lunes, 13 de febrero de 2012

Coconut, Gianduja & Chocolate tarts


Per fi puc publicar!! I ho faig avui perquè tenia el dia lliure i perquè fa dies que tinc moltes coses que agraïr per aquí ;)!
Gràcies a tots pels ànims que m'heu anat donant en els vostres comentaris tot i no poder-me passar pels vostres blocs. No sabeu quant us trobo a faltar!!
Gràcies a l'Eva de Home Baked pel premi que em va donar com a blog que l'inspira. Encara no li havia pogut agrair i no perquè no em fes il·lusió que me'n va fer moltíssima!! :) Moltes gràcies guapa!!
Moltes gràcies a tots els que em seguiu. Ja he passat dels 300 seguidors! :) Ho hauré de celebrar amb algun sorteig, no?? :P (i alguna crònica sobre el meu primer mes d'stagier, què ràpid m'ha passat!!)
Gràcies a l'Esther per les seves paraules des de Japó ;)
I gràcies als que m'envieu mails posant-me al dia de tot el que passa per la xarxa ;P!

Si és que qui no té un bloc no sap el que es perd! ;P
Por fin puedo publicar!! Y lo hago hoy porque tenía el día libre y porque hace días que tengo muchas cosas que agradecer por aquí ;)!
Gracias a todos por los ánimos que me habéis ido dando en vuestros comentarios a pesar de no poderme pasar por vuestros blogs. No sabéis cuánto os echo de menos!!
Gracias a Eva de Home Baked por el premio que me dio como blog que lo inspira. Todavía no le había podido agradecer y no porque no me hiciera ilusión que me hizo muchísima!! :) Muchas gracias guapa!!
Muchas gracias a todos los que me seguís. Ya he pasado de los 300 seguidores! :) Lo tendré que celebrar con algún sorteo, no?? :P (y alguna crónica de mi primer mes d'stagier, qué rápido me ha pasado!)
Gracias a Esther por sus palabras desde Japón ;)
Y gracias a los que me enviáis mails poniéndome al día de todo el que pasa por la red ;P!

Si es que quien no tiene un blog no sabe el que se pierde! ;P



A més a més, volia aprofitar per felicitar a algú molt proper a mi que demà fa anys i cada dia està més guapa...a la meva mare! ;) MOLTÍSSIMES FELICITATS i moltes gràcies per tot ;). Ara no ens podem veure massa però tindràs el teu pastís amb espelmes ben aviat. Per ara t'envio aquest virtualment!! :)

Además, quería aprovechar para felicitar a alguien muy cercano a mí que mañana hace años y cada día está más guapa...a mi madre! ;) MUCHÍSIMAS FELICIDADES y muchas gracias por todo ;). Ahora no nos podemos ver demasiado pero tendrás tu pastel con velas bien pronto. Por ahora te envío este virtualmente!! :)


Ingredients (per dos tartaletes):

Per la base (base recepta de Martha Stewart)
100 grams de coco ratllat
1 i 1/2 tablespoon de mantega pomada

Per la ganache de gianduja:
50 grams de llet
150 grams de gianduja (he fet servir Valrhona. la podeu comprar a My lovely food)

Per la ganache de xocolata:
50 grams de xocolata 70% (he fet servir guanaja de Valrhona)
50 grams de nata líquida

Ingredientes (para dos tartaletas):

Para la base (base receta de Martha Stewart)
100 gramos de coco rallado

1 y 1/2 tablespoon de mantequilla pomada

Para la ganache de gianduja:
50 gramos de leche
150 gramos de gianduja (he usado Valrhona. la podéis comprar a My lovely food)

Para la ganache de chocolate:
50 gramos de chocolate 70% (he usado guanaja de Valrhona)

50 gramos de nata líquida

Preparació:

Per la base: barregem el coco i la mantega pomada amb les mans fins obtenir una massa compacta. Folrem els motlles de tartaleta presionant bé perquè agafi forma. Ho posem uns 10/15 minuts al forn prescalfat a 180 ºC.
Per la ganache de gianduja: tallem la gianduja a trossets, la reservem en un bol. Escalfem la llet al micro fins que bulli. L'aboquem a la gianduja en tres vegades remenant bé cada cop. Aboquem una mica de gianduja sobre les tartaletes cuites.
Per la ganache de xocolata: desfem la xocolata al bany maria o micro (poc a poc vigilant que no es cremi) fins arribar a uns 40/45 ºC. Calentem la nata a la mateixa temperatura. Ho barregem tot i ho aboquem a les tartaletes. Deixem quallar i decorem.

Preparación:

Para la base: mezclamos el coco y la mantequilla pomada con las manos hasta obtener una demasiada compacta. Forramos los moldes de tartaleta presionando bien para que coja forma. Lo ponemos unos 10/15 minutos al horno precalentado a 180 ºC.
Para la ganache de gianduja: cortamos la gianduja a trocitos, la reservamos en un bol. Calentamos la leche al micro hasta que hierva. Lo vertemos a la gianduja en tres veces removiendo bien cada vez. Vertemos un poco de gianduja sobre las tartaletes cocidas.
Para la ganache de chocolate: deshacemos el chocolate al baño maría o micro (poco a poco vigilando que no se queme) hasta llegar a unos 40/45 ºC. Calentamos la nata a la misma temperatura. Lo mezclamos todo y lo vertemos a las tartaletas. Dejamos cuajar y decoramos.



Feliç Sant Valentí, per cert!!
Us deixo amb una cançó d'una película amb una història d'amor molt diferent, Drive - Under your spell.

¡¡Feliz San Valentín, por cierto!!
Os dejo con una canción de una película con una historia de amor muy diferente, Drive - Under your spell.




48 comentarios:

  1. Paso a puro saludarte porque la tarta no, ya sabes que no. A tus pancitos de la otra vez le pude sacar los chocolates, pero a esta tarta no le puedo quitar nada, además asi está tan linda!!
    Cómo te ha ido?, me alegro que publicaras, que tuvieras un tiempito para hacerlo :).
    Un abrazo.

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  2. Alba! m'alegro de veure't! sobretot si vens carregada de xocolata, jeje!

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  3. Para una chocoadicta como yo esto es un pecado capitla.

    Muas!

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  4. Ole, ole!!!! Com m'agrada veure't per aquí amb aquestes coses tan bones que sempre ens portes! :D Quina pinta, nena!! Ens en faràs, oi?? jijijiji
    FELICITATS A LA MAMA!!
    La peli em va encantar, genial que l'hagis posat! :)
    Petonets guapa
    Sandra

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  5. Impressionant!La meva perdició és la xocolata i això té una pinta... Em faràs una pel meu cumple????
    Felicitats virtuals a la mami, pel seu aniversari i per haver-te fet a tu! : )
    muaaaaaa

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  6. Alba me alegro que puedas publicar y felicidades por pasar ya de 300 seguidores y tranquila que iras subiendo como la espuma, una estupenda trata de chocolate
    peto

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  7. Insuperables!! Aquestes tartaletes són fantàstiques. M'encanta la combinació chocolata-coco, m'agrada des de sempre, així que m'emporto la idea per provar-la a casa.
    Un petó i Felicitats per la part que et toca!!
    MAR, de El que no mata engreixa

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  8. ¡Preciosa, Alba, super tentadoras!! Me alegro de que hayas tenido un ratín para publicar, debía estar de vicio.
    Un besote, guapa!!!!

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  9. Hola guapa!
    enhorabona pels teus seguidors!!! i de que tornis a publicar. Felicitats per la tarta i per la part que et toca!!
    Petonets

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  10. Albaaaaaaaaa, com enyorem les teves entrades! però no pateixis que val la pena!!! a més suposo que sóc la prmera al teu curset, no? jajajajajajja. Moltes felicitats a la teva mare de part nostra!!! ;P i quin pastís més bo nena!!!! milions de petonets bonica!!! ah! i si fas un sorteig, creus que tindré tanta sort de que em toqui??? jijijiji

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  11. Qué maravilla...
    Es una tarta de lujo, ideal para el cumple de una mami!

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  12. Si es que venía y venía a ver si ya nos tenías un post lleno de cariño como todos, y mira mi sorpresa con esa tarta preciosa, con la música y ese guiño a tu Mami y a todos los que te leemos!

    Un abrazo preciosa!!

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  13. Hola Alba!!! encantada de tenir-te per aquí de nou i amb aquesta tarta tan rebona ningú és podrá resistir!!! fins aviat maca:) Petonets

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  14. Enhorabuena por tener ya tantos seguidores, y los que vas a ir ganando en nada de tiempo, porque quien no te sigue no sabe lo que se pierde!! Por ejemplo estas maravillosas tartaletas, que me traen además recuerdos de unas de la panadería de mi calle cuando era pequeña :). Me encanta que combine coco con gianduja, totalmente irresistibles!
    Muchísimas felicidades a tu madre, que no se te olvide prepararle una tarta :D

    Un abrazo

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  15. quina entrada més bonica!
    petonets

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  16. Mmmm, tartaletas de chocolate… Que siga yendo todo muy bien :)

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  17. Tu no et preocupis, nosaltres ja sabem que no pots venir pq estas molt ocupada... ja tindres temps de venir.
    El que realment es important es que publiquis coses bones i tot et vagi be.

    Un petonet bonica

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  18. Lo mereces Alba, estas recetas que nos dejas y la forma en que cuidas y llenas tu blog de cariño no puede tener otra respuesta.

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  19. Alba, guapa, ja et trobavem a faltar!!! A tu t'ha passat ràpid però a nosaltres se'ns fa etern sense les teves cróniques, ja tenim ganes de veure què estás fent i aprenents a l'obrador.
    Un pastís preciós i boníssim, ben farcit de xocolata, tal i com ha de ser per un dia tant especial. A les mares se les ha de cuidar molt;-)!
    Petonets i fins aviat!

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  20. Ah! no he vist la pel·lícula però m'encanta la cançó!!!!

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  21. quin luxe de pastís!!! la veritat és que si que se't trobava a faltar! m'en alegro que aquesta nova etapa vagi sobre rodes: enhorabona!!
    petonets

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  22. Si que has fet una entrada bonica! No et preocupis, sembla que tots anem corrent corrent, i més amb la teva nova aventura, com vols fer? espere que et vagi molt be al teu stand ;)
    Petons reguapa

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  23. Que bien que estés por aquí, la tarta estupenda...petonets

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  24. Això té una pinta impresionant! tinc la boca feta aigua!!
    M'alegra tornar a veure noves receptes!

    kss

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  25. una entrada muy bonita. Y las fotos estupendas como foto y las tartaletas me las llevo. No te preocupes pq. andamos todos liados. Mil bss guapa.

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  26. Aquest pastís és una perdició. M'ha agradat molt la idea de la base, la provaré.
    Espero que ens veiem aviat, mentrestant et seguirem enviant mails embruixats.
    Petonets i aprofita l'stage amb totes les teves forces crack!

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  27. Ala, Alba, just ahir et vaig escriure un mail....ja ha passat un mes q estas allà? ostres, q rapid!

    gaudeix molt i ja ens explicaras.....

    he flipat amb la base de coco, queda apuntada i felicitats a ta mare!

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  28. Quin patís més original amb el coco fent de base de galeta, t'han quedat unes tartaletes d'escàndol.
    Segueix disfrutant de la teva experiència i aprèn molt! Nosaltres et seguirem esperant aquí, com sempre :)
    Petons maca!

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  29. Y nosotras también te echábamos de menos!!! Qué entrada más triunfal has hecho, una tarta excelente. Besos.

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  30. Si que se te echa de menos, de verdad!
    bueno, vaya recetaza, me encanta esta tarta con esa base tan original, con coco..., queda fichadísima! además, me encanta cómo las has presentado, con el corazoncito...cuándo nos vas a contar tus aventuras en el trabajo?
    besos

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  31. La primera fotografía es de concurso, simplemente perfecta! y la tarta irresistible! un besito Alba

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  32. Quina il.lusió Alba!!! El pastís boníssim, xocolata a tope ;-)

    t'esperem amb moltes ganes.

    molts petons bonica!!

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  33. Alba, se te echa de menos, pero estoy contenta de que hayas seguido el camino del obrador, cuantas cosas estarás aprendiendo!
    Muchas felicidades a tu mami y a ti por este magnífico pastel. Las imágenes habla por si solas.
    Un besito y felicidades también por toda la gente que te seguimos, te lo mereces con creces bonica.

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  34. Se te siente super feliz Alba, estoy deseando que nos hagas una cronica de estos días ¿un mes ya? es genial y el chocolate tambien jajaja Feliz cumple mami!!!

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  35. Hola Alba, que bé que hagis tornat. Xocolata forever!
    Nani

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  36. Uns pastissets deliciosos per a xocoaddictes totals. Boníssims i de vici total!!!!

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  37. Me he quedado tan prendada de tu primera foto que he tardado bastante en poder leer la receta. Las fotos preciosas, y ahora que he leido la receta fantástica!

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  38. Moltes felicitats a la teva mami!!! I ànims per a tu, estarem pendents del tot el que compartiràs d'aquesta experiència. Un pastís deliciós. Em quedo amb la base feta amb coco, això ho hem de provar!!!
    Petonets guapa

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  39. Albeeeta!!
    Quina alegria veure una entrada teva!!
    Pensa que és veritat que estàs cansada però que fas el que t'agrada. Lluites per una il.lusió. Així que molts d'ànims!!
    M'ha agradat la base de coco. Apuntat!
    Molts d'anys a la teva mare!
    Petons!
    Ah, i jo sóc la segona del curset, eh?? ;P

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  40. Alba te hecho de menossssssssssssssssssssss y que pruebe los lunes.. o los martes tus recetas mas :) no hay derecho!! que buena pinta y con lo buena que debe ser..
    Amalia

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  41. Alba guapísima, se te echa de menos!! Pero si tú estás contenta ya sabes que es lo que importa!!
    Felicidades a tu mami, el cumple de la mía fue el 10 de febrero, y esa tarta que se ve genial con la base de coco. Me ha encantado!!
    Un beso enorme.

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  42. Hola Alba! Qué bueno leerte! La tarta es espectacular mi niña! Me alegro que estés bien y que estés disfrutando de tu stage...por aquí estaremos esperando tu crónica :)
    Un beso grande!

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  43. No se m'acut una felicitació en la distància més perfecta que aquesta jeje :) Però li hauràs de repetir quan la vegis, ehh??
    Ja va bé que estiguis ocupada, això vol dir que les coses et van bé! :) I sí, exigim la crònica sobre l'stagier!! I un sorteig també anirà bé, perquè negar-t'ho jaja

    Un petonet guapa! :D

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  44. Me encanta la gianduja, tiene una pinta espectacular. Me alegro que esés bien y disfrutando! Un beso

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  45. Bueno, me alegro mucho de que estés disfrutando de esta nueva etapa. Me imagino que tiene que ser muy duro, pero también reconfortante, no? Te deseo mucha suerte, espero que este cambio sea para bien y te haga muy feliz!!!!
    Las tartaletas se ven divinas. No sé qué es la gianduja, la verdad. Seré una ignorante? Pero en cualquier caso, me arriesgaría a probar tus tartaletas :P
    Un beso y cuídate mucho!!!

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  46. Alba bonita que es simplemente perfecta y me ha cautivado ese mini corazón.
    Bsitos preciosa

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  47. Quina pinta aquestes tartaletes! Han d'estar boníssimes!

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  48. Oh! però q bones han d'estar!!! mmm

    Petons
    Anna

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