Whole Kitchen Magazine
febrer/febrero de 2011
Com ja haureu deduït del títol, avui l'entrada és especial. Anava a dir que no té recepta, però en realitat sí que en té. El que passa és que no les posaré al post, les receptes d'avui estan al número de febrer de Whole Kitchen Magazine!!
Quan vaig rebre el mail de la Trota on se'm proposava participar en el número de febrer ja us podeu imaginar que no vaig dubtar ni un sol minut per dir que sí! M'encanta el treball que fan la Sílvia i la Beatriz en els seus blocs, en el Cercle Whole Kitchen, a la web i especialment amb la revista que va nèixer el novembre passat i que amb la que us adjunto, ja sumen 4 números fantàstics plens d'idees i amb un disseny preciós.
Per mi ha sigut un gran honor poder pasticipar-hi! Moltíssimes gràcies!!!
Com haureu vist, a dalt us deixo el link amb la revista i a continuació una foto d'una de les receptes que vaig aportar. Espero qe us agradi la meva aportació!!
Cómo ya habréis deducido del título, hoy la entrada es especial. Iba a decir que no tiene receta, pero en realidad sí que tiene. Lo que pasa es que no las pondré en el post, las recetas de hoy están en el número de febrero de Whole Kitchen Magazine!!
Cuando recibí el mail de Trota donde me proponía participar en el número de febrero ya os podéis imaginar que no dudé ni un solo minuto para decir que sí! Me encanta el trabajo que hacen Sílvia y Beatriz en sus blogs, en el Círculo Whole Kitchen, en la web y especialmente con la revista que nació el noviembre pasado y que con la que os adjunto, ya suman 4 números fantásticos llenos de ideas y con un diseño precioso.
Para mí ha sido un gran honor poder participar! Muchísimas gracias!!!
Como habréis visto, arriba os dejo con el link de la revista, y a continuación con una foto de una de las recetas que aporté. Espero que os guste mi aportación!!
Enhorabuena; la revista es estupenda y tu trabajo en el último número impecable. Las fotos son realmente maravillosas.
ResponderEliminarBesos
La revista es fabulosa, y pero desde luego tu trabajo se merece estar ahí, porque es muy bueno.
ResponderEliminarMe ha encantado esta receta en concreto, con ese brillo.........
Tienes unas manos realmente maravillosas.
Besos
De nou... MOLTES FELICITATS!!
ResponderEliminarEts una autèntica crack, ja et vaig dir que les teves fotos i receptes estan molt a l'altura de de Whole Kitchen, les fotos transmeten una sensibilitat especial!!
Molts petonets,
Sandra
Moltes felicitats, Alba!!!! no podia ser d'una altre manera per la feina ben feta...
ResponderEliminarUna abraçada,
Avui dematí m'he descaregat la revista i m'ha encantat veure't entre els colaboradors! la recepta i les fotos de la sopa de ceba son de 10. Enhorabona!
ResponderEliminarfelicidades , me alegro que pensaran en ti, tienes un blog, recetas y fotos muy buenas. Por lo que es de merecer. Bss
ResponderEliminarTe he descubierto a través de la revista y me ha encantado lo que haces.
ResponderEliminarVendré a menudo a ver que se cuece en tu cocina.
Besitos.
Alba quina il.lusió!! moltes felicitats!
ResponderEliminarara mateix vaig a fer una ullada ;)
petonets!
Ja t'he dit que m'encanta, oi?? Una abraçada, Paula
ResponderEliminarMuchas felicidades, me ha encantado colaboración, las recetas y las fotos magníficas ¡enhorabuena!!
ResponderEliminarbesos
M'encanta Alba!!!
ResponderEliminarNo m'extranya que hagin pensat amb tu, tens molt de gust i les teves fotos són tan exquisites com els plats que fas!
petonets
Que buenooooooooo!!!
ResponderEliminarFelicidadeS por salir en la revista.
Besos
Aquest nº 4 de la revista és fantàstic, i per què? doncs perquè surt la nostre Alba!!!! Visca!!!! un treball fantàstic i unes receptes molt i molt bones! Felictats guapa, T'ho mereixes. Petonets
ResponderEliminarJa t'ho he dit abans, però hi torno!!! enhorabona preciosa! has fet una magnífica aportació a la revista..... Fantàstic en tots els sentits!!!
ResponderEliminarMolts petonetssssss!
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
ResponderEliminarAlba siempre siempre gracias a ti, ha sido todo un honor poder contar con tu participación, sabes que admiro tu trabajo y que tu blog se encuentra entre mis preferidos, porque cada una de tus entradas son interesantes.
ResponderEliminarMás allá de tus bellas fotografías, hay una cocina deliciosa, exquisita y con un gran sentido de la buena gastronomía.
Un beso muy muy fuerte Alba.
Enhorabona!!! Ja saben a qui trien, ja. No m'extranya, tens un blog fantàstic.....
ResponderEliminarFELICITATS ALBA!,el que sabe, sabe!què carai...Una abraçada.
ResponderEliminarexcelente fotografía, la torta está que se sale de la pantalla y casi que le doy un mordisco. con respecto a la revista, ¡felicitaciones por la publicación! voy ya mismo a verla, recién me entero que existía la revista de WK. ¡Saludos!
ResponderEliminarEnhorabona altre vegada!!!Ja t'ho deia jo que les receptes i les fotos són molt xules!!!
ResponderEliminarLaura (Cocina Homemade)
Claro que nos gusta tu tarta, como para no, pero lo que más me gusta es tu gran aportación a esa gran revista. Todo un honor.
ResponderEliminarBesos y buen fin de semana.
Quina passada! Enhorabona! Si és que amb aquestes coses tan bones que fas i aquest art que tens per la fotografia... Com no anaven a comptar amb tu!
ResponderEliminarPetonassos!!
Estàs feta una artistassa, t'ha quedat preciós!
ResponderEliminarVisca, com diu la Judith, la nostre Alba!
Petonets.
Felicitats per la aportació, les fotos són precioses, i segur que les receptes molt interesants.
ResponderEliminarPetonets!
Alba, yo también te felicito por la receta que has presentado en la revista, te ha quedado de categoría.
ResponderEliminarArtistaaaaaaaaaaa!!!
Besos.
Genial, ha quedat un reportatge molt xulo, felicitats!
ResponderEliminarHola Alba
ResponderEliminarMucho placer conocerte.
Excelente colaboración.
Muchas felicidades ♥
Moltes felicitats Alba! Fas una feina extraordinaria tant al blog com la col.laboració a la revista, ha estat genial.
ResponderEliminarHola Alba yo no conocía tu blog hasta hoy que lo encuentro a través de tu publicación el la revista.
ResponderEliminarMe ha gustado muchísimo tanto la aportación como tu blog.Lo que no encuentro es tu opción de seguidores para alistarme que siempre hace ilusión uno mas ¿no?
Un saludo desde el bazar de los sabores y mi nombre es María
Que belleza tu blog, acabo de descubrirte por la revista, tus fotos son preciosas, me encanta todo!
ResponderEliminarUn besito y vuelvo!
Quin pastís més bo i bonic. Vaig a veure la revista ara mateix. Un beset.
ResponderEliminarCaram Alba! Quin un honor!!!
ResponderEliminarDe totes maneres no esperaven menys de tu. La qualitat de les receptes, fotografies i entrades t'han fet mereixedora d'aquest honor!
Moltes felicitats, esta molt merescut!
¿Has llegit el meu mail?
Mglòria
Pilar, muchas gracias!! Me hace mucha ilusión que os guste mi aportación!! Muchos besos! J
ResponderEliminarRosaleda, muchas gracias guapa! Si te fijas ya verás como la receta de la cobertura del pastel (que es la que le da el brillo) es muy fácil!! Muchos besos!! J
Sandra bonica!! Moltes gràcies!! Aix…si és que al final em fareu plorar i tot!! Molts petonets!:)
Sonia! Moltes gràcies guapa!! Una altra abraçada per tu!! Petonets!
Lucia, moltes gràcies!! M’alegro molt que t’hagi alegrat veurem allà!!No saps l’alegria que em va entrar!! Molts petonets!! J
Luisa, muchísimas gracias por tus palabras! Muchos besos guapa! J
A Zer0gluten, muchas gracias!! ven siempre que quieras. Yo iré a ver tu blog que he oído mucho hablar de él pero nunca tengo tiempo de pasarme como se merece! Muchos besos!! J
Ana, moltes gràcies bonica! sí que fa il·lusió, sí!! Molts petonets J
Paula, jijiji!! moltes grpacies bonica, ets un solet!! Una abraçada per tu també!!
Antonia, muchas gracias y qué bien que te haya gustado, me alegro mucho! Muchos besos!!
Albota, mil gràcies bonica! Ja ho heu aconseguit, ja m’heu fet pujar els coloooors!! :P Molts petonets!!
Margot, muchas gracias guapa!! Muchos besitos!
ResponderEliminarJudith, ja estic plorant, dolentes!! Jijiji!! Com m’agrada ser la vostra Alba!! J mooooolts petonets i moltíssimes gràcies bonica!!
Íngrid bonica! Moltes gràcies!! Sí m’ho has dit, sí però no m’importa gens tornar-ho a sentir, jejeje!! Mooolts petonets!!
Trota, muchas gracias por tus palabras!! Ha sido fantástico trabajar contigo, eres un encanto! Muchísimos besos!!:)
Catieu, moltes gràcies guapa!! Molts petonets!! J
Mercè, jejeje!! Moltíssimes gràcies bonica!! una abraçada ben gran!!
Sole, muchas gracias guapa! Jijiji, a mi me pasa muchas veces (lo de querer morder la pantalla) cuando visito los blogs. Deberían poderse mandar por email!! :P Muchos besos!!
Laura, moltes gràcies guapa!! Molts petonets!!
Sílvia, muchas gracias!! Me allegro que te haya gustado J Muchos besos!
Marina!! Moltes gràcies guapa!! Tinc super pendent visitar-te!! Vaig descubrir el teu bloc per la Sandra i el repte del 15 però vaig sempre tan de vòlit i sóc tan depsistada que encara no ho he fet…però d’aquesta setmana no passa!! Molts petons!!!
Mònica, moltíssimes gràcies!! Com li he dit a la Judith, m’encanta ser la vostra Alba!! :P Molts petoents bonica!
ResponderEliminarNee, moltes gràcies guapa!! Petoneeeets!!
Mabel, muchas gracias guapa!! Miiil besitoooos!!
Gemma, moltes gràcies!! La veritat és que WK fa uns muntatges preciosos, al revista queda fantàstica sempre!! Petonets!!!
Ana, muchas gracias!! Y lo mismo digo J. Te veo en tu blog ;) Muchos besos!!
Cristina, moltes gràcies. Aix…ara no se quina Cristina ets (no veig cap link…), però gràcies igualment i molts petonets!!
Maria, muchas gracias y bienvenida. Me alegra que te guste mi blog :). Cuando pueda me paso por el tuyo!! Pues si no me equivoco tienes la opción al final de mi página. Los seguidores los tengo allí!! :) Muchos besos!
Kako, bienvenida y muchas gracias!! Tu blog es uno de los que tengo pendientes de mirar-me, he oído hablar muy bien de ti!! :) Muchos besos!!
Asela, moltes gràcies bonica! molts petonets!! :)
Hola, ALba. Sóc la Núria de la farmacia. Volia felicitar-te pel teu esforç i per la teva dedicació en els pastisos que has fet per la teva mare. Són realment genials. QUina presentació!!!! Però ha valgut la pena, oi?
ResponderEliminarTot el que es fa amb el cor i ens desperta el somriure val la pena. Petonets.