Aquest mes a Film & Food vam proposar fer un intercanvi de galetes o de receptes de galetes. Hem de dir que per l'íngrid i per mi ha estat un dels reptes més complicats de gestionar i que hem tingut varis problemes que esperem que durant aquesta setmana es puguin anar resolent. Per això, hi haurà gent que avui no podrà publicar i hem decidit allargar el plaç de publicaciones uns dies més abans de fer el collage i el sorteig.
En el meu cas ha sigut força senzill. Aprofitant una quedada que vam organitzar a principis d'any amb algunes blocaires en la que volíem fer algo semblant al club del llibre de Recetas y Confidencias, vaig optar per l'intercanvi de galetes.
Així, fa unes setmanes l'Alba del taller de cuina, l'Ana de Lovefood, l'Íngrid de My lovely food, la Judith del món de Juju, la Mònica de Coses de Llàbiro, la Paula de Bon Tiberi, la Sandra dels Fogons de la Bordeta i jo ens vam reunir per dinar i fer un intercanvi de galetes. Cadascuna havíem de portar tants paquests de 6 galetes com assitents més una. De manera que totes ens quedessim amb un paquetet de cada assitent. La sobrant en aquest cas li vam enviar a la Gemma de Fogons, que havia de venir i tot i no poder ens va enviar els seus paquetes, gràcies Gemma!
Tot i els mails que ens vam estar enviant durant mesos a la majoria de les assistents no les coneixia en persona però ben aviat vam començar a parlar com si ens coneguessim de fa temps i va ser un dinar genial on hi va haver més d'una "receta" i més d'una "confidencia" i que segur repetirem ben aviat!
Tot i els mails que ens vam estar enviant durant mesos a la majoria de les assistents no les coneixia en persona però ben aviat vam començar a parlar com si ens coneguessim de fa temps i va ser un dinar genial on hi va haver més d'una "receta" i més d'una "confidencia" i que segur repetirem ben aviat!
Aprofitant la reunió, vam intercanviar les galetes i vam assignar a cada una una galeta de la que parlar el dia de publicació del repte de Film & Food. A mi casualment em va tocar la de la meva sòcia i bona amiga, Íngrid!! :) Eren boníssimes i estaven empaquetades amb unes capsetes de Nadal precioses, aquí us deixo la recepta i algunes fotos!!
Este mes a Film & Food propusimos hacer un intercambio de galletas o de recetas de galletas. Tenemos que decir que para Íngrid y para mí ha sido uno de los retos más complicados de gestionar (a correos le han pitado los oídos seguro) y que hemos tenido varios problemas que esperamos que durante esta semana se puedan ir resolviendo. Por eso, habrá gente que hoy no podrá publicar y hemos decidido alargar el plazo de publicaciones unos días más antes de hacer el collage y el sorteo.
En mi caso ha sido bastante sencillo. Aprovechando una quedada que organizamos a principios de año con algunas blogueras en la que queríamos hacer algo pareciendo al club del libro de Recetas y Confidencias, hice un intercambio de galletas.
Así, hace unas semanas Alba de El taller de cuina, Ana de Lovefood, Íngrid de My lovely food, Judith de el món de Juju, Mònica de Coses de Llàbiro, Paula de Bon Tiberi, Sandra de els Fogons de la Bordeta y yo nos reunimos para comer y hacer un intercambio de galletas. Cada una teníamos que traer tantos paquestes de 6 galletas como asitentes más una. De manera que todas nos quedáramos con un paquete de cada asistente. La sobrante en este caso la enviamos a Gemma de Fogons, pues tenía que venir y a pesar de no poder nos envió sus paquetes, gracias Gemma! :)
A pesar de los mails que estuvimos enviando durante meses a la mayoria de las assistentas no las conocía en persona pero pronto empezamos a hablar como si nos conociéramos de hace tiempo y fue una comida genial donde hubo más de una receta y más de una confidencia y que seguro que repetiremos pronto.
Aprovechando la reunión, intercambiamos las galletas y asignamos a cada una una galleta de la que hablar el día de publicación del reto de Film & Food. A mí casualmente me tocó la de mi socia y buena amiga, Íngrid!! :) Eran buenísimas y estaban empaquetadas con unas cajitas de Navidad preciosas, aquí os dejo la receta y algunas fotos!!
Aprovechando la reunión, intercambiamos las galletas y asignamos a cada una una galleta de la que hablar el día de publicación del reto de Film & Food. A mí casualmente me tocó la de mi socia y buena amiga, Íngrid!! :) Eran buenísimas y estaban empaquetadas con unas cajitas de Navidad preciosas, aquí os dejo la receta y algunas fotos!!
Ingredients:
2 rovells d'ou
1 cdta d'extracte de vainilla
2 cucharads d'aigua
150 gr de mantega tova
100 gr de sucre lustri
300 gr de farina tamissada
1/ cdta de llevat 2,5 gr
1 polsim generós de sal
1 1/2 cdtas de canyella en pols
120 gr de xips de xocolata
Ingredientes:
2 yemas de huevo
1 cdta de extracto de vainilla
2 cucharads de agua
150 gr de mantequilla blanda
100 gr de azúcar lustre
300 gr de harina tamizada
1/ cdta de levadura 2,5 gr
1 pizca generosa de sal
1 1/2 cdtas de canela en polvo
120 gr de pepitas de chocolate
Preparació:
Barregem en un bol els rovells d'ou, l'extracte de vainilla i l'aigua. En un altre bol batem amb la batedora de varetes la mantega tova i el sucre glas fins a obtenir una barreja cremosa. Afegim a poc a poc els rovells d'ou amb vainilla i després incorporem la farina i el llevat tamissat amb la sal i la canyella.
Afegim en últim lloc els xips de xocolata i barragem sense treballar massa la pasta.
Dividim la pasta de manera que obtinguem dos cilindres de 3 cm de diàmetre. Els fem rodar sobre el sucre glas. Emboliquem en film transparent i refrigerem almenys una hora.
Precalentem el forn a 160 ºC. Untem amb mantega una placa del forn.
Tallem els cilindres de pasta en trossos d'1 cm de grossor i les posem sobre la placa. Fornegem uns 10 minuts o fins que estiguin daurades. Deixem refredar sobre una reixeta.
Barregem en un bol els rovells d'ou, l'extracte de vainilla i l'aigua. En un altre bol batem amb la batedora de varetes la mantega tova i el sucre glas fins a obtenir una barreja cremosa. Afegim a poc a poc els rovells d'ou amb vainilla i després incorporem la farina i el llevat tamissat amb la sal i la canyella.
Afegim en últim lloc els xips de xocolata i barragem sense treballar massa la pasta.
Dividim la pasta de manera que obtinguem dos cilindres de 3 cm de diàmetre. Els fem rodar sobre el sucre glas. Emboliquem en film transparent i refrigerem almenys una hora.
Precalentem el forn a 160 ºC. Untem amb mantega una placa del forn.
Tallem els cilindres de pasta en trossos d'1 cm de grossor i les posem sobre la placa. Fornegem uns 10 minuts o fins que estiguin daurades. Deixem refredar sobre una reixeta.
Preparación:
Mezclamos en un cuenco las yemas de huevo, el extracto de vainilla y el agua. En otro cuenco batimos con la batidora de varillas la mantequilla blanda y el azúcar glas hasta obtener una mezcla cremsa. Añadimos poco a poco las yemas de huevo vainilladas y después incorporamos la harina y la levadura tamizadas con la sal y la canela.
Añadimos en último lugar las pepitas de chocolate y mexclamos sin trabajar demasiado la pasta.
Dividimos la pasta de modo que obtengamos dos cilindros de 3 cm de diámetro. Hagámoslos rodar sobre el azúcar glas. Envolvemos en film transparente y refrigeramos al menos una hora.
Precalentamos el horno a 160 ºC Untamos con mantequilla una placa de hornear.
Cortamos los cilindros de pasta en rebanads de 1 cm de grosor y las ponemos sobre la placa. Horneamos unos 10 minutos o hasta que estén doradas. Dejamos enfriar sobre una rejill.a
Moltíssimes gràcies per haver organitzat l'aquelarre galetaire!!!! va ser genial. Les gales de l'Íngrid estaven boníssimes!!! molts petonets guapíssima
ResponderEliminarSi, si, si, moltes gràcies! Una idea molt bona, quan repetim? Ara ja no em fa por encendre el forn, ja,ja,ja.
ResponderEliminarPer cert, avui he fet les teves galetes i han quedat requetebones i he descobert que tenia un estri que mesura tases i no ho recordava!
Molts petonets guapíssima!
Vinga va, tic, tac, tic, tac
que buena pinta alba!parecen los carquiñoles pero en redonditoo!me encantaaaan!!!lo he apsado genial, ha sido muy divertido el reto y emocionante!estoy deseando otro de este tipoo!!un besito guapa!
ResponderEliminarPreciosas, y mira que no soy muy galletera pero es que tienen una pinta de estar riquisimas.
ResponderEliminarUn beso
Genial la quedada!! com va valdra la pena tota la moguda!!!! Moltíssimes gràcies per ser la meva compi de batalles i que sàpigues que ja hem fet el nostre primer aniversari! ajjajajajajajaj!!!
ResponderEliminarQuines fotos! són espectaculars!
Mil petons preciosa
El llibre el vaig llegir i em va agradar força. l'idea de cuinar per les amigues
ResponderEliminarUna bona pensada
I com sempre unes fotos molt maques
Petonets bonica
a perfect cookies.. i want to keep it for christmas.
ResponderEliminarM'agrada aquest aspecte rústic a les galetes, i sent de part de l'Ingrid estarien boníssimes!!!
ResponderEliminarPetonets
Quines galetones.... aquestes són de els típiques que pasen d'una queixalada, quin vici!!
ResponderEliminarjeje en cap moment hem dubtat que fóssin delicioses, amb aquests xips de xocolata, i tan gruixudetes mmmm jaja Està molt bé que supereu els problemes del dia a dia per fer iniciatives tan divertides com aquesta! :)
ResponderEliminarUn petonet guapa!! :D
Esas reuniones son estupendas y se pasa De maravilla. Seguro que disfrutaste mucho.
ResponderEliminarMe encantan las galletas, tienen un aspecto casero y debeN estar deliCOSAS:
Besitos Alba y FELIZ NAVIdad,
Una magnífica idea la de vuestra reunión, bonita y entrañable!
ResponderEliminarFelicidades por esas galletas de Ingrid, me encanta cómo han quedado y las fotos son divinas.
Este reto ha sido fantástico!
Un petonet i Bon Nadal
Com uma bebida bem quentinha, estas bolachas eram perfeitas!!!
ResponderEliminarBesito
Rita
El reto galletil me encanta!!! y todas y cada una de las recetas que estoy viendo, sigo buscando!!!
ResponderEliminarBesotes
qué reto tan dulce, me encantan las galletas y las tuyas tienen un aspecto impresionante.
ResponderEliminarBesos
Me imagino que no ha de ser fácil gestionar estos retos con tanta gente... y los que estamos al otro lado os lo agradecemos enormemente, ya que nos ofrece la oportunidad de conocer a más gente. Un besazo.
ResponderEliminarQuina bona pinta! Segur que són boníssimes :)
ResponderEliminarGracias Alba, por el esfuerzo de organizar algo tan grande y bonito!!! me han encantado tus galletas!!! besos mil!!!
ResponderEliminarQue buenas, Alba, madre mía con esos botones por el medio, deliciosas. Fíjate que yo no soy mucho de hacer galletas (y no sé el motivo porque me encantan) pero creo que me voy a animar con las tuyas.
ResponderEliminarun besito y feliz navidad
La pinta ho dius tot... si és que eren boníssimes!!! Clar, les amfitriones sou unes artistes galetaires!!
ResponderEliminarUn dia més que genial, vull repetir jaaaaaaa!!!
Petonets carinyo
Sandra
Amb aquestes llàgrimes de xocolata han de ser ben bones!!! tenen molt bona pinta! Petonets
ResponderEliminarQué pinta tienen!
ResponderEliminarbesito.
Unas galletitas ideales a cualquier hora y con esa presnetación....irresistibles! un beso
ResponderEliminarEm sembla una idea molt divertida, segur que va ser una trobad genial. I les galetes... ente totes m'heu fet venir ganes de galetes! :)
ResponderEliminarOhh m'ha semblat super graciosa la presentació! saps que per mi ets la més millor del món no?
ResponderEliminarles galetes de l'altre dia estaven brutals! ahh, demà em passo per casa de la Clara a copiar-me les fotos en un pen!
muaaaaa
Amb els comentaris tan bonics que et fan i que et mereixes, jo em repeteixo en cada un d'ells! Esperarem el proper repte...
ResponderEliminarPtnts,
Nani
tenen molt bona pinta deuen se rmolt bones, intentare fer-les aquest cap de setmana per sant esteve a vere com hem surten, merci per la recepta*
ResponderEliminarMaravillosas tus galletas, Alba! Y con canela, con lo que me gusta :)
ResponderEliminarYo este mes no he podido participar, he estado muy liada, pero prometo hacerlo el próximo, a ver si me centro un poco más ;-)
Un besote y Feliz Navidad!!!!
Me encantan las galletas con chocolate, ummmmmmmm són una delicia, besitos y feliz navidad!!!!!!!!!!
ResponderEliminar¡Qué bonito! Hoy viendo tantas galletas me están entrando ganas de meterme en la cocina. ¡Qué ricas debían estar!
ResponderEliminarQuè bones!!!!no tenc per costum fer-ne, pero les teves tenen una pinta tan bona, que tal vegada m'animi a intentar-ho!!!la recompensa val la pena!!!!!
ResponderEliminarqué buenas, chocolate, canela, vainilla, ¡qué hambre me está entrando!
ResponderEliminarDiria que ja us he escrit a totes les bruixetes (així crec que es com us anomeneu jeje) i només diré que la iniciativa és genial, tota una enveja la veritat! Deurieu pasar-ho molt i molt bé :) Enhorabona Alba, un petonet.
ResponderEliminarBruixeeta!!
ResponderEliminarVull dir Albeeeta!!! ;PP
Com em va agradar la trobada i conèixer a les bruixetes!!! Vareu ser unes organitzadores fantàstiques. Gràcies! Haurem de repetir per continuar parlant de les nostres coses i arreglar el món. Jajajajaja!
Les galetes boníssimes i les galetes xulíssimes!!
Petons!
Hoy he empezado una semana de "limpieza del organismo" previa a las fechas que se aproximan, lo que quiere decir que tengo un hambre que me muero y encima vengo a ver estas estupendas galletas.
ResponderEliminarMe comía yo las galletas de todas las participantes, sin duda alguna.
Besos.
Què mones han quedat!! i boníssimes!
ResponderEliminarVolem repetir aviat! oi bruixetes?
Molts petons i mersi per oganitzar-ho, va ser genial!
Nosaltres no hem arribat a temps al repte d'aquest mes!llàstima!! això sí, com sempre no podem més que felicitar-vos, feu una feina impresionant!!!!
ResponderEliminarQuè bones aquestes galetoneees!!!!
Molts petonets i bones festes!!!!
una buena idea esta que habeis tenido y estas galletas tuyas estan muy buenas y ademas las fotos son fantasticas
ResponderEliminarBOn Nadal i Bon Any Nou
peto
Artistas, es que son todas unas artistas...me he mirado todas vuestras galletas! Enhorabuena chicas! Por el éxito del reto...blogosfera galletil hoy! un beso grande!
ResponderEliminarque iniciativa tan chula! como me hubiese gustado participar en algo así! me encanta!!!!
ResponderEliminarSeguro que lo pasasteis genial en la reunión y con un montón de galletas para probar! Estas de la Ingrid son geniales. Bss guapa!
ResponderEliminarUna galletas deliciosas Alba! Te deseo unas felices fiestas y un próspero año en compañia de tus seres queridos con esta felicitación musical!
ResponderEliminarBsss wapísima ;-)
http://gpsinformation.info/main/merryxmas.swf
Holaaaaaaa
ResponderEliminarQue fotos! que presentación! que galletas!!!!!
Si es que cada vez que entro por aquí el estómago me muerde!!
Me encanta el reto y lo has superado con CRECES!
Mil besitossss ;-)
Que galletas más ricas y que unión de sabores tan rica Alba, da gusto pasar por tu cocina...
ResponderEliminarUn besote gordo y Feliz Navidad¡¡
Canela con chocolate...vaya tentación. Un beso
ResponderEliminarGracies a tu guapa! Que passeu un fantàstic Nadal!
ResponderEliminarUna forta abraçada!
Hola Alba vengo felicitarte por estas galletas, desde que las vi cuando las colgaste me apunte la receta y se han convertido en habituales en mi casa, están buenísimas, aunque yo tengo que dejarlas en el horno mas de 10 minutos no sé si habrá diferencia. Felicidades por las fotos y el estilismo me encanta tu blog.
ResponderEliminar