Gairebé em fa vergonya publicar...no estem a 15 i a sobre des de l'últim post no m'he pogut passar per cap de les vostres cuines i això que a l'última entrada em vaig emocionar i tot amb les vostres ànims! Prometo passar-me bloc per bloc, però al meu ritme de tortuga... Mentrestant: moltíssimes gràcies, em va fer moltíssima il·lusió, de debò! I per si algú té curiositat, us informo que m'entan tractant molt bé i estan tenint molta paciència amb mi i que tot i que físicament divendres ja estava feta pols i em feia mal tot el cos, m'està agradant molt la feina d'obrador. Ara, reconeixo que és molt dura, no només per l'esforç físic, sinó pels horaris, l'organització, i perquè un error et pot espatllar la feina de moltes hores.
Ingredients:
12 carxofes
100 grams de taquets de pernil
1 cullerada de farina
2 cebes mitjanes picades (jo no n'hi vaig posar)
3 cullerades d'oli
3/4 de litre de líquid de coure les carxofes
Preparació:
Tallem els troncs de les carxofes i les fulles més dures.
Posem aigua i sal en una olla i la fem bullir.
Hi posem les carxofes i les fem bullir amb l'olla tapada uns 35 minuts. Les traiem amb unes pinces i les deixem escòrrer (no llencem l'aigua de l'olla on han bullit les carxofes).
Arrebossem les carxofes amb farina i les fregim en oli calent.
En una paella posem unes cullerades d'oli d'oliva i hi fregim ceba picada molt fina (jo no en vaig posar) fins que quedi daurada.
Afegim dues cullerades de farina i remenem.
Incorporem part de l'aigua sobrant de bullir les carxofes i anem remenant.
Afegim els taquets de pernil.
Ho aboquem a sobre les carxofes.
Ingredientes:
12 alcachofas
100 gramos de taquitos de jamón
1 cucharada de harina
2 cebollas medianas picadas (yo no puse)
3 cucharadas de aceite
3/4 de litro de líquido de cocer las alcachofas
Preparación:
Cortamos los troncos de las alcachofas y las hojas más duras.
Ponemos agua y sal en una olla y la hacemos hervir.
Ponemos las alcachofas y las hacemos hervir con la olla tapada unos 35 minutos. Las sacamos con unas pinzas y las dejamos escurrir (no tiramos el agua de la olla donde han hervido las alcachofas).
Rebozamos las alcachofas con harina y las freímos en aceite caliente.
En una sartén ponemos unas cucharadas de aceite de oliva y freímos cebolla picada muy fina (yo no puse) hasta que quede dorada.
Añadimos dos cucharadas de harina y removemos.
Incorporamos parte del agua sobrante de hervir las alcachofas y vamos removiendo.
Añadimos los taquitos de jamón.
Lo vertemos encima las alcachofas.
També aprofito per deixar-vos amb unes fotos de l'útlima comanda que vaig preparar per la festa sorpresa d'aniversari de la germana d'una amiga. Per celebrar-lo, em van demanar 35 pastissets petits de xocolata farcits de mermelada de gerds i ganache de xocolata i un pastís gran de dos pisos. No està muntant perquè entre els dos pisos que vaig fer jo, hi anava un pis de roses vermelles naturals que el feia escofet chic ambiances.
También aprovecho para dejaros con unas fotos del último pedido que preparé para la fiesta sorpresa de aniversario de la hermana de una amiga. Para celebrarlo, me pidieron 35 pastelitos pequeños de chocolate rellenos de mermelada de frambuesas y ganache de chocolate y un pastel grande de dos pisos. No está montando porque entre los dos pisos que hice yo, iba un piso de rosas rojas naturales que lo hacía Escofet Chic Ambiances.
Casi me da vergüenza publicar...no estamos a 15 y encima desde el último post no me he podido pasarp or vuestras cocinas y esto que a la última entrada me emocioné y todo con vuestros ánimos! Prometo pasarme por todos los blogs, pero a mi ritmo de tortuga... Mientras tanto: muchísimas gracias, me hizo muchísima ilusión, de verdad! Y por si alguien tiene curiosidad, os informo que me estan tratando muy bien y están teniendo mucha paciencia conmigo y que a pesar de que físicamente viernes ya estaba hecha polvo y me hacía daño todo el cuerpo, me está gustando mucho el trabajo de obrador. Ahora, reconozco que es muy dura, no sólo por el esfuerzo físico, sino por los horarios, la organización, y porque un error te puede estropear el trabajo de muchas horas.
I tot i la vergonya, hi havia una cosa que no em podia perdre i aquesta és la recepta del 15 que aquest mes fa un any!! Felicitats nois! :)
Aquest cop els nois de Ca la Bordeta ens proposaven fer una recepta amb carxofes i com no disposava de massa temps, he optat per una recepta sencilla però molt bona de la Simone Ortega: Carxofes arrebossades amb salsa i pernil.
Y a pesar de la vergüenza, había una cosa que no me podía perder y esta es la receta del 15 que este mes hace un año!! Felicidades chicos! :)
Esta vez los chicos de Ca la Bordeta nos proponían hacer una receta con alcachofas y como no disponía de demasiado tiempo, he optado por una receta sencilla pero muy buena de Simone Ortega: Alcachofas rebozadas con salsa y jamón.
Ingredients:
12 carxofes
100 grams de taquets de pernil
1 cullerada de farina
2 cebes mitjanes picades (jo no n'hi vaig posar)
3 cullerades d'oli
3/4 de litre de líquid de coure les carxofes
Preparació:
Tallem els troncs de les carxofes i les fulles més dures.
Posem aigua i sal en una olla i la fem bullir.
Hi posem les carxofes i les fem bullir amb l'olla tapada uns 35 minuts. Les traiem amb unes pinces i les deixem escòrrer (no llencem l'aigua de l'olla on han bullit les carxofes).
Arrebossem les carxofes amb farina i les fregim en oli calent.
En una paella posem unes cullerades d'oli d'oliva i hi fregim ceba picada molt fina (jo no en vaig posar) fins que quedi daurada.
Afegim dues cullerades de farina i remenem.
Incorporem part de l'aigua sobrant de bullir les carxofes i anem remenant.
Afegim els taquets de pernil.
Ho aboquem a sobre les carxofes.
Ingredientes:
12 alcachofas
100 gramos de taquitos de jamón
1 cucharada de harina
2 cebollas medianas picadas (yo no puse)
3 cucharadas de aceite
3/4 de litro de líquido de cocer las alcachofas
Preparación:
Cortamos los troncos de las alcachofas y las hojas más duras.
Ponemos agua y sal en una olla y la hacemos hervir.
Ponemos las alcachofas y las hacemos hervir con la olla tapada unos 35 minutos. Las sacamos con unas pinzas y las dejamos escurrir (no tiramos el agua de la olla donde han hervido las alcachofas).
Rebozamos las alcachofas con harina y las freímos en aceite caliente.
En una sartén ponemos unas cucharadas de aceite de oliva y freímos cebolla picada muy fina (yo no puse) hasta que quede dorada.
Añadimos dos cucharadas de harina y removemos.
Incorporamos parte del agua sobrante de hervir las alcachofas y vamos removiendo.
Añadimos los taquitos de jamón.
Lo vertemos encima las alcachofas.
També aprofito per deixar-vos amb unes fotos de l'útlima comanda que vaig preparar per la festa sorpresa d'aniversari de la germana d'una amiga. Per celebrar-lo, em van demanar 35 pastissets petits de xocolata farcits de mermelada de gerds i ganache de xocolata i un pastís gran de dos pisos. No està muntant perquè entre els dos pisos que vaig fer jo, hi anava un pis de roses vermelles naturals que el feia escofet chic ambiances.
También aprovecho para dejaros con unas fotos del último pedido que preparé para la fiesta sorpresa de aniversario de la hermana de una amiga. Para celebrarlo, me pidieron 35 pastelitos pequeños de chocolate rellenos de mermelada de frambuesas y ganache de chocolate y un pastel grande de dos pisos. No está montando porque entre los dos pisos que hice yo, iba un piso de rosas rojas naturales que lo hacía Escofet Chic Ambiances.
No te de vergüenza, todos tenemos nuestras cosas y cuando no hay tiempo o no hay inspiración no se puede forzar...
ResponderEliminarLa receta de las alcachofas me parece fantástica! Me ha entrado hambre de repente... :s
Qué manos tienes!!! esos pastelitos se ven tan y tan bonitos...
Filla mare meva quines mans!!! per on començo!!! per les carxofes que fan una pinta amb el pernilet que babejo!!! i les fotos son precioses. El treballet: si semblen caixetes!!! una monada!! i el pastis acabat amb flors naturals ho trobo una pasada i molt bona idea!!! et felicito!!!:)"por qué tu lo vales"!!Muaks
ResponderEliminarDe vergüenza nada! es muy de agradecer que con el poco tiempo de que dispones te acuerdes e inviertas tu tiempo en hacer la Recepta del 15, ya verás cuando la vean en La Bordeta que contentos se ponen, y mas una receta tan estupenda.
ResponderEliminarMe alegro que hayas empezado en el obrador, cuantas cosas vas a aprender! estarás cansadísima pobreta pero merece la pena, tu sigue adelante bonica.
Y los pastelitos mas monos no pueden ser, son ideales.
Te mando un besito y un abrazo, cuidate y aprende muchas cosas bonitas.
Mare meva Alba, ets tan crack! És que no tinc paraules... les fotos de les carxofes surten de la pantalla (i això que ja vaig ser una privilegiada al veure'n una en primícia!! jijiji) i la recepta té una pinta espectacular! I els pastissets? Són una meravella! En res t'haurem de tractar de vostè i et farem encàrrecs pels aniversaris (recorda que aquest any també en faig 30!! jijijiji)
ResponderEliminarRes, que moltes gràcies per ser com ets i per fer l'esforç de participar!!
Petonets bonica meva!
Sandra
que bé que t'agradi! I no m'extranya que surtis esgotada! Pensa que ho dic de primera mà! Vaig estar un any sense fent el servei de migdia de Hofmann i surtia cada dia baldada!! Ho vaig deixar pq vaig veure que la cuina definitivament no era el meu, si m'encanta i estic enamorada d'ella i m'hi passaria hores, però no cuinant per la resta :P I això no vol dir que no m'agradés el que feia, no, però no com per dedicar-m'hi i acabes molt molt molt esgotat!!! I encara que potser no es com a pastisseria, tb és veritat que a vegades es pot esgarriar la feinada d'hores en un segon!
ResponderEliminarLes carxofes m'encanten, sempre les he menjat arrebossades tal qual i d'aquesta forma han d'estar molt bones.
Petons bonica i ànims! A veure si un dia em puc passar per l'obrador :)
Boníssimes les carxofes, fan una pinta...
ResponderEliminarI l'encàrrec aquest és maquíssim, suposo que deu estar bo però l'aspecte és que és impressionant.
petoooo
Quins pastissets....!!!!!! Records
ResponderEliminarEspectaculars el pastisos, jo el vaig veure i tastar "en vivo i en directo". Enhorabona!
ResponderEliminarNo pateixis, que a mi em passa el mateix! Ja m'agradaria passar més sovint per blocs com aquest, d'una gran bellesa, però hi ha dies que no tinc temps ni d'obrir l'ordinador!
ResponderEliminarQuina recepta més fabulosa que ens portes!
I quina meravella de pastissets!!! Són una autèntica obra d'art! La perfecció absoluta!!! Ohhhh!!!
Petons
Niña de verguenza nada, te pasa como a mi que nunca publico el 15.... y nada mucho ánimo que siempre eres arrolladora en todo lo que emprendes!!
ResponderEliminarMil besos.
Nena al pas que vas aviat seràs una pastissera famosa!!
ResponderEliminarTot i que jo prefereixo el plat de carxofes, que m'encanten.
Ànims que aviat tindràs braços de Popeye.
Petoooooooooooooons!!!
Pero que maravilla de pastelitos! no me extraña que tardases en publicar! habrás quedado agotada después de este trabajón! ;-) jejeje bsss wapísima las alcachofas tbn me chiflan!
ResponderEliminarAlba, quina experència més bonica. I les carxofes, i els pastissos. Enhorabona!
ResponderEliminarNani
No et preocupis. A la vida hi ha prioritats i la teva ara és Hoffmann. La recepta de les carxofes té una pinta excel·lent, però em quedo amb els pastissets. Són increïbles! La veritat és que m'agradaria tastar-los.
ResponderEliminarUna abraçada i molts ànims!
Me encanta la receta de las alcachofas. Tienes un blog precioso.
ResponderEliminarYo he empezado solo hace unos meses, pero he sido demasiado atrevida y he comenzado con dos.
acosimalegustacocinar.blogspot.com
lascosasdecosima.blogspot.com
Mira a mi no m'importa que no vinguis a la meva cuina, jo el que vull es q publiquis...jajaj Venir aqui i veure les fotos dels encarrecs que prepares es al.lucinant i ets concient que les fotos de les carxofes son impresionants...
ResponderEliminarVinga un ultim esforç que dema ja es divendres i podres descansar i recordar que al començament totes les coses son dures...
Un petonet bonica
I es tard moolt tard pero ara al venir al teu bloc m'ha vingut a la memoria... FELICITATS!!! que divendres pasat va ser el teu cumple... dels 30 als 45 anys son uns bons anys... comences a recollir el que has llaurat i aixo fa feliç
Ostres, la recepta de carxofes es bona, pero aquests pastissets son monissims! quina traça!
ResponderEliminarM'alegro de que et vagi bé a la nova feina, molts ànims :)
ResponderEliminarLa recepta de les carxofes m'ha encantat *_* m'encanten les carxofes a mi xD
I els pastissos i pastissets et van quedar maquíssims!! m'encanten :)
Petons!! Cuida't!!:)
Además de unos pasteles preciosos... gracias por una receta de alcachofas tan fácil...y rica! muy rica!
ResponderEliminarHace siglos que no preparo alcachofas, creo que me voy a animar con esta receta ;)
Val més tard que mai! ;)
ResponderEliminarI la combinació de les carxofes amb pernil és deliciosa, m'encnata!
VErgüenza ninguna, Alba, todos tenemos vida fuera de internet y por temporadas tenemos más tiempo para dedicarle o menos.
ResponderEliminarLas alcachofas se ven bien ricas y los pastelitos, preciosos,divinos, una locura.
Besos.
Qué pasada de fotos Alba! Y los pastelitos monísimos, qué gran trabajo! Bss
ResponderEliminarMai havia vist carxofes mes maques!!!
ResponderEliminarRecepta perfecta i l'encàrrec mes!!! quina passada!!!
Aquest vespre o ensenyo a les nenes de casa... de tres i sis anys...
Petons.
Que bien Alba, se te siente muy feliz con tu aventura :) me alegro mucho. La receta, estupenda pero y ese pedido!!! pero que mono!!! Sigue contandonos como te va entre rato y rato.
ResponderEliminarUn besote
El que no tengas tiempo para visitarnos, es buena señal... quiere decir que lo que estas haciendo te tiene atrapda!! Las alcachofas estupendas, y los pastelitos... no tengo palabras, me los comeria ya!!!
ResponderEliminarLa recepta de les carxofes m'encanta i la faré i els pastels genials...ets una artista!!!
ResponderEliminarmolts petons
Alba, mi niña, no te tienes que disculpar, últimamente estamos todos desbordados, y tu tienes la mejor de las razones...ya vendrás cuando puedas, mientras disfrutamos de tus recetas y tus fotos. De las alcachofas es que no recuerdo ni a qué saben, aunque se que no me desagradan, seguro que hechas así me las como todas! Y de esa maravilla de cositas que haces con tus manos, enhorabuena, son preciosas, ya te lo he dicho un montón!!! Me imagino lo rico que estaba y lo espectacular de la tarta de pisos con esas rosas en medio (pide una foto!!!)
ResponderEliminarBesos mi reina, que sigas disfrutando de tu trabajo!!!
Hola Alba, hace ya días que no me pasaba por aquí, La primera foto de la alcachofa es de revista! El plato para comérselo sin piedad y las tartas y minis son una monada.
ResponderEliminarTe mando un beso gordo
Las alcachofas me apasionan y los paquetitos te han quedado maravillosos. Un beso
ResponderEliminarcuántas cosas, Alba! me alegro que estés tan contenta en tu trabajo, estarás agotada pero "sarna con gusto no pica" eh? no sabes lo afortunada que eres en hacer lo que te gusta!
ResponderEliminarotra cosa, me encanta la foto de la alcachofa!!y qué lujo de pastelitos preparaste!
besos, guapa, y a seguir!!
Las alcachofas seguro que estaban muy buenas pero los pastelitos… mmmm, qué monada!!! Qué bien saber que te va bien. Seguro que irá todavía mejor :)
ResponderEliminarM'agraden molt les carxofes. M'agrada fer-les saltades amb pernil, també amb gambes estan molt bones. No les he fet mai com la recepta que presentes tu. Té una pinta boníssima. Molts ànims per aquest treball, encara que siga dur, segur que t'aporta molts beneficis i n'aprens molt. Un beset.
ResponderEliminarMe encanta esas alcachofas, que pinta. Y el pedido de esos pastelitos son preciosos. Bss
ResponderEliminarÉs que les carxofes són tan bones que necessitem pocs complements! Molts ànims guapa, és genial lluitar pel que ens fa feliços a la vida!!!
ResponderEliminarPetons!
Deu meu, quants mini pastissets, segur que van encantar!! Segueixo sempre el teu bloc perque tens idees genials, per aquest motiu al meu bloc t'he donat el premi a el "blog que m'inspira!!
ResponderEliminarun peto
Bueno bueno, qué pastelitos más monos, por dios!!!! Enhorabuena, Alba!!!
ResponderEliminarY en cuanto a la receta, qué cosa más rica! Además, la primera foto es espectacular, me he quedado embobada mirándola!!!
Besos y sigue así, te vas a convertir en una maestra pastelera!!!!
Preciosos los pasteles que hiciste, menudo trabajo perfecto!!! las alcachofas me encantan ;) un beso
ResponderEliminarLas alcachofas cocinadas en este modo son una pasada. Me encanta la receta. Los pastelitos ni te digo, te han quedado preciosos. Un abrazo y muchas gracias.
ResponderEliminarSara M.
Una forma deliciosa de preparar las alcachofas, aunque la verdad es que a mí me encantan y necesito poco para comerlas! Las fotos de los pastelitos me encantan. ¡Un beso! http://www.funfoodiefun.blogspot.com
ResponderEliminarAi Alba, no ser per on començar! Primer estic molt conteta tot això de l'obrador, quina passada, no m'imagino com pot ser però ja havia vist algun altra blog d'una noia que hi estava estudiant i també deia que era molt dur i cansat. Gaudeix i aprofita el temps, que és una gran oportunitat.
ResponderEliminarLes escarxofes es veuen genials i com m'agraden les fotos!!!! Mua!!!
Però si tu acabaràs siguent una professional de la cuina, no de l'alta gastronomia. Però quins pastissets més bonics. Quan algú em diu, -tu si que saps cuinar! Llavors penso: -mare meva, però si no heu vist rest del que corre per la xarxa, hi ha gent que fa coses fantàstiques que jo no els hi arribo ni a la sola de la sabata! I això penso de tu, és genial això de l'encàrrec, m'agrada moooooooooooooolt!
Petonets, guapa! i gaudeix, gaudeix i passa-ho molt bé!
dios mio me encanta estos pasteles dámata!! jajja buenísimS!
ResponderEliminarque tengas buen finde!
www.estanochesoyunaprincesa.com
que buena pinta!
ResponderEliminarme has abierto el apetito!
besitos
Be.
Increíble la pinta que tiene!
ResponderEliminarMuchas gracias por tu visita y te sigo desde ahora!
xoxo
M.
Impresionante las alcachofas!!!
ResponderEliminarUnas fotos preciosas!!
Sense paraules m'he quedat al veure els pastissos, son ideals. Els petits no poden ser més perfectes, m'encanten. La recepta de les carxofes estarà també boníssima, pero desprès d'haver vist els dolços...
ResponderEliminarPetons
Tus pastelitos tienen muy buena pinta!!!
ResponderEliminarDavid K
Great blog you have got here.. It's hard to find high quality writing like yours nowadays. I truly appreciate people like you! Take care!!
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