lunes, 28 de junio de 2010

París París!!

París, oh la la!!
I per fi va arribar el dia esperat…per fi marxàvem cap a París! Des de principis de gener teniem els bitllets d’avió i la reserva d’hotel, ja podeu imaginar que el dia 23 de juny les nostres ganes per agafar l’avió havien incrementat de forma progressiva fins al punt de no poder dormir la nit de la revetlla (en el meu cas… :P).
Tot i la vaga de controladors aeris, vam arribar només amb una hora de retard a París i des d’allà cap a l’hotel! Ens vam allotjar en un petit però encantador hotel de dues estrelles al barri de la Torre Eiffel. La zona on estàvem era molt tranquila i estàvem a 5 minuts a peu de la Torre Eiffel. L’Hotel decorat amb un estil mig vintage el recomanem totalment (hotel de l’avre).



No és molt econòmic però veient la qualitat preu dels hotels de París sí ens ho va semblar! Ens va sortir per 83 € la nit habitació doble. L’esmorzar anava a part i costava 8 € per persona. Com podeu veure era el típic esmorzar francés amb un croissant au beurre, pa, mantega, mermelada, formatge cremós, café sense ou au lait i suc de taronja. Gràcies al bon temps que ens va fer, vam poder gaudir de l’esmorzar al pati de l’Hotel.


A part, teniem un Sushi Shop al costat de l’Hotel, quin gran descobriment!Jo no sóc massa entesa de sushi però tot i tractar-se d’un “fast food” els vaig trobar boníssims…mireu, mireu…



El primer dia vam estar pel barri de Montmatre passant per alguns dels llocs més emblemàtics de la pel·lícula “Le fabuleux destin d’Amelie Poulain”. Tot i la proliferació de fast foods, basars i altres tendetes de souvenirs propis de les rambles de Barcelona, hi ha zones que encara mantenen l’encant del barri. Les tendetes gastronòmiques especialitzades, els petits bistrós i creperies, les peixateries de tota la vida, les boulangeries, els pintors al carrer, les increíbles vistes des de “le Sacre Coeur”… Un bon barri per perdre’s una estoneta.



El dia següent va ser “el dia destinat a Eurodisney”! hi havia anat de ben petita i tenia una enorme curiositat per comparar-lo amb la visió de l’Alba gran. Va ser un dia intens i fantàstic. Per sort encara mantenen espectacles i atraccions amb els protagonistes clàssics de Disney com Chip i Chop (uns dels meus preferits). Així mateix un dels recintes on jo recordava que hi havia un restaurant amb un teatre on feien espectacles, el van reconvertir en restaurant més cinema de clàssics de Disney, durant uns moments vaig recordar el mític “CinExin”!

L’últim dia vam fer una ruta de bojos: després d’un bon esmorzar vam començar a caminar per les invalides, vam seguir per la torre Eiffel, per trocadero, vam pujar fins l’arc de triomf, vam recorrer tots els champs elysées, vam pasar pel Louvre, i ens vam endinsar pel barri de la Bastille fins trobar un bistro on dinar. El menú? Sopa a l’ognion gratinée (feia molta calor, però no volia marxar sense provar-la i per la nit tocava crep! J) i ànec!. Després de dinar vam pasar per “le centre Pompidou”, “le jardín des Halles”, la tenda especialitzada en repostería del carrer Montmatre (mora), per Notre Dame, i vam acabar fent una volta pel barri de “Le quartier latin” on vam degustar uns fabulosos macarons de la famosa pastisseria “Ladurée”!



Pel vespre/nit, vam anar a veure la posta de sol a la torre Eiffel (quina gentada hi havia fent picnics, tocant la guitarra…en definitiva, sent feliços!) i ens vam cruspir un crêpe i mig (un salat i mig dolç de postres…) a una de les creperies més cutres que vam trobar. La gent era encantadora, el local extrany…ple de motius mariners impossibles d’encaixar amb un menú on exclusivament hi podies trobar crêpes. Però, curiosament va ser un dels moments més feliços a París així que guardaré un lloc ben especial a l’àlbum de fotos per aquest curiós indret. M’agradaria dir-vos el nom, però crec que ni el vam mirar…

I diumenge ben aviat pel matí cap agafar el metro+metro+tren fins l’aeroport Charles De Gaulle. Au revoir París!





París, oh la la!!

Y por fin llegó el día esperado…por fin nos íbamos hacia París! Desde principios de enero teníamos los billetes de avión y la reserva del hotel, ya podéis imaginaros que el día 23 de junio nuestras ganas de coger (tomar para mi familia de Uruguay! J ) el avión habían incrementado de forma progresiva hasta el punto de no poder dormir la noche de la verbena (en mi caso… :P).
A pesar de la vaga de controladores aéreos, llegamos sólo con una hora de retraso a París i desde allí rumbo al Hotel! Nos alojamos en un pequeño pero encantador hotel de dos estrellas en el barrio de la Torre Eiffel. La zona donde estábamos era muy tranquila y estábamos a 5 minutos a pie de la Torre Eiffel. El Hotel, decorado con un estilo un poco vintage, lo recomendamos totalmente (hotel de l’avre). No es muy económico pero viendo la calidad-precio de los hoteles de París sí nos lo pareció! Nos salió por 83 € la noche habitación doble. El desayuno iba a parte y costaba 8 € por persona. Como podéis ver (foto de versión en catalán) era el típico desayuno francés formado por un croissant au beurre, pan, mantequilla, mermelada, queso cremoso, café sin ou au lait y zumo de naranja. Gracias al buen tiempo que nos hizo, pudimos disfrutar del desayuno en el patio del Hotel.


A parte, teníamos un Sushi Shop al lado del Hotel, qué grande descubrimiento! Yo no soy demasiado entendida sobre sushi pero a pesar de ser un fast food los encontré buenísimos…

El primer día estuvimos por el barrio de Montmatre pasando por algunos de los lugares más emblemáticos de la película Le fabuleux destin d’Amelie Poulain. A pesar de la proliferación de fast foods, bazares y otras tiendecitas de souvenirs propios de las ramblas de Barcelona, hay zonas que aún mantienen el encanto del barrio. Las tiendecitas gastronómicas especializadas, los pequeños bistrós y creperías, las pescaderías de toda la vida, los pintores en la calle, las increíbles vistas desde “le Sacre Coeur”… Un buen barrio para perderse un rato.
El día siguiente fue “el día destinado a Eurodisney”! yo había ido de bien pequeña y tenía una enorme curiosidad de compararlo con la visión de la Alba grande. Fue un día intenso y fantástico. Por suerte aún mantienen espectáculos y atracciones con los protagonistas clásicos de Disney como Chip y Chop (uno de mis preferidos). Asimismo uno de los recintos donde yo recordaba que había un restaurante con un teatro donde hacían espectáculos, lo reconvirtieron en restaurante más cine de clásicos de Disney, durante unos momentos recordé el mítico “CinExin”!
El último día hicimos una ruta de locos: después de un buen desayuno empezamos a andar por les invalides, seguimos por la torre Eiffel, por trocadero, subimos hasta arco de triunfo, recorrimos todos los champs elysées, pasamos por el Louvre y nos adentramos en el barrio de la Bastille hasta encontrar un bistro donde comer. El menú? Sopa a l’ognion gratinée (hacía mucha calor, pero no quería irme sin probarla y por la noche tocaba crep! J) y pato! Después de comer pasamos por “le centre Pompidou”, “le jardín des Halles”, la tienda especializada en repostería de la calle Montmatre (mora), por Notre Dame, y acabamos dando una vuelta por el barrio de “Le quartier latin” donde degustamos unos fabulosos macarons de la famosa pastelería “Ladurée”!


Por la tarde/noche, fuimos a ver la puesta de sol a la torre Eiffel (qué gentío había haciendo picnics, tocando la guitarra…en definitiva, siendo felices!) y nos comimos un crêpe y medio (uno salado y medio dulce de postres…) a una de las creperias más cutres que encontramos. La gente era encantadora, el local extraño…lleno de motivos marineros imposibles de encajar con un menú donde exclusivamente podías encontrar crêpes. Pero, curiosamente fue uno de los momentos más felices en París así que guardaré un sitio bien especial en mis recuerdos para este curioso lugar. Me gustaría deciros el nombre, pero creo que ni lo miramos…

Y domingo bien temprano por la mañana cogimos (tomamos… :P) el metro+metro+tren hasta el aeropuerto Charles De Gaulle. Au revoir París!




9 comentarios:

  1. Quin viatge més xulo. En Kike i jo hi vam anar farà uns 5 anys, allà em va donar l'anell de promesa... quins records més bonics que m'has fet tornar a la ment. Molts petons.

    ResponderEliminar
  2. París.... és una ciutat de somni, d'aquelles que pots visitar mil cops i no te'n canses mai. Quina sort aquests esmorzars de terrassa... I no pots marxar de París sense haver tastat les creps i els macarons, je je je...

    ResponderEliminar
  3. Oooh! llavors no només París et va captivar!! :) I veient com sou d'originals segur que va ser un moment increible!


    Gemma, tens raó, marxava pensant en quan hi tonaria, se'm va fer ben curt!! Per sort la cuina no té fronteres i puc seguir menjant creps!! :)

    Molts petons a totes dues!!

    ResponderEliminar
  4. me has convencido...Mira no tenia en mente para los proximos destinos Paris ...pero acabo de rehacer la lista.No se si ire para la parte culinaria, por que todo lo que has probado parece buenisimo ,o por los paseos por los sitios con encanto ..lo que si se es que mi niño definitivamente ira por Eurodisney..Y por ultimo la foto de las sombras ENCANTADORA.

    ResponderEliminar
  5. quin viatje!! jo tinc mono de Paris, Londres...
    quina enveja!
    petonets

    ResponderEliminar
  6. hola!me acabo de hacer seguidora de esta pagina!jaja...
    ademas acababa de volver del Sushi Shop de Sant Cugat! de momento el material es bueno, aunque no sé si es por ser mediodia, no había mucha variedad como marcaban en el menú en su web, además el precio picaaaaa!
    qué página más chula!petons!

    ResponderEliminar
  7. Amalia, seguro que os lo pasariais genial. Este verano podriais hacer escala en París aprovechando que vais a Rumanía, no?? :P Gracias por tu comentario!!;) Petonets!

    Ivana, encantada!!Tens un blog increible. Ara m'hi perdré una estoneta!:P Jo també tenia molt mono de fer una escapada a una ciutat europea, va molt bé per desconectar mentres esperes les vacances d'estiu!! :) Petonets!

    Yiming (que raro se me hace no llamarte Fan...)! Ya has ido al de Sant Cugat!!jiji!! yo no he ido nunca, no se si los precios son iguales en todos lados, imagino que sí...En ese caso tendremos que poner en práctica lo que nos enseñaron, no? :) Un petonet ben fort seguidora!!

    ResponderEliminar
  8. La verdad es que estan geniales las fotos, y por sobre todo todas las cosas que se pueden probar alli, me gustaria saber si tienes alguna recomendacion en cuanto a hoteles en parís

    ResponderEliminar
  9. Wow! Finally I got a web site from where I know how to really
    obtain helpful facts concerning my study and knowledge.



    Also visit my page ... Biotin For Hair Growth
    Look at my web-site ; Biotin for Hair Growth Reviews

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails