sábado, 4 de junio de 2011

París & Resultat del sorteig/Resultado del sorteo

París: recomenacions i guanyador del sorteig
París: recomendaciones y ganador del sorteo



Aquesta és una entrada amb banda sonora. La cançó me la va passar la meva cosina Anna que molt encertadament va pensar que m'agradaria. París París!

Esta es una entrada con banda sonora. La canción me la pasó mi prima Anna que muy acertadamente pensó que me gustaría. París París!



Els que fa temps que em seguiu, sabreu que l’any passat vaig estar a París i Eurodisney amb l’Arnau i que entre altres coses vaig descobrir la Soupe a l’oignon gratinée i els Macarons de Ladurée. Però clar, hi havia moltes coses per veure i poc temps així que el tema gastronòmic no va anar molt més enllà d’això.

Los que hace tiempo que me seguís, sabréis que el año pasado estuve en París y Eurodisney con Arnau y que entre otras cosas descubrí la Soupe a l'oignon gratinée y los Macarons de Ladurée. Y como había muchas cosas para ver y poco tiempo el tema gastronómico no fue mucho más allá de esto.

En aquesta ocasió he tingut l’oportunitat de veure un París totalment diferent acompanyada per gent fantàstica a la que gairebé no coneixia. Era gent de classe del curs de pastisseria de la Hofmann, quatre noies del curs de pastisseria superior i el nostre profe, “guía” i company, l’Eric. Va ser un viatge totalment extraoficial del curs, no us penseu que està dins del programa, eh!!

En esta ocasión he tenido la oportunidad de ver un París totalmente diferente acompañada por gente fantástica a la que casi no conocía. Era gente de clase del curso de pastelería de la Hofmann, cuatro chicas del curso de pastelería superior y nuestro profe, “guía” y compañero, Eric. Fue un viaje totalmente extraoficial del curso, no os pensáés que está dentro del programa, eh!!

En total erem 12 noies i 2 nois amb molta paciència :P i tot i que ens vam juntar gent molt diferent amb diferents edats i gustos, ens vam entendre tots molt bé i em sembla que parlo en nom de tothom quan dic que vam riure molt i ens ho vam passar genial. Vam marxar pactant un sopar post viatge i tot!

En total éramos 12 chicas y 2 chicos con mucha paciencia :P y a pesar de que nos juntamos gente muy diferente con diferentes edades y gustos, nos entendimos todos muy bien y me parece que hablo en nombre de todo el mundo cuando digo que nos reímos mucho y nos lo pasamos genial. Nos fuimos pactando una cena post viaje y todo!

Vam arribar a París divendres a les 10:30, ens vam instal•lar a les habitacions de l’Hotel i vam començar la ruta gastronòmica al restaurant Les Cocottes del chef Christian Constant. (que té dos altres locals just al costat d'aquest, Le violon d'ingres i el Cafe Constant). Un restaurant petitet però amb molt d’encant i amb una cuina fantàstica. Ens vam distribuir per diferents taules i de primer vam compartir una terrina de tonyina i albergínia, paté de campanya i raviolis amb llagostins. De segon cadascú va demanar una cocotte diferent: de peus de porc, de pollastre i múrgules, de verduretes i de bacallà amb fonoll. I per postre una tarta de xocolata i un crumble de fruits vermells. La tarta de xocolata del chef va resultar ser molt coneguda i té el sobrenom d'una dissenyadora de moda que va confessar que era la seva preferida.

Llegamos a París el viernes a las 10:30, nos instalamos en las habitaciones del Hotel y empezamos la ruta gastronómica en el restaurante Les Cocottes del chef Christian Constant. (que tiene dos otros locales justo junto a este, Le violon de ingres y el Cafe Constant). Un restaurante pequeñito pero con mucho de encanto y con una cocina fantástica. Nos distribuimos por diferentes mesas y de primero compartimos una terrina de atún y berenjena, paté de campaña y raviolis con langostinos. De segundo cada uno pidió una cocotte diferente: de pies de cerdo, de pollo y múrgulas, de verduritas y de bacalao con hinojo. Y de postre una Tarta de chocolate y un crumble de frutos rojos. La tarta de chocolate del chef resultó ser muy conocida y tiene el apodo de una diseñadora de moda que confesó que era la suya preferida.




