martes, 25 de enero de 2011

Una entrada sense recepta/Una entrada sin receta

(si no entendéis el catalán, a continuación tenéis al traducción en castellano)

Algunes coses que no veieu de mi/Algunas cosas que no veis de mi



Fa uns dies vaig tenir la grata sorpresa de veure que la Ivana de My Little Things i la Nee de Le petit chat rose m’havien nominat amb el premi stylish blog award després d'haver estat nominades elles. No sabeu la il·lusió que em a fer veure le meu nom a les seves llistes, sobretot perquè són dos blocs que admiro i m’agrada molt seguir. Tot i que sempre m'han fet una mica de mandra les cadenes, aquesta em va semblar divertida i una bona manera de conèixer una mica a les persones que estan darrera dels blocs de cuina.

Un dels premis consistia en explicar 7 coses sobre nosaltres i nominar a 15 blocs i l'altre premi en escriure 10 i nominar a 10. Intentaré escriure una mica més de 10...

. M’agraden molt els contes curts amb missatge i els “acertijos”. I tot i que a mi no se’m dóna massa bé, algún dia m’agradaria escriure el meu petit llibre de contes.

. No sóc una persona molt organitzada. Sempre calculo malament el temps per fer les coses. Cada any em compro una agenda com a acte de bona voluntat però al final tot ho deixo a càrrec de la meva memòria i començo a notar que ja no és el que era. Sóc un desastre pels aniversaris.

. L’Arnau i jo tenim un tàndem. M’agradaria fer un viatge llarg amb ell i l'Arnau (o amb la furgoneta que tindrem algún dia).

. Sóc tímida i m’incomoda molt sentir les mirades de moltes persones a la vegada. Per això no se’m dóna gens bé parlar en públic. Quan no tinc molta confiança amb la gent amb qui estic, prefereixo observar i escoltar. Com a excepció diré que el tu a tu no m'acostuma a incomodar gens, sobretot si la persona em dóna confiança.

. M’agrada l’amistat incondicional. Aquella que hi és sense exigències (sobretot aquella a la que no li sap greu que m’oblidi del seu aniversari…jiji).

. Semblo una persona tranquil·la però en realitat sóc molt nerviosa i impacient. Tant que molts cops ho somatitzo i em surten èczemes a la pell d’aquests que piquen molt. Per això només prenc cafè descafeinat o llet amb algunes gotetes de cafè.

. M’agradaria poder apreciar més les petites coses i els petits plaers, però molts cops estic fent una cosa i ja començo a pensar en una altra.

. Vaig estar molts anys fent gimnàstica esportiva però era molt poruga i quan em feien fer volteretes a l’aire i altres coses que impliquessin posar-me de cap per avall sense tocar massa el terra, em negava i sempre acabava castigada fent abdominals. Als 12 anys segurament tenia el record guiness d’abdominals (de fet vaig guanyar una aposta al terrat de l'escola). Ara ja no en queda gaire rastre… Per cert, finalment vaig aconseguir fer volteretes a l’aire ;)!

. M’encanta el David Lynch tot i que en molts casos no l’entenc, però m’agrada perquè em fa participar de la pel·lícula intentant descubrir què pretén.

. M’agrada tenir temps per mi, tenir el meu espai i destinar-lo a qualsevol tonteria. M’entretinc amb facilitat.

. M’agraden les manualitats. La meva àvia sempre m’ajudava amb els amics invisibles manuals de l’escola i tinc uns records genials. Ella era modista i sempre fèiem coses que impliquessin cosir, fer mitja o ganxet. Llàstima que he oblidat moltes coses.

. No vaig gaire a la peluqueria. Normalment un cop a l'any tot i que ara en fa dos. La resta de l'any em tallo els cabells com puc.

. Fins fa poc no tenia ni idea de cuinar i molts cops les receptes que faig no em queden bé (i molts cops m’enfado amb mi, amb el forn, amb la paella…:P). Sovint penso si a la resta de blocaires els passa. Sempre veiem les coses que han quedat bé, però i les “tomes falses”, a vegades penso que estaría bé fer algunes entrades explicant els errors comesos i ensenyant alguna foto per saber detectar-los i riure’ns una estona junts.

Se’m fa complicat això de nominar. En part perquè molts dels blogs que segueixo ja han estat nominats. Sé que no val, que hauria de nominar com han fet amb mi, però com és el primer cop que segueixo una cadena, espero que no us enfadeu si faig trampes i el dedico a tothom i en especial a aquells que no hagin estat nominats! va, animeu-vos!!


Hace unos días tuve la grata sorpresa de ver que Ivana de My Little Things y Nee de Le petit chat rose me habían nominado con el premio stylish blog award después de haber sido premiadas ellas. No sabéis la ilusión que me hizo ver mi nombre en sus listas, sobre todo porque son dos blogs que admiro y me gusta mucho seguir. Así que a pesar de que siempre me dan pereza las cadenas, esta me pareció divertida y una buena manera de conocer un poco a las personas que están detrás de los blogs de cocina.

Uno de los premios consistía en decir 7 cosas sobre nosotros y nominar a 15 blogs y el otro en explicar 10 cosas de nosotros y nominar a 10 blogs. Intentaré explicar más de 10...


. Me gustan mucho los cuentos cortos con mensaje y los acertijos. Y a pesar de que a mí no se me da demasiado bien, algún día me gustaría escribir mi pequeño libro de cuentos.

. No soy una persona muy organizada. Siempre calculo mal el tiempo para hacer las cosas. Cada año me compro una agenda como acto de buena voluntad pero al final todo lo dejo a cargo de mi memoria y empiezo a notar que ya no es el que era. Soy un desastre para los aniversarios.

. Arnau y yo tenemos un tándem. Me gustaría hacer un viaje largo con él (o con la furgoneta que tendremos algún día).

. Soy tímida y me incomoda mucho sentir las miradas de muchas personas a la vez. Por eso no se me da nada bien hablar en público. Cuando no tengo mucha confianza con la gente con quien estoy, prefiero observar y escuchar. Como excepción diré que el tú a tú no me incomoda nada, sobre todo si la persona me da confianza.

. Me gusta la amistad incondicional. Aquella que está sin exigencias (sobre todo aquella a la que no le sabe mal que me olvide de su aniversario…jiji).

. Parezco una persona tranquila pero en realidad soy muy nerviosa e impaciente. Tanto que muchos veces lo somatizo y me salen eccemas a la piel de estos que pican mucho. Por eso sólo tomo café descafeinado o leche con algunas gotitas de café.

. Me gustaría poder apreciar más las pequeñas cosas y los pequeños placeres, pero muchas veces estoy haciendo una cosa y ya empiezo a pensar en otra.

. Durante mucho años hice gimnasia deportiva pero era muy miedica y cuando me hacían hacer volteretas al aire y otras cosas que implicaran ponerme boca abajo sin tocar demasiado el suelo, me negaba y siempre acababa castigada haciendo abdominales. A los 12 años seguramente tenía el record guiness de abdominales (de hecho gané una apuesta en el terrado de la escuela). Ahora ya no queda mucho rastro… Por cierto, finalmente conseguí hacer volteretas al aire ;)!

. Me encanta David Lynch a pesar de que en muchos casos no lo entiendo, pero me gusta porque me hace participar de la película intentando descubrir qué pretende.

. Me gusta tener tiempo para mí, tener mi espacio y destinarlo a cualquier tontería. Me entretengo con facilidad.

. Me gustan las manualidades. Mi abuela siempre me ayudaba con los amigos invisibles manuales de la escuela y tengo unos recuerdos geniales. Ella era modista y siempre hacíamos cosas que implicaran coser, hacer media o ganchillo. Lástima que he olvidado muchas cosas.

. Voy muy poco a la peluquería. Normalmente una vez al año, aunque ahora llevó dos sin ir. El resto del año me corto yo el pelo como puedo.

. Hasta hace poco no tenia ni idea de cocinar, así que muchas veces las recetas que hago no me quedan bien (y muchas veces me enfado conmigo, con el horno, con la sartén…:P). A menudo pienso si al resto de blogueros les pasa. Siempre vemos las cosas que han quedado bien, pero y las “tomas falsas”, a veces pienso que estaría bien hacer algunas entradas explicando los errores cometidos y enseñando alguna foto para saber detectarlos y reírnos un rato juntos.

Se me hace difícil esto de nominar. En parte porque muchos de los blogs que sigo ya han estado nominados. Se que no vale, que debería nominar cómo han hecho conmigo pero como es la primera vez que hago uan cadena espero que nadie se moleste si hago trampas y se lo dedico a todos y en especial a los que no lo hayan recibido! Animaros!!

25 comentarios:

  1. coincideixo amb tu en algunes coses, sobretot amb el tema pelu jajaja, clar que jo vaig una miqueta més perquè porto serrell. Encara no m'atreveixo a tallar-me'l jo! L'agenda de l'any passat la tinc sense omplir... menys mal que es pot utilitzar qualsevol any. Això si, es moníssima! Jo faig moltes llistes, clar que després no les miro. Al cap del temps les llegeixo i em fan gràcia.
    Ah! ja m'explicaràs la imatge que t'havies fet al principi ;)
    petons!

    ResponderEliminar
  2. ostres Alba! com m'ha agradat llegir una mica més de mi. igual que l'Ana i tu tampoc vaig molt a la pelu (ara m'he proposat dos cops a l'any! jajajajaj) això si, soc de les que passo del cabell molt llarg al curt fàcilment. El tema tàndem i furgoneta m'ha fet molta gràcia! i el tema tombarelles... ja t'imagino! ets un crack! Molts petonets guapa

    ResponderEliminar
  3. que bien conocerte un poquito mas. Me alegro por tu premio muy merecido. Bss guapa.

    ResponderEliminar
  4. Me ha encantado este post. En muchas de las cosas me veo reflejada, me hace gracia. Desde luego, lo que es seguro de tí es que eres un encanto.
    besos

    ResponderEliminar
  5. Nosaltres també volem una furgo!!! tampoc vaig mai a la pelu i m'encanta fer llistes. Tant a en Jordi com a mi ens agraden les manualitats, però fora de la cuina mai no en tenim temps i en fem gairebé només quan hem de fer un regal.

    ResponderEliminar
  6. Per cert, pífies en fem tots! a la meva colla vem instaurar fins i tot la categoria de premi culinari al "fiasco" 8D

    ResponderEliminar
  7. Vaja, vaja, la meva intuició casi mai falla, jeje. Moltes coses ja les havia intuit, i d'altres m'han sorprès.
    Això del viatge em sona molt jaja, un amic i jo diem que quan ell acabi el master i jo la carrera m'en vaig un any als Estats Units i ens viatgem el país junts. Tinc els meus dubtes de que ho poguem fer (per ell és fàcil viu allà, però en el meu cas no depèn de mi, hauria de demanar finançament extern xD), però ens fa molta gràcia la idea.
    Amb lo de la pelu si que no coincideixo, cada mes i mig allà estic, però perquè estic fent un canvi de color, quan torni a la normalitat cada tres mesos com a màxim xD.
    M'ha encantat llegir algo més sobre tu!

    Petonets!

    ResponderEliminar
  8. Alba ets divertidíssima!!!!
    Coincidim en més d'una cosa.;)
    Molts petonets.

    ResponderEliminar
  9. Em sento identificada en MOLTS punts: timida, no m'agrada parlar amb públic, no sé portar una agenda, nerviosa i impacient, m'agrada fer manualitats, faig moltes pífies culinàries,em tallo jo el cabell, també començo a pensar en altres coses en comptes de gaudir del què faig, dono molts importància a l'amistat... ara, lo de gimnàstica segur que no, sempre he estat un "pato mareao"! jijiji Si em sembla a mi que ens entendríem bé! ;)
    Petonarros bonica!!
    Sandra

    PD: i no faig això al meu bloc perquè l'escriu el Xavi i no li van aquestes coses... :P

    ResponderEliminar
  10. Gràcies per donar-te a conéixer una mica, en moltes coses coincidim també, i crec que en general, la majoria de les dones. Una abraçada.

    ResponderEliminar
  11. Hola,
    A mi m'ha agradat molt aquesta iniciativa i ara estic acabant les 10 coses sobre mi que no sabeu.
    Potser ja t'ho he dit, em repeteixo molt, jejeje, però m'agrada molt el teu blog, moltes felicitats.

    ResponderEliminar
  12. Estimada Alba... es que ets simplement genial!
    Només amb la teva fotografia d'encapçalament ja ho dius tot!
    Comparteixo amb tu moltes coses de les que dius i penses, i en ocasions m'ha semblat que era jo mateixa qui parlava. És un brillant exercici d'autoreflexió que sovint ens hauriem de fer per ser consecuents amb nosaltres mateixos.

    Jo també faig mitja i ganxet, i en el meu blog hi ha un enllaç a un blog que és una espècie de tutorial de la mitja i el ganxet. I jo sí que he publicat les meves pífies.. la veritat per davant de tot!
    No cal que et digui, ara ja, que m'encanta el teu blog i que en sóc seguidora!
    Mglòria

    ResponderEliminar
  13. Alba, ets una passada....... és curiós tenim coses en comí i d'altres molt llunyanes, m'ha encantat descobrir una mica més de tú.

    Muas!

    ResponderEliminar
  14. Es genial conocerte un poquito mejor :D

    Besos.

    ResponderEliminar
  15. Me gustas un poquito mas desde que nos has contado tus pequeños secretos!!!!
    Te mereces todos los premios por tu blog y por ser como eres!!
    Mil besines preciosa!!!

    ResponderEliminar
  16. Hola! Acabo de "descobrir" el teu bloc i m´encanta, fa poc que m´agafat per la cuina i la veritat que disfruto molt amb blocs com els teus on puc apendre noves receptes. Per cert tenc moltes de provar de fer la pizza del post anterior!!!!

    ResponderEliminar
  17. Guapa! una foto xulísssima
    Jo tinc el plaer d'haver conegut quasi totes aquestes coses amb antelació ;))
    D'altres coses les puc intuïr també....jo he fet força bestieses amb els cabells...una vegada em vaig tallar una melena llarga,per sobre el coll.... no va quedar molt igualat ;)
    I ja saps que coincideixo amb tu amb moltes altres coses que hem anat parlant ehhh...
    Molts petonets!

    ResponderEliminar
  18. Alba, just acabo de llegir una entrada semblant al bloc de l'Anna, (es que no sabia això de la cadena)i tal com li he dit a ella, es bonic de conèixer una mica més a les persones amb qui et rel.laciones, encara que només sigui d'admirar la seva feina.

    Jo soc molt gelosa de la meva intimitat, però moltes vegades escric coses que diuen més de mí del que sembla, ho sé, i no em fa res, per que penso que ens humanitza. I com que ja saps que escric moooolt, acostumo també a dir moltes coses meves. Ja està be. Som persones, no receptes de cuina, oi? :-) Em sembla una idea molt bonica.

    Un petó ben gros!

    ResponderEliminar
  19. Magnífica entrada Alba, es meravellós poder conèixer-te una mica més. M'identifique amb algunes coses...

    ResponderEliminar
  20. Gràcies per compartir les teves coses, jo també m'he "confessat"! Petons des de Girona!

    ResponderEliminar
  21. Una entrada deliciosa que deixa entreveure una persona fantàstica...de veritat que fins fa poc no cuinaves??? costa de creure veient les teves meravelloses receptes, un punt més al teu favor :)) petonets

    ResponderEliminar
  22. umm!! com m'agrada coneixet una mica més!!
    lo de nerviosa em passa lo mateix!
    petonets

    ResponderEliminar
  23. Cuántas cosas en común, me sorprende. Hace tiempo que paso por aquí, es uno de los espacios que más me gustan para quedarme.

    Un saludo :)

    ResponderEliminar
  24. Me ha encantado saber de ti...
    Jo tampoc vaig a la pelu.
    Tengo una foto de algo que me salió mal en el blog,todas hacemos pifias, incluida yo.
    Besos princesa.

    ResponderEliminar
  25. Noies, moltes gràcies pels vostres comentaris!! ja veig que amb més d'una compartim moltes coses més enllà de la passió per la cuina!
    M'ha agradat molt compartir aquest post, i m'he rigut molt llegint comentaris i presentacions!!

    Molts petons a totes!! :)

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails