domingo, 15 de mayo de 2011

Receptadel 15/Receta del 15: Beignets de fraise

(si no entendéis el catalán, debajo está la traducción en castellano)

Recordad que tenéis hasta el día 2 de junio para dejarme un comentario en la entrada de cumple blog y entrar en el sorteo!

La recepta del 15: Beignets de fraise


I tornem a ser 15! :) Des de que participo a la recepta del 15 dels Fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta tinc la sensació que el temps em passa encara més ràpid del que em semblava abans. Tot i així quan em paro a pensar tot el que he fet en un mes, m’adono he fet moltes coses així que no em puc queixar. El que sí he de començar a plantejar-me és com organitzar millor les coses que vull fer, aquest mes arribo a la recepta del 15 pels pèls. De fet no hi havia ni pensat fins fa uns dies que vaig ser conscient que era aquest diumenge i com per mi és d’assistència obligatòria, he anat una mica estressada. Afortunadament, fullejant el meu nou llibre del mestre pastisser Christophe Felder, vaig trobar una recepta molt curiosa amb maduixes, fàcil, ràpida i bona ara que ja ho puc dir.
No m’allargo més i us deixo amb la recepta. Espero que us agradi!



Ingredients:

Para la masa

100 grams de farina
1 pessic de sal
2 rovells d'ou
1 ou sencer
10 cl de llet sencera
2 clares d'ou
20 grams de sucre blanc

Pel farcit

oli de girasol
maduixes
100 grams de sucre blanc
1 culleradeta de canyella en pols

Preparació

Tamissem la farina en un bol.
Afegim els rovells i l'ou sencer i barragem amb les varetes.
Afegim progressivament la llet fins obtenir una pasta fluida i homogenea.
D'altra banda muntem les clares d'ou afegint el sucre poc a poc.
Incororem les clares a l'anterior barreja.

Escalfem l'oli a 180 ºC.
Punxem les maduixes amb uns palets. Les suquem a la massa prèviament preparada i les posem a fregir.
Les posem sobre un paper absorvent i seguidament abans que es refredin les arrabossem de sucre i canyella.





La receta del 15: Beignets de fraise

Y volvemos a ser 15! :) Desde que participo a la receta del 15 de los Fogons de la Bordeta y Xocolata desfeta tengo la sensación que el tiempo me pasa todavía más rápido de lo que me parecía antes. Aún así cuando me paro a pensar todo el que he hecho en un mes, me doy cuenta que he hecho muchas cosas así que no me puedo quejar. Lo que sí tengo que empezar a plantearme es como organizar mejor las cosas que quiero hacer, este mes llego a la receta del 15 por los pelos. De hecho no había ni pensado hasta hace unos días que fui consciente que era este domingo y como para mí es de asistencia obligatoria, he ido un poco estresada. Afortunadamente, hojeando mi nuevo libro del maestro pastelero Christophe Felder, encontré una receta muy curiosa con fresas, fácil, rápida y buena ahora que ya lo puedo decir.
No me alargo más y os dejo con la receta. Espero que os guste!



Ingredientes:

Para la masa

100 gramos de harina
1 pellizco de sal
2 yemas de huevo
1 huevo entero
10 cl de leche entera
2 claras de huevo
20 gramos de azúcar blanco

Para el relleno

aceite de girasol
fresas
100 gramos de azúcar blanco
1 cucharadita de canela en polvo

Preparación

Tamizamos la harina en un bol.
Añadimos las yemas y el huevo entero y mezclamos con las varillas.
Añadimos progresivamente la leche hasta obtener una pasta fluida y homogenea.
Por otro lado montamos las claras de huevo añadiendo el azúcar poco a poco.
Incorporamos las claras a la anterior mezcla.

Calentamos el aceite a 180 ºC.
Pinchamos las fresas con unos palitos. Las mojamos a la masa previamente preparada y las ponemos a freír.
Las ponemos encima de un papel absorvente y seguidamente antes de que se enfríen las rebozamos de azúcar y canela.

53 comentarios:

  1. Ojiplática me he quedado! Qué rico, me parece una receta ideal. Besicos.

    ResponderEliminar
  2. maduixes fregides! no m'imagino com deuen quedar però han d'estar ben bones. Les tastarem :)
    petons!

    ResponderEliminar
  3. Quina xulada de recepta Alba, tu com sempre una crack!! A mi també em passa... la Recepta del 15 em fa donar de com passa el temps! Sembla mentida que ja estiguem a maig... això ens passa perquè ens anem fent grans! jejeje

    Moltes gràcies per participar preciosa!
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  4. Olá passei para conhecer seu blog e gostei muito de suas receitas. Já sou sua seguidora, se desejar venha me conhecer também, será muito bem vida. Um abraço, Marta.

    ResponderEliminar
  5. Mare meva,no havia vist mai maduixes arrebossades!!! pero m'encanten!!

    ResponderEliminar
  6. Qué xulo! em desperta curiositat, m'agradaría tastar-ho! es semblant a la fruita en tempura? d'això si que n'he menjat sovint i es molt bó, tan cruixent.

    ResponderEliminar
  7. Que bons alba!! Ha de quedar boníssima la maduixa així! Aquest és un d'aquells plat de començar i no parar eh :)

    Un petó!

    ResponderEliminar
  8. Quina recepta més original111no he vist mai maduixes arrebossades!!!una pinta excel.lent!petons

    ResponderEliminar
  9. Ostres!! Maduixes arrebossades... eixò ha de ser una passada de bo!!! Què original i com de bones han d'estar!!!! Enhroabona, una proposta molt temptadora.. Petons

    ResponderEliminar
  10. No coneixia els beignets... deu ser com uns bunyols, oi? Han de quedar boníssims, el toc de la canyella li deu donar un gustet deliciós.

    ResponderEliminar
  11. Se ve riquísimo, tiene una pinta estupenda, me encanta.
    un beso.

    ResponderEliminar
  12. Carai!!! Molt interesant no ho hagues imaginat mai que les maduixes espoguessin fregir..... m'has deixat parada. Enhorabona perla teva original proposta.
    Laura (Cocina Homemade)

    ResponderEliminar
  13. Això ha de ser boníssim!!!!! prenc nota amb el teu permís!!!
    Petonets

    ResponderEliminar
  14. Que original receta con fresas!!!! eres una caja de sorpresas Alba!!!! que bonitas te han quedado las fotografías, muchos besos

    ResponderEliminar
  15. Sí, sí, me gustan. Otra manera de comer fresas.
    Un beso.

    ResponderEliminar
  16. Quina xulada, noia!! És súper original, i arrebossades, segur que están delicioses.
    Bon diumenge!
    Esther

    ResponderEliminar
  17. Curiosa i original ho és i molt, jeje. La presentació també em sembla preciosa, t'ha quedat molt maca.
    Això sí, a mi lo de menjar maduixes fregides.. com que em sembla que no em va massa, jeje, però bé, ho trobo molt original.

    Petonets!!

    ResponderEliminar
  18. Que receta tan bonita Alba!!!!, es maravillosa y tan Francesa ;)
    Te entiendo con lo de la organización, empiezo a pensar que soy una incapáz!, hay dias que de repente recuerdo que tenia algo que hacer para el blog y me vuelvo loca para poder llegar...tranqui!, que vuestro reto no lo olvido!!, hay cosas que no se me van ...afortunadamente!!
    Besitos y feliz semnan..me voy a Ingrid! que he visto que ha hecho un heladooo!!!

    ResponderEliminar
  19. Una autentica delicia, estoy deseando comprar fresas y hacer tu postre.
    Feliz Domingo ♥

    ResponderEliminar
  20. Que ricas Alba y no son complicada de hacer. Seguro que calentitas están deliciosas.

    Besitos cielo,

    ResponderEliminar
  21. Como siempre me encanta! Lo que haces es diferente, se destaca. Tengo fresas, me quedan algunas, tus beignets me vienen bien para probar esta maravilla de receta!!!!

    Besos

    ResponderEliminar
  22. Aquests bunyolets tenen una pinta deliciosa!. Una manera original de menjar maduixes. No coneixia aquest pastisser, però he donat una volteta per la seva web i només amb les fotos...

    ResponderEliminar
  23. No coneixia aquests beignets, però deuen quedar força bons!! Una maduixa amb un toc cruixent!!

    M'encanta el bol!!

    Petons

    ResponderEliminar
  24. es muy original!! me ha encantado esta receta, no había oído nada parecedido, tiene que ser delicioso!

    ResponderEliminar
  25. La recepta deliciosa i les fotos espectaculars. El curs de fotografia ens l'hauries de fer tu!!!

    Petons!
    La Taula d'en Bernat

    ResponderEliminar
  26. Muy original tu receta, me gusta! También me gusta ese cuenquito ;-)

    ResponderEliminar
  27. Mare meva quina xuladaaa!! Maduixes arrebossades!!!
    Ohhh!! M'encanta...recepta apuntada a urgents!!
    Petons guapa!

    ResponderEliminar
  28. Que receta mas rica,otra manera original de comer fresas,me ha encantado ^^
    besotes!! ;)

    ResponderEliminar
  29. Quina delícia aquests brunyols de maduixa! Nosaltres també arribem pels pèls, jejeje
    petonets

    ResponderEliminar
  30. Quina xulada nena! Uff, em sembla que la meva dieta se'n va a la porra...Haha! Gràcies per participar!! Per cert, ara comentaré l'entrada de l'aniversari, que això no m'ho perdo! I regalets de París... Oi oi oi!!
    Petonarroooos!

    ResponderEliminar
  31. ooooooooo, quina cucada de postre!! ets una artista nena, i no t'ho dic per dir!!!!! Moltíssims petonets

    ResponderEliminar
  32. Ostres Alba, desconeixia aquests bunyols amb la maduixa a dins!! Plas, plas!! Una proposta genial!
    Petons!

    ResponderEliminar
  33. Qué original y qué rico tiene que estar! me encanta la presentación y las fotos!

    ResponderEliminar
  34. Qué cosa más rica y original!! Madre mía, debe ser una explosión de sabor en la boca, qué rico! Me ha encantado tu propuesta de este mes :D

    Un abrazo

    ResponderEliminar
  35. Fácil, rápida, buena y sin duda sorprendente. Seguro que me encanta. Tus fotos, como nos tienes acostumbrados, preciosas.
    Besos y feliz semana

    ResponderEliminar
  36. que rica se ve y estupenda. Y super original. Y que bonita tu presentación como siempre. Bss guapa.

    ResponderEliminar
  37. esto tiene que estar buenísimo! me ha encantado ;)

    ResponderEliminar
  38. A mi també em falten hores!;)
    M'encanta la presentació, t'ha quedat molt xula!
    A mi se'm deu haver pasat això del cumpleblog, vaig a tafanejar!De totes maneres, felicitats.
    Petonets.

    ResponderEliminar
  39. Los beignets son probablemente uno de los dulces que más me gusten. Los he probado rellenos de manzana, de crema, de chocolate, de albaricoque. Hoy veo que tocan de fresa.
    Sencillos, pero ricos, ricos.
    Y sí, la vida a veces pasa a ritmo vertiginoso. A veces me agobio porque tomo conciencia de que no me va a dar tiempo de hacer todo lo que quiero y deseo. En fin...
    Besitos.

    ResponderEliminar
  40. Un postre ben original!! són una monada!! aquests francesos si que en saben.... i tu per plasmar-ho tant bé en aquest postre
    Molts petonets

    ResponderEliminar
  41. Quina passada de bunyols, una delícia segura!

    ResponderEliminar
  42. Con los ojitos como platos me quedo con la receta y con la presentación Alba ¡es de locura! te.........."parada para levantarme y hacerte la ola guapa"......................................doy la enhorabuena es genial
    Besitos

    ResponderEliminar
  43. Qué hambre... Te han quedado unas fotos muy chulas y me has dejado con las ganas de pegarles un bocado!
    un besito

    ResponderEliminar
  44. Alba "querida" que et tenia oblidada!!! I torno i em trobo amb això tant i tant bo! M´apunto el cuiner i per cert a mi em falten hores al dia!!! I ni et dic com es passen els dies per mi....VOLANDO!!!!! Petonets

    ResponderEliminar
  45. Quina pinta i quines fotos!! m'agradat i molt aquesta recepta!!!

    ResponderEliminar
  46. Que belas fotos Alba!!!Adorei a apresentação!!!

    Besito
    Rita

    ResponderEliminar
  47. Que bo! Maduixes arrebossades. Una recepta boníssima i cruixent. T'ha quedat molt bonica. Besets.

    ResponderEliminar
  48. Un dulce espectacular. Me quito el sombrero ante tan delicada receta.

    Besos.

    ResponderEliminar
  49. ummmm deliciossssssssssssssssssssss!!!
    petonets

    ResponderEliminar
  50. Mirant les propostes de la Recepta del 15 he arribat fins aquí. No sabia que eren els Beignets fins ara,però fan una pinta fantàstica!Me'n menjaria un bon grapat i que consti que no sóc massa de fregits.

    ResponderEliminar
  51. Es verdad lo que decís, es una receta de lo más curiosa , nunca había visto frutillas enfundadas en masa, que intriga que me da!
    No es época de frutillas por aquí, habrá que esperar a que reaparezcan para poder probar.
    Cariños

    ResponderEliminar
  52. Que cosa más rica! Yo he traido fresas del mercado (creo que serán las últimas porque ya andan por ahí las cerezas) a ver si me animo a prepararlas asi, que tienen una pinta!
    Un beso!

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails