lunes, 10 de octubre de 2011

Ébano & Cocktail Alba

(si no entendéis el catalán debajo de cada párrafo está la traducción en castellano)

Sopar a Ébano i Còctel Alba

Ja tenia ganes de publicar aquesta entrada, sobretot després de veure la versió que ha publicat una amiga en el seu recent bloc de moda. Ara us explico.
Com suposo que molta gent, tinc més d'una colla d'amics i varis amics que han anat apareixent en diferents contextes com el dels blocs ;). Una d'aquestes colles, és la de les amigues de la universitat. No tenim massa a veure unes i les altres però hem sapigut trobar algo en comú que ens manté molt unides. En el meu cas aquesta cosa no ha sigut la moda. I és que si no fós per elles jo no sabria què és el color maquillaje, les botes Héctor de la Paula Echevarría, el bolso Speedy de Louis Vuitton i el chantilly (a vegades, us asseguro que em costa molt seguir una conversa seva, jeje).
A mi m'agrada anar de compres però si he de triar, prefereixo un motlle o un llibre nou de cuina.
Cada mes intentem fer una trobada totes juntes (menys l'Eva que està vivint a Mallorca) i fa un parell de mesos vam decidir que el nostre lloc de trobada seria el restaurant d'uns amics, l'Ébano. El restaurant està a Bellaterra i no només el lloc és preciós, sinó que el menjar és molt bo i l'ambient molt còmode.

Cena en Ébano y cóctel Alba

Ya tenía ganas de publicar esta entrada, sobretodo después de ver la versión que ha publicado una amiga en su reciente bloc de moda. Ahora os explico.

Como supongo que mucha gente, tengo varios grupos de amigos y otros amigos sueltos que han ido apareciendo en diferentes contextos, como el de los blogs :)! Uno de estos grupos es el de las amigas de la universidad. No tenemos mucho que ver unas con als otras, pero hemos encontrado algo en común que nos mantiene unidas. En mi caso esta cosa no ha sido la moda. Si no fuera por ellas yo no sabría que es el color maquillaje, ni las Héctor de Paula Echevarría, ni el bolso speedy de Louis Vuitton o el chantilly (a veces os aseguro que cuesta mucho seguir sus conversaciones).

A mi me gusta ir de compras pero si tengo que escoger, prefiero comprarme un molde o libro nuevo de cocina.
Cada mes intentamos reunirnos (menos Eva que vive en Mallorca) y hace unos meses decidimos que nuestro lugar de encuentro sería el restaurante de unos amigos, Ébano. El restaurante está en Bellaterra y no sólo el sitio es precioso sino que la comida es muy buena y el ambiente uy agradable.



L'últim cop que hi vam anar va ser la setmana passada i va ser una trobada especial per dos motius. El primer perquè la Vivian ha començat un bloc de moda fa poquet, crónicas de mi armario, i ens va demanar si ens deixaríem fer fotos per fer una entrada de la nit i del que vestiem (podeu veure la crònica aquí!). La segona perquè a l'hora dels còctels vaig tenir la sort de tastar un còctel fet especialment per mi!
Això em passa per demanar una camomilla al noi dels còctels. Me'l va portar amb alcohol i ben sacsejat amb la coctelera i juntament amb aquest, un paper amb la recepta del que va nombrar com còctel Alba! :)

La última vez que fuimos fue la semana pasada y fue un encuentro especial por dos motivos. El primero porque una de mis amigas, Vivian, ha empezado un bloc de moda, Crónicas de mi armario, y nos pidió si nos dejaríamos hacer fotos para aparecer en una entrada de su blog sobre la noche y lo que vestíamos (podéis ver al crónica aquí!). La segunda porque a la hora de los cóctels tuve la suerte de probar un cóctel hecho para mí!
Eso me pasa por pedirle una camomilla al chico de los cócteles. Me la trajo con alcohol y bien mezclada con la coctelera y junto a esta, la receta del que bautizó como Cóctel Alba! :)




Recepta del còctel:

1 part de ginebra
1/2 part d'almívar de camomilla
1/2 part de suc de taronja natural

Tot ben sacsejat i servit molt fred!

Receta del cóctel:

1 parte de ginebra
1/2 parte de almívar de manzanilla
1/2 parte de zumo de naranja natural

Todo bien agitado y servido muy frío!


Per menjar, com sempre, vam fer un pica pica que consistia en unes croquetes casolanes (no vaig tenir temps de fer foto), pop a la gallega, calamasets a la planxa, amanida de mongeta tendra amb foie, amanida de figues, raviolis de vieires amb escuma de parmesà i coca de vidre amb tomàquet.

Para comer, como siempre, hicimos un pica pica que consistia en croquetas caseras (no tuve tiempo de hacer la foto, volaron!), pulpo a la gallega, calamares a la plancha, ensalada de judías verdes con foie, ensalada de higos, reviolis con vieira y escuma de parmesano y coca de vidre con tomate.



Per veure vi blanc José Pariente (molt recomanable).
Per postres jo em vaig demanar gelat de fruita de la passió amb escuma de coco i granitzat de menta.

Para beber vino blanco José Pariente (muy recomendable).
De postres yo me pedí un helado de maracuyá con espuma de coco y granizado de menta.



Us deixo amb una foto de les protagonistes!!

Os dejo con unas fotos de las protagonistas!!

32 comentarios:

  1. un buen menu y rico y buena compañia la felicidad perfecta
    beso

    ResponderEliminar
  2. Quin soparet més deliciós!!! Bon menjar, amigues i per arrodonir un cóctel amb el teu nom.... que més es pot demanar.....
    Petonets guapa

    ResponderEliminar
  3. Ostres!!! L'ebano, el meu cosí me'l va recomanar però encara no he tingut ocasió de poder anar!! Ara m'has posat dentetes, amb aquestes fotos!!

    Per cert anima't amb rl risotto, no t'en penediràs, jo també tenia cert respecte, però un cop llançada, sempre surten be, fes-me cas.

    Molts petons bonica!!!

    ResponderEliminar
  4. Qué guapas y estilosas! ;)
    Y la cena de luxe!!

    ResponderEliminar
  5. Uau, quina bona pinta aquest restaurant!! I encara més si ets l'enxufada del cambrer... jaja A qui no li agradaria tenir un còctel creat per a ella?? (i el teu té pinta de ser molt i molt bo) Et tinc enveja, però enveja sana! ;)

    Petonets!!

    ResponderEliminar
  6. Sí que sois guapas todas, ¡qué gusto da salir de vez en cuando con las amigas!

    ResponderEliminar
  7. Apu! M'ha avisat la Lau que havies actualitzat! M'ha encantat la versió gastronòmica del post del sopar, jejejeje. El mínim que et mereixes és un coctel amb el teu nom, guapa! Visca el coctel Alba i les botes Hector!
    Quines fotos més maques...
    Muaaaaaaaaaaaaaa.

    ResponderEliminar
  8. clar que sí!! les amistats s'han de cuidar! i si és fent bons soparets millor!!! m'apunto el restaurant... petonets bonica

    ResponderEliminar
  9. Ooooh, què maques elles! Clar que sí, les amistats s'han de mantenir i trobar una estona per trobar-se, val molt la pena!
    El restaurant té molt bona pinta... i tenir un còctel al teu nom ho trobo de luxe! jijiji
    Petonets reina!
    Sandra

    ResponderEliminar
  10. Vaya platos mas ricos Alba!!!!
    Vaya ya tienes hasta un coctel con tu nombre, que bien.Muy guapas todas!
    Besos

    ResponderEliminar
  11. Ayyy, lo que me han gustado las fotos! ¿Qué se siente al tener un cóctel con tu nombre?
    Un abrazo

    ResponderEliminar
  12. jajaajaj....demanes una camomilla i et donen un cocktel? madre mia, quin glamour!

    ResponderEliminar
  13. Nenes quin glamour!!!un sopar deliciós!!!Muaks

    ResponderEliminar
  14. Mi Alba!!!!!...como te entiendo, yo soy negada para eso de estar a la última...no es que me vista de viejecita :) pero no soy de seguir las revistas de modas, ni de famosos ni nada de nada...y por supuesto prefiero comprarme un libro de cocina o unas especias que un vestido..y si lo hago es en una tienda normal!!:)
    bueno, que me encanta tu coctel, y que decir..si es que tu te mereces hasta que le pongan tu precioso nombre a un coctel mi linda!!!!
    lamento no venir muy a menudo, pero a veces no doy más :(
    eso si, no os olvido!!!

    ResponderEliminar
  15. que delicia! me encantan las fotos, estais muy guapas!
    Un beso grande!
    Nieves.
    http://igloocooking.blogspot.com

    ResponderEliminar
  16. Soy como tú, si salgo de compras acabo con algo de cocina y la moda la dejo para otra ocasión, aunque no por ello deje de gustarme, pero tengo mis preferencias.
    Una reunión estupenda y seguro que lo pasasteís fenomenal. El menú una maravilla y ese coctel debe estar buenísimo.

    Un besito,

    ResponderEliminar
  17. Jajajajjaj! la de coses qe hem après gràcies a les teves amigues..... recordo perfectament el dia que em vas dir lo del color maquillaje!! encara em fascina! i vaja des de l'altra dia vaig boja amb les hector!!!!! jo que ja estava més que feliç amb les meves hunter!! també provoquen necessitats les teves amigues. Esteu guapíssimes i aquest coctel s'haurà de provar, que jo tb sóc d'herbetes!Muaaa preciosa

    ResponderEliminar
  18. Una rica comida y una buena compañía, yo creo que no hay nada mejor. Y si encima te dedican un coctel, pues día perfecto.
    Besos

    ResponderEliminar
  19. Un llibre de cuina, un estri nou de cuina i un soparet amb les amigues per gaudir-ne a gust del menjar i de la companyia...Estic plenament dacord amb tú!, els millors regals. Una abraçada.

    ResponderEliminar
  20. Que fashions totes Alba!! Et van fer un coctel de camomlla?? Qué bó! m'ha agradat la història!

    ResponderEliminar
  21. Vaya cena... una maravilla! Y las fotos son preciosas, me gusta especialmente la foto de tu bocadillo de anchoas, es una preciosidad!

    Besos

    ResponderEliminar
  22. Son totales! Qué chulo grupo de amigas, y qué lujazo de cena!
    Pero maja, lo mejor, un cocktail en tu honor!
    Besos!

    ResponderEliminar
  23. mmm no veig el comentari de la vivs, i tpc el meu... q passa???

    xcert, me mare is waiting for your answer!!!!

    bsts!

    ResponderEliminar
  24. Mira que estupendes elles! El menjar té molt bona pinta i això de que et facin un cóctel especial ja és massa.
    Molts petonets.

    ResponderEliminar
  25. Ala!!! que bé que et tracten, eh??? amb cocktel especial i tot!!!

    ResponderEliminar
  26. Un cóctel amb camomilla?? Jo que sóc molt de les infusions no sé si les hauria de conviar per cóctels...bé, millor que no ho provi que no sé com acabaria.
    Molt maques totes!!!
    Petons!

    ResponderEliminar
  27. que guapas todas y que rico coctel. Bss.

    ResponderEliminar
  28. Alba, ¿a qué no sabes que es lo primero que he hecho después de leer tu post??...sí, sí, lo has adivinado!! ir al de tu amiga a ver vuestro looks, pero sobretodo a verte a ti la cara!!! jajaja
    Qué guapísima hija, no me extraña que el camarero quedara prendado y te preparara un coktail con tu nombre jajajaja
    Será improvisación o no, pero lo cierto es que se ve delicioso.
    Un besazo, guapa.

    ResponderEliminar
  29. Que guapas estáis todas!!!
    Se ven geniales estos platos.
    A ver si voy a Ebano que me pilla cerca de mi casa.
    Besos

    ResponderEliminar
  30. Alba i companyia,

    m'alegra que estiguessiu tan a gust al restaurant i que l'àpat anés com desitjaveu. Moltes gràcies pel post!

    Fantàstic l'èxit del cocktail que et varem preparar al restaurant! Felicitats pel blog!

    Salutacions,
    Pol.

    ResponderEliminar
  31. A tot això, el color del còctel, inspira el record de les tonalitats de l'alba....

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails