix se n'anava al fons!"
Vaja quin rotllo que t'acabo d'amollar al teu bloc...perdó!! ;)
Petonets, guapa!!
Paula