Per la tarda vam començar a visitar tendes especialitzades en cuina. La primera, Dehillerin, era una d’aquelles tendes de tota la vida que mai ha renovat l’estètica interior. Les altes parets estaven repletes de paelles de coure penjades i el subterrani fosc amb estantaries diferents de fusta enegrides plenes de cocottes de ferro. El lloc era petit, fosc i atepeït però això és el que li donava més personalitat que qualsevol altra tenda de les que vam veure. Això sí, l’estètica de la tenda anava acorde amb el caràcter dels venedors. No eren molt amables.

Por la tarde empezamos a visitar tiendas especializadas en cocina. La primera, Dehillerin, era una de aquellas tiendas de toda la vida que nunca ha renovado la estética interior. Las altas paredes estaban repletas de sartenes de cobre colgadas y el subterráneo oscuro con estantarias diferentes de madera enegrecidas llenas de cocottes de hierro. El lugar era pequeño y oscuro pero esto es el que le daba más personalidad que cualquier otra tienda de las que vimos. Eso sí, la estética de la tienda iba acuerdo con el carácter de los vendedores. No eran muy amables.



Vam seguir la ruta per Mora, una tenda on podem trobar tant estris de cuina, com llibres especialitzats, ingredients wilton i cartrons i papers per l’empaquetat. Val molt la pena passar-s’hi.

Seguimos la ruta por Mora, una tienda donde podemos encontrar tanto enseres de cocina, como libros especializados, ingredientes wilton y cartones y papeles por el empaquetado. Vale mucho la pena pasarse.

Molt a prop de Mora, trobem La Bovida, una tendeta on venen especies a la primera planta i pots de coserves, cocottes de le creuset i altres recipients a la segona.
Pel voltant també vam trobar múltiples tendetes gourmet amb foies i formatges exquisits.

Muy cerca de Mora, encontramos La Bovida, una tiendecita donde venden especias en la primera planta y potes de conservas, cocottes de le creuset y otros recipientes en la segunda.
Muy cerca también encontramos múltiples tiendecitas gourmet con foies y quesos exquisitos.

A continuació vam passar-nos per Epices Roellinger una tenda Bretona d’espècies coneguda pel seu propietari, Olivier Roellinger, un chef molt reconegut que va decidir tancar le seu restaurant de tres estrelles michelin declarant que volia un canvi de vida menys estressant. En qualsevol cas torna a obrir un restaurant que tot i haver de ser algo més senzill ja ha estat premiat amb una estrella michelín. A banda dels restaurants, ha dedicat molt temps a les especies convertint se en un expert i a París hi té la tenda que us comento amb una varietat enorme d'aquestes.

A continuación, nos pasamos por Epices Roellinger, una tienda Bretona de especies conocida por su propietario, Olivier Roellinger, un chef muy reconocido que decidió cerrar su restaurante de tres estrellas michelín declarando que quería un canvi de vida que supusiera menos estres. En qualquier caso, vuelve a abrir un restaurante que a esar de ser más sencillo ya ha estado remiado con una estrella michelín. A arte de los restaurantes, ha dedicado mucho tiempo a las especias conviertiéndose en un experto y en París tiene la tienda que os comento con una variedad enorme de estas.

La ruta seguia i en aquest cas ens va portar a les galeries Lafayette. Però no a la part de roba, eh! Vam entrar per l’accés a Lafayette Gourmet. A l’entrada de la planta hi havia diversos stands de pastisseries diferents de París amb tot de pastissos exposats. Passada aquesta zona hi havia una part de supermercat gourmet on no em va semblar que els preus fóssin molt cars. Hi havia tarrines de gerds per 1€! Primer vag pensar que era perquè a París en deuen tenir més però després vaig veure que a la resta de fruiteries els preus eren els mateixos que aquí (2,99, 3,50...).

La ruta seguía y en este caso nos trajo a las galerías Lafayette. Pero no a la parte de ropa, eh! Entramos por el acceso a Lafayette Gourmet. En la entrada de la planta había varios stands de pastelerías diferentes con todo de pasteles expuestos. Pasada esta zona había una parte de supermercado gourmet donde no me pareció que los precios fueran muy caros. Había terrinas de frambuesas por 1€! Primero pensé que era porque en París deben de tener más pero después vi que en el resto de fruterias los precios eran los mismos que aquí (2,99, 3,50...).

I per acabar el dia, vam anar a sopar a un restaurant proper a la Gare du Nord, (Rue belzunce 6) Chez Casimir. Allà feien menus de 32 € amb un primer, un segon, una taula de formatge i postres. Totalment recomenable, especialment el micuit amb taronja confitada.

Y para acabar el día, fuimos a cenar a un restaurante cercano a la Gare du Nord,(Rue belzunce 6) Chez Casimir. Allá hacían menus de 32 € con un primero, un segundo, una mesa de queso y postres. Totalmente recomendable, especialmente el micuit con naranja confitada.

Dissabte tocava ruta de pastisseries. Em limitaré a deixar-vos el nom, link i algunes fotografíes. Algunes meves, altres dels companys del viatge (no de tots els llocs a molts no podiem fer fotos...). I deixaré que vosaltres mateixos treieu conclusions ;)

Pierre Hermé Rue Bonaparte: d’aquí vam treure l’esmorzar: croissants normals, de gerds, pastissets de maduixa, macarons variats, pains au chocolat...




Ladurée: pastisseria.

Un dimanche à Paris: pastisseria.



Erik Kaiser: pa amb llevat natural.

La pâtisserie des rèves: pastisseria.



Pain de sucre: pa amb llevat natural i pastisseria.



Fauchon: pastisseria.



Le bon marché: uns grans magatzems amb un apartat on hi ha una pastisseria i supermercat delicatesen enorme i impressionant. Val molt la pena anar tot i que és força car.

Sábado tocaba ruta de pastelerías. Me limitaré a dejaros el nombre y algunas fotografías. Alguna mías otras de algunos compañeros (no de todos los sitios, en algunos no podíamos hacer fotos...). Y dejaré que vosotros mismos saquéis conclusiones ;)

Pierre Hermé, Rue Bonaparte: de aquí sacamos el desayuno: cruasans normales, de frambuesas, pastelitos de fresa, macarons variados, pains au chocolat...

Un dimanche à Paris: pastelería.

La pâtisserie des rèves: pastelería.

Erik Kaiser: pan con levadura natural.

Ladurée: pastelería.

Pain de azúcar: pan con levadura natural y pastelería.

Fauchon: pastelería.

Le bon marché: unos grandes almacenes con un apartado donde hay una pastelería y supermercado delicatesen enorme e impresionante. Vale mucho la pena ir a pesar de que es bastante caro.

Després de la ruta, vam dinar en un Bistrot francès que vam trobar pel camí i per la tarda vam estar passejant pels carrers de Saint Germain i pel Sena, mirant les paradetes de llibres, algunes amb llibres de cuina d'edicions antigues de reconeguts chefs.

A les 20:15 estavem ja en un dels pubs més cutres que hi deu haver a París esperant a que comencés la final de la champions. Com vam riure. Vam aconseguir fer la ola i tot dins del bar i vam fer-nos amics d’uns francesos del barça i casi casi, convertir del barça a uns portuguesos molt amigables del manchester :P!

Después de la ruta, comimos en un Bistro francés que encontramos por el camino y por la tarde estuvimos paseando por las calles de Saint Germain y por el Sena, mirando las paraditas de libros, algunas con libros de cocina de ediciones antiguas de reconocidos chefs.

A las 20:15 estábamos ya en uno de los pubs más cutres que debe de haber a París esperando a que empezara la final de la champions. Cómo reímos. Conseguimos hacer la ola y todo dentro del bar y nos hicimos amigos de unos franceses del barça y casi casi, convertir al barça a unos portugueses muy amigables del Manchester :P!

Però aquí no es va acabar el dia. Encara ens faltava sopar i en un viatge gastronòmic, no ens podem saltar ni un àpat. Com era tard, vam decidir anar a un dels llocs més emblemàtics de París per menjar a altes hores de la nit, Au pied de cochon. Un restaurant obert 24 hores, com molts d'altres del mateix barri. L'especialitat, els peus de porc. Jo aquí vaig fallar, mai m'han agrdat els peus de porc, així que vaig optar per un tàrtar de salmó. Però alguns compis van fer honor al lloc per tots!

Diumenge, vam decidir que fariem un esmorzar salat i vam comprar pa bo a Pain de sucre, uns panets farcits d'espinacs, formatges, etc, embotits i formatges diversos, olives i...vi!! A primera hora del matí ens vam plantar a la plaça de davant el centre Pompidou a fer un picnic amb vi i tot.

I després vam dir adéu a una part del grup que ja marxava a l'aeroport. La resta ens vam quedar donant una volta per Montmatre fins que vam haver de tornar a Barcelona.

Pero aquí no se acabó el día. Todavía nos faltaba cena y en un viaje gastronómico, no nos podemos saltar ni una comida. Cómo era tarde, decidimos ir a uno de los lugares más emblemáticos de París para comer a altas horas de la noche, Au pied de cochon. Un restaurante abierto 24 horas, como muchos otros del mismo barrio. La especialidad, los pies de cerdo. Yo aquí fallé, nunca me han gustado los pies de cerdo, así que opté por un tártar de salmón. Pero algunos de mis comis hicieron honor al lugar por todos!

Domingo, decidimos que haríamos un desayuno salado y compramos pan bueno a Pain de sucre, unos panecillos rellenos de espinacas, quesos, etc, embutidos y quesos diversos, olivas y...vino!! A primera hora de la mañana nos plantamos en la plaza de delante el centro Pompidou a hacer un picnic con vino y todo.

Y después dijimos adiós a una parte del grupo que ya marchaba al aeropuerto. El resto nos quedamos dando una vuelta por Montmatre hasta que tuvimos que volver a Barcelona.




SORTEIG

I després de tot el rotllo, el guanyador del sorteig i els regalets (he de confessar que m'ha fet molta il·lusió quan he vist a qui li havia tocat!!):

SORTEO

Y después de todo el rollo, el ganador del sorteo y los regalitos (debo confesar que me ha hecho mucha ilusión cuando he visto a quién le había tocado!!):




Regalets: mostassa de ceps al tè fumat i preparat d'arròs amb llet i pètals de rosa de Le bon marché, caramels de mantega salada de Olivier Roellinger, un mini cake de Un dimanche a Paris, un drap de Comptoir de famille, una ouera i..un llibre del chef amb 13 estrelles michelin Gordon Ramsay. Espero que t'agradi!! :)

Regalitos: mostaza de ceps al té ahumado y preparado de arroz con leche y pétalos de rosa de Le Bon marché, caramelos de mantequilla salada de Olivier Roellinger, un mini cake de Un dimanche à Paris, un trapo de Comptoir de famille, una huevera i...un libro del chef con 13 estrellas michelin Gordon Ramsay. Esero que te guste!! :)


45 comentarios:

  1. Que maco ha sigut estar una estona per París, m´encnata!!!les fotos maravelloses!!!I felicitats Sonia!!!

    ResponderEliminar
  2. Ai!!!!Vull dir Judith!!!!!estic adormida!!!

    ResponderEliminar
  3. Anda que suerte tiene esa Juju jeje Sabes que? Yo también voy a París! Me voy este jueves que viene, nos quedamos unos 5 días! Tengo muchas ganas, echo de menos a París, y aún más después de haber visto tus fotos!!

    Muchos besos!!

    ResponderEliminar
  4. Qué viaje tan bonito!!!!!! Me has puesto los dientes muy largos, cuantás cosas bonitas para ver, me guardaré bien el post claro que sí!
    Los regalitos son fabulosos, por Dios esa huevera, la necesito jajaja
    Enhorabuena a Judith que lo disfrute mucho!
    Por cierto la forma de presentar el ganador es preciosa ;)

    ResponderEliminar
  5. Alba, a mi tambien me encanta Paris, he estado un par de veces. la última vez 13 días a si que lo ví todo, jej... Las fotos preciosas y el recorrido igualmente!
    Enhorabuena al ganador, que lote mas chulo!
    Besos

    ResponderEliminar
  6. Ara mateix vull ser una mica tu (per haver viscut tot el que expliques, què xulo nena!!) i una mica molt la Judith per poder de gaudir de tot això!! Les germanes últimament estan que se surten amb els sorteigs! jajajaja
    Enhorabona a la guanyadora, vaaaa... jijijiji :P
    Petonets preciosa, una entrada genial!
    Sandra

    ResponderEliminar
  7. Això es diu un viatge gastronòmic amb tota regla!!! Quines ganes (d'anar-hi i de menjar!!)
    Vaja premi i vaja sort que tenen algunes, eh?? ;DDDDD Enhorabona, Judith!!!!
    Petons!

    ResponderEliminar
  8. Me has traido buenos recuerdos con tu entrada,estuve en octubre y fui por la rue montmatre donde estan todas las tiendAs de cacharrada de cocina yo tambien.
    Que suertuda la judith!!me alefro por ella que es majisima y se lo merece.
    Besos esther

    ResponderEliminar
  9. Mon Dieu!!!! quina meravella d'entrada!!! això és una crònica/journal en tota regla!!!i amb la banda sonora de fons.... m'ha encantat! quina manera de menjar i visitar coses bones!!! m'ho apunto tot, tot i tot perquè hi he tornar fent aquesta ruta!
    Ostres Judith!!! quina sort que tens guapa!!! aquests regalets són mega fantàstics i exquisits....qui els agafés ;) Enhorabona!!

    Bises mon cherie Alba!! jejejjje

    ResponderEliminar
  10. "ma" "ma"...no "mon".....aix aix aix, parla sense vergonya parla amb català, millor...ajjajajaj!!!quin Dissabte tinc!!!

    ResponderEliminar
  11. Paris es siempre adorable, tu viaje más bien gastronómico está soñado, he disfrutado mucho las fotos.
    Y que regalitos más lindo se lleva la ganadora, felicidades!

    ResponderEliminar
  12. Guau, qué experiencia tan estupenda ver París con unos alumnos de pastelería!!

    ResponderEliminar
  13. Alba, cariño. Qué entrada más maravillosa!! Con lo que me gusta París... qué envidia me has dado!!
    Claro que para envidia, pero de la sana eh??, la que me da la ganadora de tu sorteo. Enhorabuena para ella por esos pedazos regalos.
    Petonets, guapísima,

    Por cierto, muy original la foto con el nombre del blog ganador... me ha encantado!!

    ResponderEliminar
  14. QUé bonito Alba, he caminado París de nuevo con tu crónica. He estado varias veces, pero jamás en puro plan gastronómico. Me apunto tus direcciones porque no me quiero perder nada cuando vuelva. Qué ilusión con el Chef Constant, lo conozco del Top Chef francés que no nos perdimos en casa...era bastante exigente pero al final un amor...Bueno, me alegro que hayas disfrutado mucho el viaje...:)
    Y qué chulos los regalitos del sorteo, enhorabuena a Judith! Estará feliz si ya lo sabe! El libro de Ramsay lo tengo y es espectacular!
    Un besote!

    ResponderEliminar
  15. Apa, la Judith estara contenta!!

    Quin trocet de vacances ens has portat mes enriquidor...i quines fotos mes xules...

    ResponderEliminar
  16. Caram, quina viatge més ben aprofitat, no vau parar ni un moment! Segur que amb aquest guia que teníeu vau gaudir molt bé de tot.

    ResponderEliminar
  17. wuuauu! que viaje tan agradable y los regalos espectaculares!!! jooo tengo envidia! esa huevera, el trapo de Comptoir que me encanta...!!
    besitos

    ResponderEliminar
  18. Que delicia de viaje por dios! Qué placer París gastronómico...
    Felicidades a Judith!
    Besos

    ResponderEliminar
  19. Felicidades Juju!!!!!!..a mi tambien me hace ilu que le haya tocado a ella!!!
    Y que decir de tu viaje??, que me muero de envidia Alba!!, esta entrada la guardo en favoritos por si algún dia vuelvo a Paris..aunque estuve el año pasado y no creo que mi marido este dispuesto a repetir tan pronto!!:(
    Veo que estuvisteis en Au pied de cochon, nosotros tambien estuvimos para celebrar la ultima noche..y te digo que yo si comi los famosos pieds!!, es que yo tengo ese lado "animal" ;)....me gusardo todas tus referencias y me alegro muuucho de que haya sido un viaje tan bonito e interesante!!!...cuantos chicos dices que había??? cuatro para doce chicas???..valientes!!!!:)

    ResponderEliminar
  20. oooooooooo!!!!!!!!!! (paraules textuals del Boletet!!!) estic plorant de l'emoció! no m'ho puc creure! sóc l'afortunada? en serio????? si mai em toca res!!! bueno un cop el monopatí del Bollycao! ajajajajajjajajajajaja. Alba de verita, moltíssimes gràcies!!!!!! és una passada a més el post d'avui és una guia detallada per la propera vegada que vagi a París, quins llocs més fantàstics!!!!!! encara no m'ho crec!!! ole ole!!!!!!! ;PPPPPPPPPPPPP UN MILIÓ DE GRÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀCIES! Molts petonets bonica.

    ResponderEliminar
  21. ¡que ricoooor! hace poquito estuve por ladurée y lo de pierre herme, en ambos lados me corrieron con las fotos pero yo igual hice como que no entendía el idioma y alguna saqué, jeje
    increíble la patisserie, absorta quedé :)

    ResponderEliminar
  22. Gracies per compartir aquesta ruta meravellosa!! Prenco nota pel pròxim viatge.
    Saps que m'he matriculat el próxim curs a la Hofmann a Pastisseria. Estic desitjant que arrivi setembre.
    Petonets,
    Esther

    ResponderEliminar
  23. Ahh! I m'alegro molt que hagi sigut la Judith la premiada.
    Felicitats bonica!!!!
    Esther

    ResponderEliminar
  24. que viaje mas chulo que te has pegado , me entra un poquito de envidia. y felicidades a Judith por ese estupendo premio. Y la canción super chula. Bss.

    ResponderEliminar
  25. Ja veig que t'ho has passat molt malament a París, eh Alba? :P
    Que xulo tot! quina envejai quina gana!!
    Enhorabona per la Judith, s'en du un regalàs!

    ResponderEliminar
  26. Quina entrada mes guapa, ho tindré en compte per la propera visita a París....felicitatas a la guanyadora...quin regalet taaaan maco.
    petonets

    ResponderEliminar
  27. Felicitats a la guanyadora, i a tu per fer-nos partícips d'aquest cap de setmana gastronòmic tan atapeït i ben aprofitat.

    ResponderEliminar
  28. Un récit de voyage vraiment délicieux....Toutes mes félicitations à Judith.... Petons...

    ResponderEliminar
  29. Quin passeig més bon que ens has fet!!!! Gràcies i enhorabona a la Judith que deu estar tocant palmes!!
    Petons

    ResponderEliminar
  30. Ostras!!! lo que hubiera dado por hacer un viajecito gastronómico así... que envidia me dais chicas!!! (pero sana, eh?) ;)

    ResponderEliminar
  31. Ostras! que viaje gastronómico tan guay habéis hecho!!! Me encantaría hacer uno así... Felicidades a la ganadora!!!

    ResponderEliminar
  32. Precioso reportaje! Enhorabuena a la ganadora de esos estupendos regalos...

    ResponderEliminar
  33. Alba, un viaje precioso con muchas visitas especiales.
    Desde luego en París nunca tee aburres y siempre encuentras algún lugar por visitar.
    Felicidades a la ganadora.

    Besitos,

    ResponderEliminar
  34. Quasi segur que aniré a París un cap de setmana al juliol, així que les teves recomanacions m'aniran de perles! Això sí, hauré de fer règim d'aquí al juliol perquè si no no sé com m'ho faré per probar totes les teves recomanacions!

    ResponderEliminar
  35. Un viatge molt ben aprofitat! La crónica m'encanta i les fotos són prcioses!
    Ohhhhhhhhhhhh, quina sort que té la Judith!!!!!
    Molts petonets.

    ResponderEliminar
  36. Parísl París..... he de tornar peqruè amb aquestes fotos m'ha entrat una nostàlgia.........

    La Judith estarà contenta amb aquests regalets tan fantàstics!!!

    Petonets

    ResponderEliminar
  37. ¡qué envidia de viaje!!! qué maravilla !! qué gustazo, no se te olvidará nunca, supongo, me imagino la tienda ésta de la que nos hablas, con vendedores antipáticos pero seguro que maravillosa...
    besos

    ResponderEliminar
  38. que super crónica!, gracias por compartirlo, me da mucha envidiaaaa ;)
    Que regalos tan chulos, tengo muchas ganas de tener ese libro de Gordon Ramsay! felicidades a la ganadora.
    besotes.

    ResponderEliminar
  39. Que maravilla de viaje, gracias por todas tus recomendaciones, quedan bien anotadas! un lujo gastronómico!!! muchos besos guapa

    ResponderEliminar
  40. Hola Alba soc la Isabel,i tant que va ser un viatge fantastic amb unes persones maravelloses,ens recordarem sempre mes,per cert tenim de fer el sopar post-viatge un peto,mágrada molt el teu blog

    ResponderEliminar
  41. Ai, quin viatge més bonic, Alba, ja fa una setmana que ho has escrit i encara no t'havia pogut dir res. Fa uns 4 anys vam anar a París amb uns amics, però com que encara no tenia el bloc de cuina, no vaig pensar de fer una ruta gastronòmica. M'encanta la cuina francesa, també la cançó que has posat. Tinc moltes ganes de tornar a París, i més després de veure totes aquestes fotos meravelloses. M'ha impactat sobretot la tenda de les cassoles i paelles de coure, m'encanten; per ací no se'n troben. Mare meua, quan torne a París, crec que la targeta tremolarà... Quina sort poder fer aquest viatge amb aquest grup de gent, m'alegre que hages gaudit tant, jo he gaudit llegint-te. També moltes felicitats a Judith pel sorteig, la xica s'ho mereix, té un bloc molt bonic i ho fa molt bé. Besets.

    ResponderEliminar
  42. Guau que suerte la Juju y Alba el viaje espectacular ¿no? que belleza de ciudad.
    Bsotes

    ResponderEliminar
  43. Vamos, y si no le gusta, que me lo pase a mí, que tengo las babas caídas hasta el suelo.
    No sabes la envidia que me das!!! Curso Hoffman, viaje a París, degustación de los mejores y más afamados dulces del mundo... tú sabes la suerte que tienes?
    Yo algún día iré y para entonces, volveré a tu post para repasar algunos sitios.
    Besitos.

    ResponderEliminar
  44. Quina enveja em fas, Alba! Aquest any passat vaig estar a punt d'inscriure'm a un curs de cuina de la Hofmann i al final no vaig poder per problemes horaris...
    El viatge deuria ser espectacular... Recórrer els carrers de París amb un guia experimentat i anar fent parades a restaurants, pastisseries i tendes. Un somni fet realitat!

    Petons!
    Anna

    ResponderEliminar
  45. Ah me habia perdido esta entrada,eran de esos dias que no me dejaban poner comentarios!!
    Yo hice en octubre tambien un viaje a Paris y publique una entrada con los mismos sitios!! ;))
    Parece que a los que nos gusta la cocina acabamos todos en esa calle,si hasta probe las patitas de cerdo tambien(pues estaban buenas por cierto),yo creo que abren las 24 horas porque saben que se nos va el santo al cielo mirando cacharreria.un besazo Esther

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails