miércoles, 28 de noviembre de 2012

Galette


No cal dir que fa una eternitat que no publicava, oi? :P La fa, però tot té una explicació i aquesta és de les que es poden explicar amb un somriure molt gran a la boca : D.

No hace falta decir que hace una eternidad que no publicaba, verdad? :P La hace, pero todo tiene una explicación y esta es de las que se pueden explicar con una sonrisa muy grande a la boca : D.

Molts dels que em seguiu ja sabeu que ara farà un any que vaig decidir deixar la meva feina per canviar radicalment de professió després de començar un curs de pastisseria a Hofmann i descobrir que volia convertir el que feia temps era la meva afició, en la meva professió. Així que vaig decidir seguir estudiant a la Hofmann mentres feia un stage a la seva pastisseria, el quan va acabar el passat juny.

Muchos de los que me seguís ya sabéis que ahora hará un año que decidí dejar mi trabajo para cambiar radicalmente de profesión después de empezar un curso de pastelería a Hofmann y descubrir que quería convertir lo que hacía tiempo era mi afición, en mi profesión. Así que decidí seguir estudiando en Hofmann mientras hacía un stage en su pastelería que acabó a finales de junio de este año. 

Però mentres feia tot això, uns fantàstics amics van decidir que confiaven tant en mi com per proposar-me  un dels reptes més grans que fins ara he viscut: muntar un negoci relacionat amb al pastisseria!! Us imagineu quina cara vaig fer?
He de confessar que tinc una por immensa, però que també estic molt il·lusionada, tinc moltes ganes de posar-me a treballar i em sento molt afortunada de comptar amb amics com ells! :)

Pero mientras hacía todo esto, unos fantásticos amigos decidieron que confiaban tanto en mí cómo para proponerme uno de los retos más grandes que hasta ahora he vivido: montar un negocio relacionado con la pastelería!! Os imagináis qué cara hice? 
Tengo que confesar que tengo un miedo inmenso, pero que también estoy muy ilusionada, tengo muchas ganas de ponerme a trabajar y me siento muy afortunada de contar con amigos como ellos! :) 

I avui per fi, puc ja dir públicament que el maig d'aquest any va nèixer Galette (l'empresa, el negoci encara no està en marxa, però poc li queda ;)), un obrador de pastisseria d'on espero que surtin coses mooolt bones!!
Podeu clicar sobre al imatge per anar a la web. Aquesta encara no està activa, s'està "fornejant" i tot i que veureu que està en castellà, estarà tant en català com en castellà, com ja us tinc acostumats per aquí! També el blog estarà en dos idiomes, com ens agrada complicar-nos la vida!! :P
També tenim FB de Galette i us estaria immensament agraïda si cliquessiu al Me Gusta. A més si ho feu, en uns dies començarem un joc de pistes amb un regal final que us encantarà!! :)

Y hoy por fin, puedo ya decir publicamente que en mayo de este año nació Galette (la empresa, el negocio todavía no está en marcha, pero poco le queda ;)), un obrador de pastelería de donde espero que salgan cosas muuuuy buenas!! 
Podéis clicar sobre la imagen para ir a la web. Esta todavía no está activa, se está "horneando" y a pesar de que veréis que está en castellano, estará tanto en catalán como en castellano, como ya os tengo acostumbrados por aquí! También el blog estará en dos idiomas, como nos gusta complicarnos la vida!! :P 
También tenemos FB de Galette y os estaría inmensamente agradecida si hacéis click al Me Gusta. Además si lo hacéis, en unos días empezaremos un juego de pistas con un regalo final que os encantará!! :)
Però no puc deixar això així, perquè és molta la gent a qui he d'agrair coses. No em cansaré de donar les gràcies a tot l'equip de Hofmann i en especial a l'Eric per haver-me donat la oportunitat de formar part del seu equip com una més, i a tota la gent de l'obrador que ha tingut tanta paciència amb mi! ;).

Pero no puedo dejar esto así, porque es mucha la gente a quien tengo que agradecer cosas. No me cansaré de dar las gracias a todo el equipo de Hofmann y en especial a Eric por haberme dado la oportunidad de formar parte de su equipo como una más, y a toda la gente del obrador que ha tenido tanta paciencia conmigo! ;).  

També he de donar les gràcies a tots els blocaires que amb els vostres comentaris m'heu animat a seguir publicant i heu compartit tantes coses bones (mai millor dit!!) amb els vostres posts!! A les bruixetes que m'han estat recolzant amb tot aquest projecte i a l'Íngrid i al Marc de My Lovely Food que m'han escoltat, animat i assessorat en tot el que han pogut i més! :)

También tengo que dar las gracias a todos los blogueros que con vuestros comentarios me habéis animado a seguir publicando y habéis compartido tantas cosas buenas (nunca mejor dicho!!) con vuestros post!! A les bruixetes que me han estado apoyando con todo este proyecto y Íngrid y a Marc de My Lovely Food que me han escuchado, animado y asesorado en todo el que han podido y más! :)

També als meus amics (i als de l'Arnau que una mica meus també ho són, oi? ;) ) que m'han confiat els postres moooooltes vegades, fins i tot taules dolces pels seus casaments i que no han deixat d'animar-me i ajudar-me ni un moment. 

También a mis amigos (y a los de Arnau que un poco míos también lo son, verdad? ;) ) que me han confiado los postres muuuchas veces, incluso mesas dulces para sus bodas, y que no han dejado de animarme y ayudarme ni un momento.

A l'Enric per ajudar-nos i deixar-se la pell més del que hauria en el local, en Maltin podrà deixar de plorar aviat! :P

A Enric por ayudar-nos y dejarse la piel más de lo que debería en el local, Maltin podrá dejar de llorar pronto!! :P

Als companys de feina de l'Arnau que s'han menjat totes les sobres de proves i pifies mil que he fet, de fet em consta que els encanta saber que algo no m'ha sortit bé...jeje!! Us dec un postre amb condicions!!

A los compañeros de trabajo de Arnau que se han comido todas las sobras de pruebas y pifias mil que he hecho, de hecho me consta que los encanta saber que algo no me ha salido bien...jeje!! Os debo de un postre en condiciones!!

No puc oblidar-me dels que han sigut els meus padrins del negoci ;): el Fermí, la Carme i família, que des de fa temps m'han encarregat tots els pastissos de totes les celebracions que han tingut, m'han donat consells i sempre m'han fet una publicitat fantàstica.

No puedo olvidarme de los que han sido mis padrinos del negocio ;): Fermí, Carme y familia, que desde hace tiempo me han encargado todos los pasteles de todas las celebraciones que han tenido, me han dado consejos y siempre me han hecho una publicidad fantástica.

També he de donar les gràcies a la meva família i a la de l'Arnau que m'han hagut d'escoltar més del que és sa :P, han hagut d'ingerir més sucre del que està permès segur, jjj, i sempre han pensat amb mi a l'hora d'encarregar qualsevol dolç.

También tengo que dar las gracias a mi familia y a la de Arnau que me han tenido que escuchar más de lo que es sano :P, han tenido que ingerir más azúcar del que está permitido seguro, jjj, y siempre han pensado en mí a la hora de encargar cualquier dulce.

En especial donar les gràcies als meus pares per recolzar-me en tots els sentits en aquesta nova etapa que fa un temps vaig començar. Que no ha de ser fàcil pair que la teva filla decideixi dedicar-se a algo que no té res a veure amb el que ha estudiat! jjjj!! :P Però ells ho han fet i molt i molt bé! Us estimo molt. Mil gràcies per tot!!

En especial dar las gracias a mis padres por apoyarme en todos los sentidos en esta nueva etapa que hace un tiempo empecé. Que no tiene que ser fácil que tu hija decida dedicarse a algo que no tiene nada que ver con el que ha estudiado! jjjj!! :P Pero ellos lo han hecho y muy, muy bien! Os quiero mucho. Mil gracias por todo!!

Finalment, he de donar-li un GRÀCIES IMMENS a l'Arnau, el meu company, el que em va animar des del principi a que em tirés de cap en aquesta nova aventura, el que m'ha aguantat mil plors i... mil factures de llibres, cursos, ingredients, atrezzos... sense queixar-se, jeje!! :P GRÀCIES NÀUFRAG, per deixar-me un lloc tan privilegiat a la teva illa. ;)

Finalmente, tengo que darle uno GRACIAS INMENSO a Arnau, mi compañero, el que me animó desde el principio a que me echara de cabeza en esta nueva aventura, el que me ha aguantado mil llantos y... mil facturas de libros, cursos, ingredientes, atrezzos... sin quejarse, jeje!! :P GRÀCIES NÀUFRAG, por dejarme un lugar tan privilegiado en tu isla. ;)

I ara, com avui no tinc recepta, us deixo amb les fotos d'alguns pastissos que he fet darrerament!

Y ahora, como hoy no tengo receta, os dejo con las fotos de algunos pasteles que he hecho últimamente!


34 comentarios:

 1. Alba, m'he emocionat, quin escrit tan maco!!!!
  Ja saps que en penso, t'anirà molt i molt bé, et mereixes el millor!
  Un petonàs i moltíssima sort!

  ResponderEliminar
 2. ¡Enhorabuena por animarte, por ser valiente y atreverte! Ya le he dado el me gusta de fb con mi cuenta personal y con la de mi blog.
  Mucha, mucha suerte en este proyecto, seguro que con ese cariño y ese buen hacer lograrás lo que te propongas.
  Un abrazo grande.

  ResponderEliminar
 3. Oooostres, nena, ja era hora q fos public!!!! ja saps q en quan pugui, m'escapo i vinc a veure aquesta Galette....molta sort i a gaudir de la feina!!

  Petons,

  ResponderEliminar
 4. Felicidades corazón!!! Estoy segura que te irá estupendamente y que alegría que tus amigos confien en ti, no los defraudarás regalas ternura y delicia al mismo tiempo.

  Besos y mucha buena vibra!!!!

  ResponderEliminar
 5. Felicidades!, con todas las maravillas que haces te irá muy bien, mucha fé y adelante!
  Un abrazo.

  ResponderEliminar
 6. Alba et desitjo molta, molta sort! que tot surti molt bé y que segueixis sempre amb la mateixa il.lusió!

  ResponderEliminar
 7. Muchas felicidades Alba y mucha suerte en este proyecto que con tus ganas ,tus manos y la ayuda que comentas triunfareis seguro.
  un peto

  ResponderEliminar
 8. Me alegro mucho de que las cosas te vayan tan bien. Te deseo mucha suerte con este nuevo proyecto =)
  Besos!

  ResponderEliminar
 9. Cuánto me alegro Alba!!! Estoy deseando que abras las puertas para ir a visitarte ;). Seguro que te irá genial y sobretodo, serás feliz con lo que haces :). Besos.

  ResponderEliminar
 10. Aiis, jo no et conec i tb m'emocionat! Enhorabona Alba, a seguir avant!!! Com mola!
  Quan sigues mestra repostera avisa'm que necessite fer un partís com el de xocolata amb les flors grogues! Per favor, quina meravella!
  Molt d'ànim i sempre avant!
  Petons :D

  ResponderEliminar
 11. Com a bona bruixeta, t'asseguro que que també m'he emocionat! Ets una super crack, i això havia de sortir per algun lloc! I segur que tot seran èxits, no pot ser d'altra manera carinyet! ENHORABONA!! I a començar a muntar alguna trobada, eh?
  Sooooooort!
  Petonets
  Sandra

  ResponderEliminar
 12. Que preciosidad de pasteles Alba! Enhorabuena en tu nuevo proyecto seguro que lo harás fenomenal! fue un placer conocerte en BCN lástima que te marchases tan pronto pero ahora lo entiendo!jejeje Bsss wapísima.

  ResponderEliminar
 13. wow Alba.. que be!!!!
  Enhorabona i moltissim exits! Desde ja soc fan per no perdre´m ni una!
  (Un plaer coneixe´t a la fira)
  :)

  ResponderEliminar
 14. Preciosa!!!!!!!! que estic amb unes llàgrimes inmenses a la cara!!!!!!!!!!! aixxx bonica! t'estimo molt!! i saps que serà tot un èxit! hi heu posat força, ganes i el cor, així que només podrà anar fantàsticament! ja saps que pots comptar amb nosaltres per tot el que necessitis i més, jo només et puc estar més que agraïda perquè en t'has convertit en una persona molt important en la meva vida!! gràcies i endavant!!!!!!!!!!!!!! muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  ResponderEliminar
 15. Enhorabona guapíssima!! Et desitjaria sort però se que no et farà falta i que tot anirà molt bé, perquè quan un projecte neix de l'il·lusió, quan es deix l'emprempta d'un mateix en cada detall, i es gaudeix d'allò que es fa no pot anar de cap altra manera que no sigui fabulosament bé. Perquè quan es persegueix un somni i finalment es fa realitat, s'han viscut tants moments i il·lusions contruint-lo que tot el que vingui després ja habrà valgut la pena, disfruta de cada instant que et brindi aquesta nova oportunitat i mai perdis tota aquesta creativitat i el bon gust que et caracteritzen. No importa si es fan pastissos, es dissenya roba o s'escriu, es tracte de que tingui encant, que sigui únic i irrepetible i que tingui algo de l'autor, perque sense coses boniques la vida seria molt trista, i tu ets d'aquelles persones que desborden encant en tot allò que fan. No canvis.

  Petonets!!

  ResponderEliminar
 16. Enhorabona Alba, és un gran pas que segur que et va molt bé. Et desitjo tota la sort del món, i no dubtis que em passaré per la Galette a conèixer-te. Una abraçada!

  ResponderEliminar
 17. Enhorabuena Alba!!!!!!!!!! Qué alegría y qué ilusión, me alegro muchísimo por ti!!! Hay que tener valor para dejarlo todo y apostar por los sueños, y veo que a ti te sobra coraje :). No dudo en que va a ser un éxito, y me muero de ganas de poder hacerte una visita :D. Qué maravillas de dulces van a salir de Galette :).

  Un abrazo!!

  ResponderEliminar
 18. MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLTES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!! Tot això que expliques és genial!!!!!!!!!!!!!!
  Ara no em puc allargar més però t'escriure més tranquil·lament, m'ha fet molta il·lusió tot el que has iniciat i tot l'esforç que ha suposat arribar fins aquí. Moltes felicitats de nou!!!!!!!!!!! i endavant!!!!!!!!!!!!!!
  Petonets molt i molt grans!!!!!!!!!!!!!!

  ResponderEliminar
 19. Enhorabona i moltissimes felicitats!!! Les coses que es fan amb el cor, amb passió, amb ganes,..., sempre surten bé!!! Des de EQNME et distgem tota la sort del món...i estarem pendents de les novetats.....De seguida anem a fer "Me gusta" al face i així estarem al dia :)
  Petonets guapa! I moltes, moltes felicitats!!!
  MAR, de EQNME

  ResponderEliminar
 20. Muchísimas felicidades Alba!! Te deseo mucha suerte. Un abrazo!

  ResponderEliminar
 21. Enhorabona per complir els teus somnis! i molta sort amb el nou projecte!!! esperem que tinguis molt d'èxit!!

  ahhh i ja et buscarem al facebook!

  petonets

  ResponderEliminar
 22. Enhorabona !!!!!!!! És preciós tot el que fas !

  ResponderEliminar
 23. Quina redacció tan maca i quins pastissets tan bonics!
  Molta sort en aquesta nova etapa, estarem al teu costat per viure aquest somni de ben aprop.
  Muak.
  Fresihulki.

  ResponderEliminar
 24. Uau Alba!
  No cal que et digui que ara mateix ets l'enveja de molts dels que som aficionats a la rebosteria...almenys per mi!
  Quina il.lusió començar una nova etapa, i que estigui carregada de bons desitjos, molts somnis complerts, i mooooolt de sucre!!

  Espero, i estic segura, que tindràs molt d'èxit, i que ens segueixis explicant els teus secrets a la cuina (que ara serà més gran que mai!).

  Una abraçada!

  ResponderEliminar
 25. Ostras Alba!!! Ets molt valenta i tot a la teva vida t'ha de sortir rodó perquè t'ho mereixes. Vaig de cap a la web i al FB de Galette, perquè segur que el teu treball, esforç i il.lusió tindrán fruit.

  Et desitjo tot el millor perquè ets genial ;)

  Mil petons bonica i moltíiiiissima sort!!

  ResponderEliminar
 26. Oh, quina enveja!!! Com m'agradaria seguir-te les pases!
  Els pastissos fantàstics, per mi el millor el de les margarites!

  ResponderEliminar
 27. Son uns pastissos preciosos. Felicitats i molta sort en aquesta aventura!
  Marta

  ResponderEliminar
 28. Enhorabona per aquesta gran oportunitat. Només veient el que fas, èxit assegurat.
  Et seguiré de ben a prop en aquesta aventura.

  Una abraçada!

  ResponderEliminar
 29. Felicitats bonica!!!
  Una mica de por fa clar comença un projecte nou, pero amb ganes de treballar e il.lusió tot s'aconsegueis...i atu de les dues coses et sobrem

  Els pastissos són fantástics...

  Aniren seguint el neixament del projecte nou.

  Un petonet maca

  ResponderEliminar
 30. Alba!
  molta sort! tinc ganes de veure el teu obrador, perque segur que es fantàstic!
  m'he emocionat!
  petonets i una abraçada plena d'energia! muaaaaaaaaaaaaaaaaccccc

  ResponderEliminar
 31. Y yo tengo también todo tan abandonado que no me había enterado de esta noticia tan, tan, tan maravillosa y sobre todo tan merecida.
  Me alegro mucho, mucho por tí, porque esto es una vez más la confirmación que los sueños y las ilusiones se cumplen y que la buena gente termina consiguiendo las cosas buenas que se merecen.
  Me alegro, de corazón y te deseo toda la suerte del mundo.
  Un beso grandote.

  ResponderEliminar
 32. Alba, moltíssimes felicitats en aquest nou projecte. No tinc cap dubte que te'n sortiràs molt bé. Perseguir el teu somni és quelcom que hauríem de fer tots perquè res no pot sortir millor que quan fas el que t'estimes. Molta sort en la teva nova aventura. Et seguiré de ben aprop :-)

  ResponderEliminar
 33. Seguro que tendrás mucha suerte!!!
  Las chicas de La Pecera de las Mariposas están enamoradas de tu blog, por eso hemos decidido darte el premio Best Blog, por que tú lo vales ;). Si entras en nuestro blog lo podrás comprovar. Besos!!!

  ResponderEliminar
 34. ohhhhhhhhhhh Alba!!! se m'havia passat aquesta entrada amb la super noticia de Galette!!!! Mooooltes felicitaaaats!! Dóna gust veure que amb els temps que corren la gnt s'arrisca per cumplir els seus somnis!!! Segur que t'anirà genial!!! Quins pastissos!!! Brutaaals!!
  Ja et vindré un dia a fer una visiteta...que estem a matade`pera i sentmenat em cau molt aprop! M'acabo de fer fan de Fb per no perdre'm res ;)

  Petunets,
  Eva.

  ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails